Υιοθέτησα έναν γατούλη!!!!

dimmik

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η dimmik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 155 μηνύματα.
Γεια σας!! Σήμερα υιοθέτησα έναν πανέμορφο γατούλη από σπίτι!!! Είναι 4-5 μηνών περίπου (το βιβλιάριό του γράφει ότι γεννήθηκε στις 20/9/07 αλλά δεν είναι σίγουρο). Είναι ημίαιο περσίας και μοιάζει πολύ με το γατάκι της φωτογραφίας που είναι στο άρθρο για τα γατάκια με ειδικές ανάγκες, στην αρχική σελίδα του mycat, απλά είναι πιο σκούρος. Παιδιά είναι κούκλος και γλυκούλης! Η αφεντικίνα του αναγκάστηκε να τον δώσει σε μένα λόγω αλλεργίας στις γάτες. Η Νίνα, η άλλη μου γατούλα που είναι σιάμ, δεν τον έχει δεχτεί ακόμα πλήρως και του κάνει χχχχχχχχχχχ!! Αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα βρουν. Είμαι σε δίλλημα για το όνομά του όμως. Είμαι ανάμεσα στο Νίνο (μιας και έχω τη Νίνα για να ταιριάζουν) και στο Σήφης που γράφει στο βιβλιάριο, αλλά δε λέει το Σήφης για όνομα γάτου πιστεύω. Δώστε μου καμμιά ιδέα βρε παιδιά!!
Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα βάλω φωτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει ο γατούλης!!:)
Εγώ προτιμώ το Σήφης πάντως, είναι πρωτότυπο και πολύ ταιριαστό για Κρητικό γάτο!:P Εξάλλου, αν τα φωνάζεις "Νίνα" και "Νίνο" θα μπερδεύονται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον χαίρεσαι!!:D
Αργά ή γρήγορα θα τα βρούνε με τη Νίνα!Όσο για το όνομα θα συμφωνήσω και εγώ..καλύτερα το Σήφης!!!Αφού γράφει έτσι και το βιβλιάριο γιατί να το αλλάξεις?αναμονή για φωτογραφίες...

Να τον χαίρεσαι!:up:
Και μένα μου αρέσει το Σήφης, αλλά αν έχεις αμφιβολίες, άφησέ το για την ώρα και θα σου έρθει το "σωστό" όνομα στην πορεία. Περιμένουμε φωτογραφίες!:D

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!:) Σήφης λοιπόν, ε; Έχετε δίκιο. Αφού έτσι τον έλεγαν μέχρι τώρα γιατί να το αλλάξω...Έχει και το γράμμα σίγμα που το ακούνε οι γάτες καλύτερα οπότε ας μείνει ως έχει...Πάντως με τη Νίνα ακόμα να τα βρούνε...Τώρα κυνηγάει ο Σήφης τη Νίνα. Πριν παραλίγο να τσακωθούν...Δεν μας έχει συνηθίσει η Νίνα σε τέτοια άγρια συμπεριφορά. Πρώτη φορά την άκουσα να γριλλύζει...Τώρα μόλις ο Σήφης άραξε στον καναπέ και η Νίνα πήγε μέσα στην κρεβατοκάμαρα...Για να δούμε τις εξελίξεις:rolleyes:

dimmik υπομονή,:) τα ίδια είχα και γω πριν 2 βδομάδες....τώρα πλέον είναι όλα ΟΚ και έχουν γίνει φιλαράκια....:up:

Σηφαλιό ήρεμα...!!!:lol:Βάλε φότο!

να το χαίρεσαι το νεο γατούδι σου!:P:P:P

μεγεια το καινουριο σου μπεμπε!!!
να σας ζησει και να περνετε υπεροχα...
τα χου ειναι προσωρινα:confused:
η ευτιχια μονιμη!;)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τώρα τρώει την ξηρά τροφή για στειρωμένα της Νίνας...Αχ...Τι θα κάνω...

Αντε, καλως τα δεχτήκατε! :)

Σ'ευχαριστώ Βιβή;)

Καλως τον δεχτηκες!!!Ελπιζω να τον δεχτει η Νινα(κουκλα) σου:)

Καλως τον δεχτηκες!!!Ελπιζω να τον δεχτει η Νινα(κουκλα) σου:)
Να'σαι καλά καλή μου;)
Νομίζω ότι κάπως έχει αρχίσει και τον ανέχεται...θα δείξει...:redface:

Να σου ζήσει! Εννοείται ότι κρατάς το Σήφης. Είναι και κρητικόπουλο στο κάτω κάτω:lol:

Σηφαλιό ήρεμα...!!!:lol:Βάλε φότο!

:redface::redface::redface:Συμφωνώ με πρόλαβες Εlly Σηφαλιόοοοοο,θα έλεγα κι εγώ μόνο που θέλει τη σωστή προφορά και τράβηγμα στο οοοοο:lol::lol::lol:μην το ξεχνας.
Και για να σοβαρευτούμε θα τα βρουν πολύ πολύ γρήγορα θα δεις.:)

:redface::redface::redface:Συμφωνώ με πρόλαβες Εlly Σηφαλιόοοοοο,θα έλεγα κι εγώ μόνο που θέλει τη σωστή προφορά και τράβηγμα στο οοοοο:lol::lol::lol:μην το ξεχνας.
Και για να σοβαρευτούμε θα τα βρουν πολύ πολύ γρήγορα θα δεις.:)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σωστά!!!Ήντα κάνεις μωρέ Σηφαλιοοοοοοοο!!!

Αν η επομενη απαντηση σου, δεν συνοδευεται απο φωτο του γατουλη σου,αρνουμαι να σε διαβασω:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σωστά!!!Ήντα κάνεις μωρέ Σηφαλιοοοοοοοο!!!

Μπράβο κούκλα μου το έπιασες με την πρώτη:lol::lol::lol::lol:
Και όχι φωτογραφίες όμορφων γατιών χωρίς προειδοποίηση το είπαμε και αλλού:lol::lol::lol:
Raisa πες τους:D

Καλά, καλά! Μην πυροβολείτε!!!:lol::lol::lol::lol:
Ο πατέρας μου έχει κινητό με κάμερα αλλά δε μπορώ να περάσω τις φωτό στον Η/Υ. Κάτι θα κάνω!! Θα προσπαθήσω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back