Υιοθεσία Siam- Υποθερμία και πώς σώθηκε

Δεν είχα δει το θεματάκι, καλώς ήλθατε λοιπόν κι από εμένα:hello::hello:Κούκλος ο καπουτσίνο (αυτός στο άβαταρ υποθέτω), δυνατό γατάκι. Είναι συνομήλικος με την Μπασσέτ μου και είναι πάνω στις ζουζουνιές τους:)Καλό είναι να ψάξεις λίγο την αιτία της υποθερμίας, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να έπαιξε σίγουρα ρόλο η διπλή νάρκωση, σε συνδυασμό με τα εμβόλια. Αν ήταν εμβολιασμένος και σε προηγούμενο σπίτι, μήπως κι αυτό επιδρά; Σιδερένιος εύχομαι και από αδώ κι εμπρός, μόνο χαρές και γουργουρητά να έχετε:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανει ο Καπουτσινο;Ειναι καλυτερα;Εμφανισε ξανα υποθερμια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα εις απαντες
λοιπον ενα ενα :)

Ποσες μερες μεσολαβησαν απο την ναρκωση μεχρι την υποθερμια;
από την πρώτη νάρκωση 15 ημέρες από τη δεύτερη 1 ημέρα

Δεν είχα δει το θεματάκι, καλώς ήλθατε λοιπόν κι από εμένα:hello::hello:Κούκλος ο καπουτσίνο (αυτός στο άβαταρ υποθέτω), δυνατό γατάκι. Είναι συνομήλικος με την Μπασσέτ μου και είναι πάνω στις ζουζουνιές τους:)Καλό είναι να ψάξεις λίγο την αιτία της υποθερμίας, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να έπαιξε σίγουρα ρόλο η διπλή νάρκωση, σε συνδυασμό με τα εμβόλια. Αν ήταν εμβολιασμένος και σε προηγούμενο σπίτι, μήπως κι αυτό επιδρά;
ναι αυτός ειναι θέλω και να ανεβάσω κάπου φωτος να τον δειτε. Ειναι δυνατό αν και λιγο φοβισμένο (στον παραμικρό θόρυβο κρύβεται) και 2 φορές που εχει βγει στο μπαλκονι κανει σαν τρελος, δεν καταλαβαινει που παει και τρεχει γυρω γυρω σα δαιμονισμένος απ τον θορυβο. ευτυχως εχω καλαμια παντού (1,4 μετρα ψιλη), δυστυχώς μένω στον 8ο

καθόλου επιθετικός και μετά τις 10 το βραδυ μας πιανει το παιχνίδι (δεν μ αφηνει σε ησυχια χαχα)
ναι πρεπει να έπαιξε ρόλο η διπλή νάρκωση και τα εμβόλια, ο οργανισμός αντιδρα με μεγάλη ταχύτητα, ειδικα στις γάτες που ο μεταβολισμός απ οσο ξέρω είναι πολυ μεγάλος, η χρονική απόσταση με το να ειναι καλα να τρωει και να παιζει, και να τον βρω σχεδον λιπόθυμο ήταν 5 λεπτά.

Τι κανει ο Καπουτσινο;Ειναι καλυτερα;Εμφανισε ξανα υποθερμια;
οχι καθόλου. σταθερά μετακύ 38,6- 39,1 και μεσα στην ενεργεια (πλην του πρωινου που ειναι πιο βαρυς και απο μενα) :lol:

Μπραβο!Να σε ρωτησω,ειναι snowshoe;Εβλεπα κατι σιαμ snowshoe και ηταν ολοιδιες!Πολυ ομορφος γατουλης!

ναι
snowshow μαυρη μουριτσα μπλε ματια, σωμα με χρωμα σαν το καπουτσινο καφε και λευκος με μαυρη ουρά

(πως ανεβαζω φωτο εδω?)

Μπορεις να τις ανεβασεις στο Gallery και να επικολλησεις τον κωδικο εδω,ή να τις κάνεις επισυναψη απο το εικονιδιο με τον συνδετηρα.Ελα να μας τον γνωρισεις και στους σιαμεζομανεις,κανεις δεν εχει τετοιο γατουλη!

cappucinocloseup.JPG

cappucinoypnos.JPG

Τι ομορφος που ειναι!Μα καλα ποιος παρατησε τετοιο κουκλο...

evilcat.JPG

watchingtv2.JPG

watchingtv1.JPG

cappucinoonface.JPG

ελα μου ντε, και εγω και η κτηνιατρος απορουσαμε

τωρα ηρθε και ξαπλωσε στα ποδια μου (κουραστηκε, χαχα)...παω να την πεσω και γω γιατι αύριο

παντως ειναι πολυ καλα

συμβουλη μου...άμεσα ζέστη, αν το δειτε να παθει υποθερμία ζέστη με ότι έχετε στο σπιτι είτε αυτπο ειναι ηλεκτρικη κουβέρτα ειτε παγοκυψελες με ζεστο νερο

1. κρατηστε το ζεστο
2. Κοντά σας, η ανθρωπινη επαφή δινει παντα αίσθημα ασφάλειας
3. δώστε του λιγο μέλι να ανέβει λιγο το σακχαρο του, σε οποιαδήποτε φάση ανοιξει το στόμα του
4. θερμόμετρο καθε ώρα να παίρνεται ένδειξη με προσοχη ομως μη το πληγωσετε
5. προσέξτε το πόσο εύκολα αναπνέει η βαριανασαίνει
6. με το που ανοιξει τα ματια του θα ζητήσει να φαει αμέσως. μη δώσετε ξηρά τροφή προτιμήστε κάτι πιο ελαφρυ σε μους ας πούμε
7. Προσπαθήστε να εντοπίσετε την αιτία που το εκανε να πεσει η θερμοκρασία του
8. Αμεσα συννενοηση με κτηνίατρο. Αποφυγετε τις μετακινήσεις εκτός αν ειναι τελειως απαραίτητο, προτιμήστε να φωνάξετε καποιον σπίτι
9. Αν βεβαιωθείται και εχει ανεβει εστω και λιγο η θερμοκρασία του αφηστε το να κοιμηθεί και μείνεται διπλα του εως οτου ανακτησει δυνάμεις

κτηνιάτρος δεν είμαι, τα παραπάνω εφήρμοσα και επανήλθε πλήρως, με κοινη λογικη και μονο

Φτου-φτου του κούκλου σου. Τι ωραία μάσκα είναι αυτή; :)

ναι ειναι λιγο περιεργη, και ειναι κ πολυ καλος

νεα ενημέρωση το ποδι δενει σιγα σιγα και αρχισε τις τρελες του τωρα που δεν ποναει

προσπαθω να τον περιορισω οσο μπορώ αλλά ειναι αδύνατο αν δεν εκτονώσει την ενέργεια του (ειναι μικρουλης 7 μηνων) με τα ποντικακια του μετα στρέφεται σε μένα (οχι νυχια ποτέ λιγο πιο δυνατά δγακωματα ομως)

τωρα ειναι σκεπασμενος στο κρεβατι του και κοιμαται

nb τελικά αυτό δεν ηταν ληθαργος που το χε πιάσει, απλα κοιμάται παααρα πολλές ωρες...ευτυχισμένος...μακαρι να μπορουσα και γω ετσι που μου χει το ματι γαριδα απ την δουλεια :/:

Πολυ χαιρομαι που παει καλυτερα!Ε ειναι η ηλικια,ειναι πανω στην τρελα του.Ειναι στειρωμενος;

καλησπερα
σορρυ αλλ η δουλεια βλέπεις

ναι ειναι στειρωμενος
(τωρα ειναι στα ποδια μου και γουργουριζει)
εκανε κ μια σκανταλια σημερα κ χτυπησε ο βλακας το σαγονι του
αλλα κατ τα αλλα μια χαρα και στην κοσμαρα του

εσενα ποσο ειναι?

Καλησπερα!
Χτυπησε πολυ;Ελπιζω να μην ειχατε αλλο περιστατικο υποθερμιας.
Η Μόιρα είναι οκτώ μηνων και κατι,και ο Σειριος εννια.

κουκλι το γατουλακι σου περαστικουλια!!!! και να το χαιρεσαι.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back