Υιοθεσίες αδέσποτων μέσω του Δήμου Αθηναίων

Αν είναι λοιπόν έτσι τα πράγματα κάνουν πράγματι καλή δουλειά. Και πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πληροφοριακα μονο να σας πω οτι εχω δει αρκετα σκυλια να κυκλοφορουν σε Συνταγμα και τριγυρω απ το Κολυμβητηριο φορωντας πανομοιοτυπα κολλαρα.

Υποψιαζομαι οτι αυτα πρεπει να ειναι μαλλον που μετα τα σχετικα τα ξαναφησαν εκει που τα βρηκαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πληροφοριακα μονο να σας πω οτι εχω δει αρκετα σκυλια να κυκλοφορουν σε Συνταγμα και τριγυρω απ το Κολυμβητηριο φορωντας πανομοιοτυπα κολλαρα.

Υποψιαζομαι οτι αυτα πρεπει να ειναι μαλλον που μετα τα σχετικα τα ξαναφησαν εκει που τα βρηκαν

τώρα που το λες έχω δει και εγώ. έχουν ταυτοτητούλα, που λέει είμαι ο τάδε και ανήκω στον Δημο.... τηλ κλπ κλπ :)

Ένα από αυτά ειναι ο Σωτήρης που τον έχει υιοθετήσει σχεδόν όλος ο πεζόδρομος της Βουκουρεστίου. Φοράει περιλαίμιο που γράφει "Είμαι Στειρωμένος & Εμβολιασμένος" κάθεται ή μαλλον ξαπλώνει για χάδια, έχει μόνιμα φαγητό και μπωλάκια έξω απο τις πόρτες με νεράκι...Σύντομα φωτό...

Κι εγω θα ηθελα να παω εκει!Δουλευω στους παιδικους σταθμους του Δημου Αθηναιων και ειμαι περιεργη να δω τι δουλεια κανουν εκει οι συναδελφοι....

ωραια ..θα κανονησυμε εξορμησει εμτα τις διακοπες του πασχα...
!!! οσοι πιστοι που ελελι ακι το αδεσλφο-φορουμ γατοπροσερθετε,...!!!;)

Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στον Δήμο Αθηναίων και να ευχηθώ και άλλοι Δήμοι να ακολουθήσουν το παραδειγμα τους....

Ότι κανονίσετε κορίτσια ειδοποιήστε και μένα. Θα με ενδιέφερε πολύ, καθότι δημότης Αθηναίων κι εγώ, να μάθω αν έχουν κάποιο project και για τα γατάκια.

Κάτι έχει αρχίσει και γίνεται.. πάντως οργανώνονται!!!!!:)

https://www.in.gr/news/gallery/stray/index.html

Ωραία κίνηση και έξυπνη !!!

Πότε θα πάμε και απο κοντά???

Σίγουρα καλό θα ήταν να πάμε. Και ίσως αν συναντούσαμε κάποιον υπέυθυνο να ρωτήσουμε πως μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και στους υπόλοιπους Δήμους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back