aretha
Περιβόητο μέλος
είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν και σας διαβάζω εντατικά από την Κυριακή που μας πέρασε. ο λόγος; υιοθετηθήκαμε από τη γλυκιά μαυρούλα της φωτογραφίας, η οποία κρυβόταν κάτω από ένα αυτοκίνητο μπροστά στο σπίτι και έκανε οντισιόν στους περαστικούς. εμείς λοιπόν είμαστε οι επιτυχόντες της οντισιόν και, ως εκ τούτου, οι ευτυχείς γονείς!
την ταΐσαμε, την πλύναμε και την πήγαμε στην κτηνίατρο που μας είπε ότι είναι περίπου 6 εβδομάδων και τη βρήκε σε γενικά καλή κατάσταση και καθαρή (οπότε υποθέτουμε ότι δεν γεννήθηκε στο δρόμο, αλλά μάλλον κάποιοι αχαρακτήριστοι ιδιοκτήτες γάτας την άφησαν να γεννήσει και πέταξαν τα μωράκια.
το μόνο πρόβλημα που εντόπισε η γιατρός είναι λίγες μυξούλες και γι' αυτό μας έδωσε αντιβίωση για 10 μέρες, συν το χαπάκι για τα παράσιτα...
από την κυριακή μέχρι σήμερα, η Αρήθα έχει κάνει μεγάλες προόδους. έμαθε να πηγαίνει στην άμμο της με την πρώτη, ξεθάρρεψε και τρέχει πάνω-κάτω σ' όλο το σπίτι, παίζει σαν τρελή και τρώει με πολλή όρεξη.
δεν είμαι εντελώς καινούρια γατομαμά, μεγάλωσα με τρεις φοβερούς γάτους που μένουν τώρα με τη μαμά μου (ο μεγάλος έπιασε αισίως τα 16!) αλλά από τότε που μετακόμισα μαζί με τον καλό μου (επίσης πολύ ζωόφιλος -αυτός πρωτοάκουσε και την Αρήθα να φωνάζει κάτω από το αυτοκίνητο) δεν το αποφασίζαμε. ε, τώρα... μας υιοθέτησε το Αρηθάκι, θέλαμε δεν θέλαμε!
θα εκτιμούσα πολύ τις συμβουλές σας -είναι κάτι που πρέπει να προσέξω σχετικά με το φαϊ της, την άμμο της, την υγεία της; μήπως μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους να την πείσω να μην σκαρφαλώνει στις κουρτίνες; ξέρετε πώς μπορώ να ασφαλίσω τη βεράντα μου για να μη βρεθεί από κάτω; μένουμε στον 4ο και προς το παρόν φοβάμαι να την αφήσω να βγει, αλλά το λιγουρεύεται η καημένη...
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!! Αυτά που ξέρω από προσωπικές εμπειρίες είναι σχετικά με διατροφή και τη συμπεριφορά . Να της λες συνέχεια το όνομά για να το μάθει , σε κάθε ευκαιρία , στις ζημιές της να λες ΜΗ ( όχι γλυκά , αλλά αυστηρά χωρίς πολλές φωνές , μην το τρομάξεις κι όλας ) Σε μας αυτό έπιασε !!
Για να κάνει λαμπερό τρίχωμα κι επομένως ωραίες αγκαλίτσες και φιλάκια 

σε κάθε γεύμα κονσέρβας μία κουταλιά του γλυκού λάδι ! Κάνει και καλό !!! Επίσης , γνώμη μου έξω να τη βγάζεις μόνο όταν είστε μαζί και μετά μόνη της όταν μάθει να ισορροπεί μόνη της γιατί κυοφορεί κίνδυνος να πέσει ...
Μάθε την να μπαίνει στα παπλώματα . 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Δοκίμασε το απωθητικό σπρέι Get Off (βρισκεις στο pet shop) για τις κουρτινες και οπου δεν θελεις να πηγαινει.
Στη βεραντα δεν μπορεις να κανεις και πολλα οσο ειναι μικρη και τρελιαρα. Προσεχε την και βαλε καλαμωτη ή πλεγμα. Γνωμη μου ειναι αρχικά να την αφηνεις με την επιβλεψη σου.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια καλή λύση για το μπαλκόνι είναι και το πλεξιγκλάς. Σε αυτό δεν
μπορούν με τίποτε να σκαρφαλώσουν!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!ειναι μια κουκλιτσα!μπραβο σου που την πηρες σπιτι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
το θέμα με το μπαλκόνι μας ανησυχεί πολύ. πάλι καλά που είναι χειμώνας και δεν πολυανοίγουμε. ελπίζω μέχρι την άνοιξη να έχουμε κάνει τις απαραίτητες... περιφράξεις και να μην έχουμε πρόβλημα.
σήμερα στενοχωρήθηκα λίγο γιατί άκουσα την Αρήθα να φτερνίζεται 2-3 φορές και είδα λίγες μυξούλες στη μυτούλα της. είναι φυσιολογικό να συνεχίζονται αυτά μετά από 4 μέρες αντιβίωση; της δίνω 1/8 του χαπιού vibramycin, 2 φορές την ημέρα, όπως είπε η κητνίατρος... μήπως να'παιρνα και μια δεύτερη γνώμη; μήπως ξέρει κανείς καποιον καλό, δοκιμασμένο κτηνίατρο στην κυψέλη;

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
ο δικός μας έχει ιατρείο και στην Κυψέλη, αν θες σου στέλνω τα στοιχεία του. ΄Και τον θεωρώ αρκετά καλό.
Κατερίνα, ναι, πολύ θα ήθελα τα στοιχεία του. Μπορείς να μου τα στείλεις με μήνυμα;
Τον κτηνίατρο αυτόν τον έχεις χρησιμοποιήσει και για στείρωση; Γενικά είναι καλός με τα ζωάκια;
Σ' ευχαριστώ πολύ!
zouza
Νεοφερμένο μέλος
για να σωσεις τις κουρτινες θα σου προτεινα να εβαξες καπου ενα κουτσουρο για να κανει τα νυχια της,αλλα και να παιζει. ετσι θα γλιτωσεις και τους καναπεδες
. μπορεις με λιγη φαντασια να του κρεμασεις η να δεσεις πανω του και αλλα κλαδακια και να κρεμασεις παιχνιδακια για να ασχολειται.Στην βεραντα ειναι καλυτερο το πεξιγλας που δεν μπορουν να σκαρφαλωσουν. Επισεις αν εχεις γλαστρες τραβατες προς την μερια του τοιχου. Το φτιαρνισμα μπορει να ειναι και κατι αλλεργικο. η γατα της φιλης μου δεν μπορει τα κερια και τα σπρει τα αρωματικα.
anabou
Διάσημο μέλος
! Κάτι σε συμβουλή δεν έχω, με κάλυψε το υπόλοιπο team του myCat!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πανέμορφο!!!
Να την εκπαιδεύσετε και οι δυο όσο είναι μικρό ακόμα. Εγώ από μικρούλα, την εκπαίδευσα ενώ ο άντρας μου δεν είχε ασχοληθεί παρά πολύ μαζί της σε τέτοιο σημείο να μην τον άκουει όταν κάνει σκανταλιά
Γι αυτό να ασχοληθείτε και οι δυο για να σας άκουει από εδώ και προς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος
ευχομαι να το χαρεις το γατακι σου για πολλα χρονια..
ειναι πολυ κουκλι...!! να σου ζησει!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool