Υιοθετηθήκαμε!

καλως τους!!! ψιψινουλα γλυκα!!:up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες :up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως μας ήρθατε. Τι όμορφο γατίδακι είναι αυτό?? Οσον αφορά στον κτηνίατρο αν τελικα δεν βρήκες άκρη υπάρχει και ένας που τον συστήνω ανεπιφύλακτα στην Κύμης (αν έχετε αυτοκίνητο), αγαπάει πολύ τα ζωάκια, είναι πολύ καθαρός και ασχολείται πολύ μαζί τους. Αν σε ενδιαφέρει πεσμου να σου στείλω τα στοιχεία του με ΠΜ. Με το μπαλκόνι αν είστε ψηλά θα σε συμβούλευα να είσαι προσεκτική, καθώς εμένα η γάτα μου (η παλια) έχει πεσει δις απο τον πέμπτο (χωρίς να πάθει ευτυχώς τίποτα σοβαρό). Ειδικά τώρα που είναι μικρό μόνο με την επιβλεψή σου. Αργότερα γίνεται και συνήθεια και δεν πολυβγαίνουν. Ας πουμε ο δικός μου, 2 ετών πια φοβαται να βγει στο μπαλκόνι αν δεν είναι κάποιος από τους δυο μας έξω..

Nota, πάρα πολύ μου άρεσε το "γατιδάκι"!!!! :up:
ευχαριστώ για το γιατρό, δυστυχώς πέφτει λίγο μακριά η Κύμης για να την κουβαλάω με το καλαθάκι. βρήκαμε πάντως μια κτηνίατρο εδώ στη γειτονιά που φαίνεται καλή, στο τέλος της βδομάδας θα πάω την Αρήθα για το πρώτο της εμβόλιο!
στο μεταξύ το Αρηθάκι μεγαλώνει, παίζει συνεχώς (μας έχει κάνει τα χέρια ριγέ) και επιδίδεται με ζήλο στην ορειβασία βιβλιοθήκης. μέχρι στιγμής έχει φτάσει στο τρίτο ράφι, αλλά κάτι μου λέει ότι έπεται συνέχεια... :D :D

Συνημμένα

• DSCN0298.JPG
    DSCN0298.JPG
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 54
Nota, πάρα πολύ μου άρεσε το "γατιδάκι"!!!! :up:
ευχαριστώ για το γιατρό, δυστυχώς πέφτει λίγο μακριά η Κύμης για να την κουβαλάω με το καλαθάκι. βρήκαμε πάντως μια κτηνίατρο εδώ στη γειτονιά που φαίνεται καλή, στο τέλος της βδομάδας θα πάω την Αρήθα για το πρώτο της εμβόλιο!
στο μεταξύ το Αρηθάκι μεγαλώνει, παίζει συνεχώς (μας έχει κάνει τα χέρια ριγέ) και επιδίδεται με ζήλο στην ορειβασία βιβλιοθήκης. μέχρι στιγμής έχει φτάσει στο τρίτο ράφι, αλλά κάτι μου λέει ότι έπεται συνέχεια... :D :D

Κουκλιτσα ειναι:up: και μεα οταν ηταν μωρακια ετσι ανεβαινανε παρεα τη βιβλιοθηκη και μασουλουσανε και τα βιβλια:blink: :lol: παιζανε κιολας πανω στα βιβλια...τωρα ευτυχως δεν χωρανε αλλιως θα την ριχνανε τα βλαμενακια μου:lol:

δεν κάνει τίποτα....Είμαστε και γείτονες άλλωστε ...:) . Σίγουρα είναι καλύτερα αν είναι πιο κοντά ο κτηνίατρος..αντε καλά εμβόλια στο μωράκι σας..απ'οτι βλέπω είναι και φιλομαθής...ποια βιβλία προτιμάει??:lol: Εμένα έχει μια εμμονή με τα στυλό. Μετεμψύχωση συγγραφέα τον κόβω..

Aretha τι ζουζουνακι ειναι αυτο? ειδα τη φωτο κι επαθα πλακα!! Να σου ζησει να το χαιρεσαι!! Ειναι κουκλι!! Εχει μια αθωα εκφραση ετσι οπως ειναι χωμενο στο ραφι!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Κουκλα και πανθηρουλα!
Να την χαιρεσαι!

:lol: :lol: φοβερη η μικρη στη φωτογραφια!!και ενα βλεμμα απιστευτο!!!!

Συμφωνω κι εγω με τη Χοοκ το vibramicyn ειναι για πανω απο δεκα μερες στα γατακια, στο καλοκαιρακι δινω πολυ καιρο. Το πλαστικο πλεγμα αποδιdει στο μπαλκονι και καλυτερα να μη πολυ βγαινει τον πρωτο μηνα αλλα εχε υποψη οτι καταλαβαινει που ειναι πια το σπιτι της.

Εξισου θα βοηθουσε παρα πολυ κι ενα.. δευτερο γατακι απο ολες τις αποψεις και για τα επιπλα και για τη μοναξια και για το μπαλκονι

Άααααχου! Ένα κουκλί! Φτου του! Έλπίζω να μη σου μείνει στο ράφι:D! Εγώ πότε θα γίνω γατομάνααααα:(;;;;;

γειά σας και πάλι!

καλησπέρα! αν και μπαίνω συχνά και σας διαβάζω στα κλεφτά, δυστυχώς μέσα στη βδομάδα δεν μένει χρόνος για να γράψω. σαββατοκυριακάτικο update λοιπόν.
η Αρήθα τα πάει μια χαρά, μεγαλώνει και ζωηρεύει. :happy: έκανε και το πρώτο της εμβόλιο, το τριπλό, και σ' ένα μήνα θα πάμε για επανάληψη. είχε μόνο ένα μικρό προβληματάκι διάρροιας, αν και σταμάτησε την αντιβίωση. η κτηνίατρος της έδωσε άλλο ένα πενθήμερο από τα χάπια για τα παράσιτα και μας απαγόρευσε δια ροπάλου τις κονσέρβες. μόνο κροκετούλες είπε. έλα όμως που μας βγήκε εκλεκτικό το Αρηθάκι και δεν τρελαίνεται για τις κροκέτες... αμάν κάνουμε για να τις φάει, ενώ μόλις μας δει να τρώμε το δικό μας φαγητό κάνει σαν τρελή (μέχρι και φακές ήθελε να φάει προχτές...) :hmm:
μέχρι στιγμής της έχω δώσει κροκέτες για γατάκια της hill's, της nutro και της whiskas. δεν ενθουσιάστηκε με καμία, τις έτρωγε μόνο όταν την έκοβε η πείνα. :down: σήμερα αγόρασα και pro plan της purina και αυτές τις τελευταίες έδειξε να τις συμπάθησε κάπως περισσότερο...
βοηθήστε βρε παιδιά... καμιά ιδέα για ν' ανοίξουνε τα σκόρδα μας;;

Καλησπέρα. ΤΟ θέμα με το φαγητό μη σε ανησυχεί. Αφού την εξέτασε ο γιατρός και είναι υγιής μάλλον κόλπα κάνει. Όποτε πεινάσει θα φάει. Μην την καλομαθαίνεις με κονσέρβες και κυρίως μην της δίνεις από το δικό σας φαγητό. Πρώτον γιατί μπορεί να περιέχει κάτι που να μην κάνει να το φάι η γατούλα και δεύτερον γιατί μετά θα σας πάρει τον αέρα και δεν θα σας αφήνει σε ησυχία. Ο Πέπε στην αρχή έτσι ήταν. Μόλις καθόμασταν να φάμε...ζητιανιά λες και ήταν ατάιστο. Μια, δυο, τρεις τον αγνοήσαμε, ε, μετά το έκοψε. Ξέρει πως αν είναι να του δώσουμε λιχουδιά θα του την δώσουμε όταν τελειώσουμε κι έτσι κάθεται κύριως. Οπότε καλό είναι να την μάθεις κι εσύ έτσι τώρα που είναι νωρίς.:)

Ειναι μία γλύκα!!! πραγματικό κουκλί!
Απο συμβουλές μετά τα προηγούμενα από τις πιο δραστήριες και έμπειρες γατομαμάδες(και ... μπαμπάδες!) τι να πω΄!?
Πολλά-πολλά γουργουριτά και χαδάκια
σας εύχομαι!

Καλως ηρθες και απο μενα αν και λιγο καθυστερημενα... Να σου ζησει το γατουλινι σου! Ειναι γλυκα!

για το γλυκό σου γατουλίνι, δοκίμασε και την ROYAL CANNIN, babycat 1-4 μηνων, στα δικά μου αρέσει παρά πολύ και δεν ακουμπανε τιποτα αλλο....καλη επιτυχία, κουκλί το γατουλίνι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back