Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά , δεν είναι άδικο να ζείς σε ένα σπίτι
που σου απαγορεύουν να έχεις γάτα/σκύλο και η οικογένειά
σου να μην σε καταλαβαίνει?
Οχι πείτε μου ,γιατί Θεέ ,με έστειλες σε τέτοια οικογένεια, για να τα παίρνω
συνέχεια στο κρανίο?
Μα τι να κάνω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς
ζωάκια. Εχω παααααααααααρα πολλούς φίλους και φίλες αλλά
το να έχεις ένα δικό σου ζωάκι μέσα στο σπίτι είναι... αλλιώς!!
Και κάτι που μου την σπάει απίστευτα είναι το ότι έχω φίλους
που έχουν σκύλους ,γάτες και άλλα ζωάκια μέσα στο σπίτι και δεν
το εκτιμάνε! Δεν τα φροντίζουν καν! Δηλαδή αν οι γονείς τους δεν
έπαιρναν , αυτοί δεν θα ζητούσαν ποτέ (σκέτη παράνοια σου λέω)!!

Και να πείς δεν είμαι υπεύθυνος? Δεν τα φροντίζω? Να πώ εντάξει!
Δεν ξέρω έχω αγανακτήσει...Εγώ το θεωρώ ανωμαλία να βλέπεις
ένα γατάκι π.χ. και να το σιχένεσαι και να κάνεις σαν ηλίθιος
όταν εσύ ρε ζώο είσαι πολύ πιο σιχαμερός και βρωμιάρης !

Ουφ με συγχωρείτε για το ύφος αλλά με έχουν σκάσει. Να φανταστείτε
το σκυλάκι μου το έχω στης Θείας μου και κάνω κάθε μέρα 2km με τα πόδια για να πάω να το δώ και να το βγάζω βόλτες.
Τελικά το αποφάσισα.. Είμαι υιοθετημένος. Εξ ου και η ανεξήγητη και
αδικαιολόγητη ομορφάδα που διαθέτω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπομονή φίλε..όταν φύγεις απο το σπίτι, και έχεις το δικό σου χαρτζιλίκι θα αποκτήσεις το ζωάκι σου.
Μπορείς να δοκιμάσεις να τους αλλάξεις και γνώμη απο τώρα.. αλλά δεν ξέρω.
Και άλλη λύση είναι να αρχίσεις να ασχολείσαι εντατικότερα με τα αδέσποτα.. και να βαρεθείς να είσαι μεσα στα ζώα.
αν θέλεις δες εδώ μία λύση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην μητέρα μου αρέσουν αλλά δεν τρελαίνεται για μέσα στο σπίτι...
Δεν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό και όσο επίσης δεν τήθεται θέμα υπευθυνότητας..
δεν θα έκανα ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος...
Και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φροντίσω μια γάτα.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και άλλη λύση είναι να αρχίσεις να ασχολείσαι εντατικότερα με τα αδέσποτα.. και να βαρεθείς να είσαι μεσα στα ζώα.
αν θέλεις δες εδώ μία λύση
![]()
ΤΙ εννοείς, ότι αν ασχολούμε με τα αδέσποτα , θα βαρεθώ τα
ζώα?

RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως όμως μπορώ να ασχολούμαι? Μένω σε πολυκατοικία..
Τριγυρνάνε κάποιες γάτες στην πυλοτή αλλά είνια άγριες ,δεν αφήνουν να τις
πλησιάσεις..
Είναι καλή ιδέα να βάζω τροφή σε ένα μέρος για να πηγαίνουν??
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
όχι κυριολεκτικά! Δηλαδή,από εκεί που θες να έχεις ζώο και δεν μπορείς,αν γραφτείς σε κάποια φιλοζωική ως εθελοντής,θα ασχολείσαι με γατιά και σκυλιά όσα τραβάει η όρεξή σου! Βέβαια,είναι διαφορετικό να έχεις ένα δικό σου ζώο,σίγουρα.Αλλά και το να βοηθάς άλλα που έχουν ανάγκη και εξαρτάται ακόμα και η ζωή τους από αυτούς που,στην ουσία,είναι οι μόνοι που θα ενδιαφερθούν...πιστεύω είναι ωραίο συναίσθημα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλή ιδέα! Αν αρχίσεις να τις ταϊζεις, σιγά-σιγά θα σε μάθουν και θα ημερέψουν. Κι αφού ημερέψουν, θα μπορείς να τις πας και στον κτηνίατρο σε περίπτωση που αρρωστήσουν ή τραυματιστούν, ή για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.Ααααα με συγχωρείτε!! Σωστά!
Πως όμως μπορώ να ασχολούμαι? Μένω σε πολυκατοικία..
Τριγυρνάνε κάποιες γάτες στην πυλοτή αλλά είνια άγριες ,δεν αφήνουν να τις
πλησιάσεις..
Είναι καλή ιδέα να βάζω τροφή σε ένα μέρος για να πηγαίνουν??
Συμπληρώνω όμως κάτι σημαντικό: δεν πρέπει να πετάς τις τροφές κάτω. Καλύτερα είναι να τους έχεις ειδικά δοχεία για να μη λερώνεται ο χώρος και φωνάζουν οι γείτονες.
RedCat
Διάσημο μέλος
Επισης μπορεις να ερθεις σε επαφη με σωματεία ή οργανώσεις εθελοντων μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις, βγαζοντας βολτες ή βοηθώντας στην κοινωνικοποιηση καποιων πιο ατυχων γατουλακιων και σκυλακιων

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για τους γείτονες , πολύ που χ*στηκαν άν θα βλέπουν
την γάτα χορτάτη ή πεινασμένη! Για τους περισσότερους οι αδέσποτες γάτες
είναι αόρατες. Και οι αδέσποτοι σκύλοι κίνδυνος θάνατος
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εϊναι και το διάβασμα στην μέση .... Θα μου μένει ελεύθερος χρόνος
αλλά όχι πάρα πολύς..
aretha
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς, μερικές φορές κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν (θεωρούν ότι τα μπωλάκια με τις τροφές είναι εστία βρωμιάς και μόλυνσης ή ότι, ταΐζοντας τις γάτες, αυτές θα πολλαπλασιαστούν και θα δημιουργήσουν πρόβλημα).Οσο για τους γείτονες , πολύ που χ*στηκαν άν θα βλέπουν
την γάτα χορτάτη ή πεινασμένη!
Γι' αυτό σου πρότεινε (σωστά κατά τη γνώμη μου) η Νότα ό,τι κάνεις να το κάνεις διακριτικά. Δυστυχώς, μιλάει η πείρα.

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για το θέμα του πολλαπλασιασμού , είναι ένα θέμα , γιατί
ντάξει να τις ταίζεις τις γάτες , αλλά δεν βγαίνει τίποτα
με το να γεννάνε μετά , δεν θα περιοριστεί ποτε το φαινόμενο ...
aretha
Περιβόητο μέλος
Δες και εδώ.

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
τις πάω στον κτηνίατρο για αποπαρασιτώσεις και στείρωση??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool