ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Το πουλάκι τρώει κανονικά είναι ζωηρό αλλά με ένα τεράστιο εξόγκωμα. Επειδή αυτό μεγαλώνει και δεν θα το αφήνει να πετάξει σε λίγο μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
)Δυστηχως δεν ξερω κατι να βοηθησω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Παιδιά sos μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποιο κτηνίατρο εξειδικευμένο στα πουλάκια? Το παπαγαλάκι μου έχει βγάλει ένα εξόγκομα στην ουρά το οποίο μου είπαν οι γονείς μου το έχει περίπου 2 μήνες. Το πουλάκι τρώει κανονικά είναι ζωηρό αλλά με ένα τεράστιο εξόγκωμα. Επειδή αυτό μεγαλώνει και δεν θα το αφήνει να πετάξει σε λίγο μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω?
κτηνιατρο για πουλακια??????λοιπον στειλε μου πμ οταν μπορεσεις και που μενεις...να σου πω τι εχω υποψιν..και αν μπορεις βαλε μια φωτο να το δω..εχω πανω απο 12 χρονια παπαγαλακια (εκτροφεας βλεπεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
καλα εχω ερωτευτει τις πατουσες της γατας σου ( και οχι μονο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
μπραβο ρια !!!! εψαχνα το ποστ που ελεγες οτι εσυ εχεις ,για να επιβεβαιωσω οτι οντως εισε εσυ με τα πουλακιακαλα εχω ερωτευτει τις πατουσες της γατας σου ( και οχι μονο
)
ναι εγω ειμαι.......με τα πουλακια....καλα αυτη την πατουσα πολλοι την εχουν ερωτευθει

αν την δεις ομως απο κοντα ειναι κινδυνος θανατος...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
κτηνιατρο για πουλακια??????λοιπον στειλε μου πμ οταν μπορεσεις και που μενεις...να σου πω τι εχω υποψιν..και αν μπορεις βαλε μια φωτο να το δω..εχω πανω απο 12 χρονια παπαγαλακια (εκτροφεας βλεπεις)
Ρία μου θα σου στείλω σήμερα το βράδι γιατί μπήκα στα πολύ πεταχτά.
Ναι Myrtos εχω και εγώ πολλά χρόνια παπαγαλάκια
τα οποία καθόταν και χάζευε η Νινούλα μου και τους έκανε παρέα με τις ώρες. Ο Αιμίλιος προς το παρόν τα βλέπει σαν μεζέδες αλλά θα τον μάθω που θα μου πάει. Επίσης έχουμε και μία σκυλίτσα οικογενειακώς

Voula
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Oυρανία ξέρω κι εγώ κάποιον που είναι ειδικευμένος στα πτηνά και το ιατρείο του είναι στον Άγιο Δημήτριο. Μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία του αύριο το πρωί.
Αν θες Βούλα μου στείλε μου τα να τα έχω τα στοιχεία έτσι κι αλλιώς. Ρώτησε και η Ρία και με βοήθησε με κάποιον. Αλλά θέλω να έχω και τα στοιχεία ενός ειδικευμένου σε πουλιά κτηνιάτρου

myrtos
Δραστήριο μέλος
Ναι Myrtos εχω και εγώ πολλά χρόνια παπαγαλάκιατα οποία καθόταν και χάζευε η Νινούλα μου και τους έκανε παρέα με τις ώρες. Ο Αιμίλιος προς το παρόν τα βλέπει σαν μεζέδες αλλά θα τον μάθω που θα μου πάει.
Επίσης έχουμε και μία σκυλίτσα οικογενειακώς![]()
να σου ζησουν
-λιγο προσοχη στον Αιμιλιο
Αμα εχεις νεα για το παπαγαλακι σου πες μας

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
να σου ζησουν-λιγο προσοχη στον Αιμιλιο
Αμα εχεις νεα για το παπαγαλακι σου πες μας![]()
Τον Αιμίλιο τον προσέχω γιατί τα βλέπει σαν παιχνιδάκι. Το παπαγαλάκι μου φαίνεται λίγο καλύτερα
εννοοώ σαν να έχει μειωθεί λίγο. Ρώτησε η Ρία και της είπαν ότι αυτό πέφτει μπορεί να ξαναδημιουργηθεί αλλά δεν είναι επικίνδυνο για να πεθάνει. Κέφι έχει πάντως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool