Υπάρχει περίπτωση εξέταση αίματος να βγει λανθασμένη;

με τα στομαχικα

οταν ειχε τα στομαχικα δεν ετρωγε και μου εκανε αυτο ακριβως που περιγραφεις. ΠΑρε τηλεφωνο το Χατζοπουλο. Ειναι πολυ καλος κτηνιατρος και θα σου πει ακριβως. Ειναι στους Αμπελοκηπους απεναντι απο το γηροκομειο. το τηλ ειναι 210-6918013.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κααααααληηηηησπέεεεεεερα! μόλις γύρισα από τον αίλουρο και βρήκε την καλυψώ υγειέστατη...μου είπε ότι η κτηνίατρος βιάστηκε να μου πεί το αποτέλεσμα καθώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με το 1/200.είναι σαν να μη την έχει την αρρώστεια...της πήρε μία σταγόνα αίμα για να δεί κάτι αλλά μου διαφεύγει η ονομασία βασικά...θα σας το πώ αύριο...
εν τω μεταξύ...πως μπορώ να αλλάξω κτηνίατρο με τρόπο ουτως ώστε να μην το πάρει στραβά η δική μου κτηνίατρος...εγώ σε κάτι τέτοια θέματα είμαι πολύ ντροπαλή και φοβιτσιάρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τεεεελεια!!! :D
Αυτά είναι θαυμάσια νέα! Ο κ. Πάνος (Αίλουρος) είναι γιατρός αξιόπιστος. Εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα!! Όσο για το πως να αλλάξεις κτηνίατρο θα σε γελάσω... Μπορείς απλώς να μην ξαναπας.:hmm:

Τεεεελεια!!! :D
Αυτά είναι θαυμάσια νέα! Ο κ. Πάνος (Αίλουρος) είναι γιατρός αξιόπιστος. Εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα!! Όσο για το πως να αλλάξεις κτηνίατρο θα σε γελάσω... Μπορείς απλώς να μην ξαναπας.:hmm:

Και γω αυτό λέω, μην ξαναπάς απλώς.:) Τι δηλαδή, αν δεν πας θα σε ξάχνει και θα ζητάει εξηγήσεις;;; :hmm::hmm:Μην τρελαθούμε κιόλας!!!:lol::lol::lol:

κααααααληηηηησπέεεεεεερα! μόλις γύρισα από τον αίλουρο και βρήκε την καλυψώ υγειέστατη...μου είπε ότι η κτηνίατρος βιάστηκε να μου πεί το αποτέλεσμα καθώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με το 1/200.είναι σαν να μη την έχει την αρρώστεια...της πήρε μία σταγόνα αίμα για να δεί κάτι αλλά μου διαφεύγει η ονομασία βασικά...θα σας το πώ αύριο...
εν τω μεταξύ...πως μπορώ να αλλάξω κτηνίατρο με τρόπο ουτως ώστε να μην το πάρει στραβά η δική μου κτηνίατρος...εγώ σε κάτι τέτοια θέματα είμαι πολύ ντροπαλή και φοβιτσιάρα!

Μπορείς να πεις ότι το γατάκι μετακόμισε σε άλλη πόλη με τον αδερφό σου αδερφή σου κλπ. Πίστεψε με καλύτερα να είναι καλά το ζωάκι σου παρά να τηρείς τις τυπικότητες με την γιατρό. Αν θέλουν πελατεία στο κάτω κάτω να ενημερώνονται καλύτερα.
Κι εγώ με αυτό που έπαθα με την γατούλα μου (πέθανε) φυσικά και θα αλλάξω κτηνίατρο για την σκυλίτσα μου και θα ψάξω να της βρώ τον καλύτερο. Ας τον άλλο να με ψάχνει.

παρεπιπτόντως μου είπε πως η κτηνίατρος μου της έκανε μία καρκινογόνο ένεση το οποίο η ίδια δεν μου το είχε διευκρινίσει...η ένεση είναι για να σταματήσει τον οίστρο της γάτας ΠΡΙΝ καν της έρθει και μένα της την έκανε κατα την διάρκεια.Η ένεση λέγεται Delvosteron..άλλωστε μου είχε προτείνει εάν τυχόν χειροτέρευε η κατάσταση της καλυψούς να της κάναμε ευθανασία... και κατά πάσα πιθανότητα είναι υγειής!!! μα δεν είναι να τρελένεσαι;

παρεπιπτόντως μου είπε πως η κτηνίατρος μου της έκανε μία καρκινογόνο ένεση το οποίο η ίδια δεν μου το είχε διευκρινίσει...η ένεση είναι για να σταματήσει τον οίστρο της γάτας ΠΡΙΝ καν της έρθει και μένα της την έκανε κατα την διάρκεια.Η ένεση λέγεται Delvosteron..άλλωστε μου είχε προτείνει εάν τυχόν χειροτέρευε η κατάσταση της καλυψούς να της κάναμε ευθανασία... και κατά πάσα πιθανότητα είναι υγειής!!! μα δεν είναι να τρελένεσαι;

Πίστεψέ με είσαι πολύ τυχερή που τα ανακάλυψες όλα πριν είναι αργά.
Παράτα την την κτηνίατρο. Να μάθουν να δουλεύουν σωστά:hmm:

Τι τραβαμε πια μ' αυτη την ενεση και τις λαθος διαγνώσεις... τι να πω πια ... αφου βρηκες τον αιλουρο εγω θα λεγα να της τα πεις ενα χερακι λιγακι τι ντροπες και χαζα.. εδω σου κανε την εννεση και προτεινε κι ευθανασία... δεν ξερω εγω αυτο θα κανα παντως

Δεν μπορω να πιστεψω σε αυτα που διαβαζω..
Ασθενειες-ευθανασια...χωρις η γιατρος να ειναι σιγουρη ελεγε τετοια πραγματα???
Πω πω φανταζομαι..φρικη...
Τωρα πλεον εισαι σε καλα χερια ομως,μη φοβασαι..
Ο κ.Πανος ειναι εκπληκτικος γιατρος

να ρωτήσω κάτι; η περίοδος μίας γάτας πότε έρχεται;σε ποιά ηλικία;

Καλή μου οι γάτες δεν ειναι σαν τα σκυλιά δεν εχουν περίοδο με αιμα... εχουν απλά οιστρο και αρχίζει ανάμεσα στους 5 -9 μήνες ανάλογα με τη γατα.. τοτε ειναι η καταλληλη περίοδος να την στειρώσεις μιας και το ζευγάρωμα ειναι καλο να αποφευγεται γιατι εχει επιπτώσεις στα αδέσποτακια

υπεροχα νεα

Υπεροχα νεα!!! χαιρομαι που ολα πηγαν καλα. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο κακοι κτηνιατροι!!!!! να του πεις να παει να.....:mad::mad:

Καλή μου οι γάτες δεν ειναι σαν τα σκυλιά δεν εχουν περίοδο με αιμα... εχουν απλά οιστρο και αρχίζει ανάμεσα στους 5 -9 μήνες ανάλογα με τη γατα.. τοτε ειναι η καταλληλη περίοδος να την στειρώσεις μιας και το ζευγάρωμα ειναι καλο να αποφευγεται γιατι εχει επιπτώσεις στα αδέσποτακια

Yasmin εσυ που εχεις ασχοληθει περισσοτερο, αυτο που λενε οτι η καταληλη ηλικια για στειρωση ειναι μολις χρονισουν τα ζωα για να ειναι πληρως ανεπτυγμενα, ισχυει η ειναι μυθος? Εγω θα τη στειρωσω αυριο τη μικρη ειναι 8 μηνων.Μηπως δεν κανω καλα:hmm:????

Υ.γ Εννοειται οτι οποιος αλλος ξερει,απανταει;)

7-8 μηνων ειναι καταληλη ηλικια για στειρωση:)αν και καποιοι την κανουν απο τους 4 μηνες

7-8 μηνων ειναι καταληλη ηλικια για στειρωση:)αν και καποιοι την κανουν απο τους 4 μηνες

Ευχαριστω πολυ γιατρε:)

Γιατρέ, θέλω να ρωτήσω, στείρωση στους 3 μήνες δεν γίνεται;;;;
Ξέρω, ότι τα εκτροφεία στειρώνουν από 3 μηνών, και τα δίνουν στειρωμένα:hmm:

Απο τοσο νωρις??

Μπορει να γινει στειρωση απο τους 3 μηνες αλλα τι θεωρω υπερβολικο, ασε που δεν ξερεις αν θα ξυπνησει κιολας. οι σχολες για την ηλικια της στειρωσης ειναι 2 και η Ελληνικη:) Η αμερικανικη υποστηριζει τη στειρωση τον 4-5 μηνα γιατι οπως υποστηριζουν μειωνεται παρα πολυ η πιθανοτητα να εμφανισουν ογκους στους μαστους, αυτα ισχυουν πιο πολυ για το σκυλο. Η αλλη σχολη ειναι η ευρωπαϊκη η οποια υποστηριζει οτι πρεπει να ερθει η πρωτη περιοδος γιατι οι ορμονες βοηθουν στη σωστη αναπτυξη του ζωου, ειναι και πιο μεγαλο σε μεγεθος και αντεχει καλυτερα την επεμβαση, και παλι οι πιθανοτητες για ογκους ειναι παλι μεωμενες:) Η Ελληνικη σχολη τωρα ειναι κανουμε στειρωση οποτε το θυμηθουμε και συνηθως ειναι συνενοημενοι και ερχονται ολοι την ιδια μερα στον κτηνιατρο :blink:. Στα αρσενικα μπορει να ειναι και λιγο μικροτερη η ηλικια αλλα προσωπικα εγω συστηνω τους 7-8 μηνες

Στη Γερμανία πάντως, γιατρέ, σε όλα σχεδόν τα εκτροφεία τα στειρώνουν πριν τα πουλήσουν 3 μηνών σε ιδιώτες.:hmm:..και αυτό για να μη μπορείς να τα ζευγαρώσεις...αφήνουν αστείρωτα μόνο αυτά που προορίζονται για εκτροφεία, τα οποία βέβαι έχουν άλλη τιμή!

Στη Γερμανία πάντως, γιατρέ, σε όλα σχεδόν τα εκτροφεία τα στειρώνουν πριν τα πουλήσουν 3 μηνών σε ιδιώτες.:hmm:..και αυτό για να μη μπορείς να τα ζευγαρώσεις...αφήνουν αστείρωτα μόνο αυτά που προορίζονται για εκτροφεία, τα οποία βέβαι έχουν άλλη τιμή!
Αμα τα προοριζουν για εκτροφεια,τοτε γιατι μετα τα πουλανε με αλλη τιμη?:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back