Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
23-11-07
22:03
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΘΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ CAT-NEEP ( H NIP?) ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΡΙΓΑΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ςΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ , ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ>
?
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
23-11-07
22:04
Υπάρχει σχετικό θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
23-11-07
22:06
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
23-11-07
22:07
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum