Υπέροχα ορφανά γατάκια ζητούν σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστούμε :yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, ενημερώνω ότι πλέον μας έχουν απομείνει δύο γατάκια :clapup:

Η Μόκα (ταρταρουγίτσα) και ο Γκίζμο (μαυράκης), λοιπόν, είναι τα γατάκια που έμειναν με την αδερφή μου. Η Μόκα θα παραμείνει σίγουρα μαζί μας και είναι πολύ πιθανό να μείνει και ο Γκίζμο. Υπάρχουν μόνο κάποιοι ενδοιασμοί για το κατά πόσο θα τα καταφέρει η αδερφή μου αν χρειαστεί να τα μετακινήσει σε διακοπές και τέτοια πράματα (πχ αν παίζει πρόβλημα στη μεταφορά δύο γατιών με την αεροπορική, αν τυχόν φέρουν αντίρρηση). Βέβαια, μετά το ντάντεμα και το μεγάλωμα οχτώ γατιών θα έπρεπε να μη μασάει με τίποτα, αλλά τι να πεις :P

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και ας ευχηθούμε όλοι τα γατάκια που χαρίστηκαν να έχουν μια όμορφη ζωή χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα :strong:

Μακάρι!! :clapup::clapup:
Πρέπει να νιώθετε άπειρα υπερήφανες για όσα καταφέρατε! Πολλά μπράβο! :thumbsup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστούμε πολύ! Ήταν από τους πιο όμορφους και ταυτόχρονα πιο δύσκολους μήνες αυτοί οι τρεις...Ανάμεικτα συναισθήματα, άγχος να επιβιώσουν, μετά απογοήτευση απο τον κόσμο και τη συμπεριφορά του μέχρι να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές υιοθεσίες, πολλές σκανταλιές, παιχνίδια, φωτογραφίες! Έχω ένα τεράστιο υλικό, από τη μέρα που ήταν ακόμη στην κούτα με την οποία βρέθηκαν στα σκουπίδια, μέχρι πριν φύγει και η Σανσα ( η αγαπημένη μου) χτες από τα χέρια μου...:'(
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Δυστυχώς η Μουρίτσα επέστρεψε σπιτι, αυτοί που την υιοθέτησαν ισχυρίστηκαν ξαφνική αλλεργία, δυστυχώς δεν τους πιστεύω. Πάντως το γατάκι γύρισε σε μένα και είναι καλά!! Τώρα όμως πρέπει να του βρούμε καινούριο σπιτάκι!!

Δε μας νοιάζει, αυτοί έχασαν :devil:

Ε όντως αυτό με την αλλεργία ήταν λίγο μούφα αλλά τι να κάνουμε.

Δε μας νοιάζει, αυτοί έχασαν :devil:

Ε όντως αυτό με την αλλεργία ήταν λίγο μούφα αλλά τι να κάνουμε.

Προτιμότερο αυτό, από το να το παρατούσαν το μικράκι στον δρόμο.... Γιατί το έχουμε δει κι αυτό... :(
Καλή τύχη να έχει την επόμενη φορά η γλυκούλα! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back