Υπέροχο αδεσποτάκι με τεράστιες ματάρες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σε αυτή τη φωτό φαίνονται καλύτερα τα χρώματά της τα υπέροχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00664.JPG
    DSC00664.JPG
    522,1 KB · Εμφανίσεις: 39
Αγάπη μου, καρδούλα μου, τιγρόνι μου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι υπέροχη??? Μόλις ξεκίνησε να νιαουρίζει σχεδόν κανονικά σήμερα!!!

Υπέροχη.
Η εμπειρία που έχω από τρικολόρ όπως αυτή, είναι ότι πρόκειται γιά φοβερά πιστά και επικοινωνήσιμα πλάσματα.
Θά γίνει , αν τα χρώματα συνδέονται έστω και λίγο με τα γονίδια, ένα πολύ σοφιστικέ γατόνι, αν και ήδη είναι! :)
Εύχομαι να έχει σύντομα την καλύτερη τύχη.

Να'μαστε πάλι!!! Ακόμα εδώ,στο μπαλκονάκι...

Συνημμένα

• DSC00655.JPG
    DSC00655.JPG
    396,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00657.jpg
    DSC00657.jpg
    606,5 KB · Εμφανίσεις: 35
Η γάτα είναι πολύ όμορφη και με βλέμμα που είναι "θανατηφόρο"! ;)
Εύχομαι τα καλύτερα! :)

Καλησπέρα σε όλους! Η γατούλα ακόμα στο μπαλκονάκι είναι, αλλά δεν μπορεί να μείνει για πολύ ακόμα... Τέλος του μήνα μετακομίζουμε και η γατούλα δυστυχώς θα μείνει στο δρόμο... Το χειρότερο όλων είναι ότι τόσο καιρό έχει μάθει στο τακτικό φαγητάκι... Είναι επείγουσα ανάγκη, αν μπορεί κάποιος να της προσφέρει φιλοξενεία ή ένα παντοτινό σπιτάκι... Είναι λιγότερο από ενός χρονών, δεν είναι καθόλου ομιλιτική (νιαουρίζει πολύ σπάνια) και υπέροχος χαρακτήρας!

Μακαρι να βρεθει κατι γρηγορα. Ειναι πανεμορφη.

Πού μένετε;;; Σε ποια περιοχή;;

Στην κυψέλη μένουμε!

Eγώ μένω Πειραιά (Κερατσίνι).
Προσφέρομαι να την φιλοξενήσω όταν μετακομίσετε, να μην καταλήξει στο δρόμο, και να συνεχίσω εγώ την αγγελία της...
Ας σκεφτούμε θετικά...ότι θα βρεθεί γατογονιός....
Αν όμως περάσουν 5-6 μήνες και ΔΕΝ ;;
Είμαι διατεθειμένη να την κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και να δώσω χρόνο στην κατάσταση,
αλλά ...έχω ήδη 4 γατιά και μόνιμα δεν μπορώ να την κρατήσω... ;)
Τότε τί κάνουμε;;
Εναλλακτική υπάρχει;;

Τελευταία επεξεργασία:
Δυστυχώς αν δεν βρεθεί γατογονιός...δεν έχω ιδέα τι κάνουμε μετά... Εγώ μένω με το αγόρι μου,ο οποίος ήδη υποφέρει απ'την αλλεργία (το μπαλκονάκι είναι στην κρεβατοκάμαρα),οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να την φιλοξενήσω μετά.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όμως που προσφέρθηκες για την μικρή μας! Στεναχωριέμαι απίστευτα γιατι τόσο καιρό δεν έχει πάρει τηλέφωνο κανείς,ούτε mail. Την έχουμε λατρέψει αλλά δεν μπορούμε πια να την βάλουμε μέσα στο σπίτι ούτε για λίγο και είναι πολύ κρίμα.

Πραγματικά σ'ευχαριστώ πολύ,γιατί είναι πολύ δύσκολο απ'την πλευρά σου με 4 γατούλες και όμως προσφέρθηκες!

Η μόνη εναλλακτική που μπορώ να προσφέρω αν ΔΕΝ βρεθεί κάποιος ,
είναι να την παω στην αυλή της μαμάς μου (που είναι ένα στενό απόσταση από το σπίτι μου) και να αναλάβω να την ταΐζω ...
Η αυλή όμως δεν είναι περιφραγμένη, μιλάμε για αδέσποτη κατάσταση.....;)
Πιστεύω αν στειρωθεί και έχει μόνιμο φαγητό σε ένα μέρος να μην φύγει,
αλλά πάλι ..γάτα είναι, ποτέ μη λες ποτέ....

Αν είναι επικοινωνούμε και συνενοούμαστε με πμ! :)

Στην περιοχή μου έχω ρωτήσει κάθε γνωστό και φίλο αλλά ή έχουν σκύλο ή πολλές γάτες ή μία και δεν θέλουν άλλη. Αύριο θα τυπώσω και αφισούλες μπας και γίνει κάτι... Σκεφτόμαστε θετικά και ελπίζουμε για τα καλύτερα!

Θα σου στέλνω τις εξελίξεις! Και πάλι ευχαριστώ!

:(

Τι έγινε με την γατούλα??

Εύχομαι τα καλύτερα για το κοριτσάκι! Τι κρίμα που δεν μπορείτε να την κρατήσετε, αλλά χαίρομαι που κάνετε οτι μπορείτε για να της βρείτε ένα καλό σπιτάκι. Σε όλα τα ζωάκια αξίζει μια καλή τύχη.
Να μας κρατάτε ενήμερους για τη γατούλα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back