vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
14-01-07
14:11
Γειά σου και σένα Θανάση. Καλά είσαι; Δεν έχουμε μιλήσει εδω και ...αιώνες χαχαχα --- (θέλω περισσότερη συμμετοχή στο χορτοφαγικό φόρουμ! Άιντε να παίρνουμε φόρα χαχαχα Πλάκα κάνω)
Φρωσάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς! μου έφυγε ένα βάρος. Τρεις βδομάδες θα είναι μόνη της !!! Καλα ε, ακόμη να το πιστέψω πόσο πολύ μεγάλωσε η πατούνα !!!
Φρωσάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς! μου έφυγε ένα βάρος. Τρεις βδομάδες θα είναι μόνη της !!! Καλα ε, ακόμη να το πιστέψω πόσο πολύ μεγάλωσε η πατούνα !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
14-01-07
14:13
ναι το τερας μεγαλωσε για να παιδευει εμενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
14-01-07
14:27
ναι το τερας μεγαλωσε για να παιδευει εμενα
χαχαχα κουράγιο κουράγιο

anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
15-01-07
15:56
Βίκυ καλώς να τον δεχτείς. Την Σβούρα πότε με το καλό θα την επισκεπτείς; Ελπίζω να μην ξύνω πληγές!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum