Υπερβολική μαμά ή όντως κάτι τρέχει;

το γεγονος οτι παει περιπου 6 φορες την ημερα τουαλετα ( ειναι πολλες..? ), τις περισσοτερες για τσισα ( δεν νομιζω να δυσκολευεται, αν και μενει πολυ ωρα στην τουαλετα, νομιζω οτι της αρεσει να παιζει με την αμμο , την ακουω να σκαβει..):blink:
και εμενα η γιασμινη μου που ειναι 3.5 μηνων πηγαινει συχνα στην τουαλλετα ειτε για τσισα ειτε για παιχνιδι:blink: χθες βρηκα την γιασμινη και την yuuki μου να παιζουν μεσα στην τουαλλετα τους:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα..!! τι καλα που ειναι πολλα μαζι κ εχουν το ενα το αλλο, εμενα η καημενουλα μενει αρκετες ωρες μονη με τα παιχνιδακια της, και δυστυχως μου ειναι δυσκολο να εχω και δευτερο γατακι...
τη ζελμα μου τη βρηκα πολυ ταλαιπωρημενη στο δρομο, γιαυτο και την πηρα.. και σκεφτομαι τωρα.. ειναι καλυτερα που ειναι περιορισμενη σε ενα σπιτι...?( βεβαια στο δρομο 8α ειχε να αντιμετωπισει περισσοτερους κινδυνους, οντας κουφη..!! τι να πω..:()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα..!! τι καλα που ειναι πολλα μαζι κ εχουν το ενα το αλλο, εμενα η καημενουλα μενει αρκετες ωρες μονη με τα παιχνιδακια της, και δυστυχως μου ειναι δυσκολο να εχω και δευτερο γατακι...
τη ζελμα μου τη βρηκα πολυ ταλαιπωρημενη στο δρομο, γιαυτο και την πηρα.. και σκεφτομαι τωρα.. ειναι καλυτερα που ειναι περιορισμενη σε ενα σπιτι...?( βεβαια στο δρομο 8α ειχε να αντιμετωπισει περισσοτερους κινδυνους, οντας κουφη..!! τι να πω..:()

καλα , γενικα τα εξωτερικα γατακια διατρεχουν πολλους κινδυνους, αλλα τα κουφα γατακια δεν εχουν ΚΑΜΙΑ τυχη εξω!!!!!!!! ολες οι γατες μενουν μονες τους πολλες ωρες, τις περισσοτερες ωρες κοιμουντε, αλλα οταν ειμαστε σπιτι, πρεπει λιγο να παιζουμε μαζι τους..

καλα , γενικα τα εξωτερικα γατακια διατρεχουν πολλους κινδυνους, αλλα τα κουφα γατακια δεν εχουν ΚΑΜΙΑ τυχη εξω!!!!!!!! ολες οι γατες μενουν μονες τους πολλες ωρες, τις περισσοτερες ωρες κοιμουντε, αλλα οταν ειμαστε σπιτι, πρεπει λιγο να παιζουμε μαζι τους..
Συμφωνω απολυτα....τα γατακια διατρεχουν παρα πολλους κινδυνους ποσο μαλλον τα κουφα....Θα στερειθει το εξω αλλα εαν αφιερωνεις χρονο μαζι του και νιωθει την αγαπη σου δεν θα τον πειραξει τοσο που δεν θα βγαινει εξω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back