agg99
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Agg99 δυστυχως δεν ξερω να σου πω γιατι κι εγω στο internet βρηκα αυτες τις πληροφοριες, ο κτηνιατρος ομως που ειχα παει τη δικη μου για εξεταση θυρεοειδους, μου ειχε πει οτι οι γατες πολυ σπανια εμφανιζουν υποθυρεοειδισμο σε αντιθεση με τους σκυλους. Αν θελεις ρωτα και το γιατρο στο θεμα "Γιατρε αρρωστησε"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pappous_soulis
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο μια απορία, το ραδιενεργό ιώδιο δεν προκαλεί τυχόν προβλήματα στη μετέπειτα πορεία?
Είναι ασφαλές?
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Nektarios1
Νεοφερμένο μέλος
pati
Νεοφερμένο μέλος

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη αλλά η μαμά μου ειχε θηρωιδή που λέπτενε δηλαδή η γάτα μου υπάρχει περίπτωση να παχίνει ή να αδυνατίσει.

MIKAELA
Νεοφερμένο μέλος
:greycat:
γεια σας βρικα μια μικρη γατουλα στο δρομο να κλαιει και να φωναζει και την λυπηθηκα και την μαζεψα!!ειναι περιπου 7-8 βδομαδον το πολλυ 1 μηνον!!!δεν 3ερω τι να κανω για να την φροντησω!!!εχει πολλους ψιλλος και δεν 3ερω αν κανει να τησ βαλω(και τι να τσ βαλω)για τι ειναι μικρουλα...Επισης τησ δινω χλιαρο γαλατακι απο συριγγα ..:cat:.(βασικα το ριχνω σιγα σιγα στ χερι μ και τ πιπιλιζει!!!ειναι πολλυ μικρο και ομορφο γατακι!!!Ακομα,το βαζω και κοιματε σε ζετασια (κοιματε σχεδον ολη τν ωρα... καλο η κακο??)
Τι πρεπει να κανω και τι δεν πρεπει!!!(ειναι αλη8εια οτι δεν κανει να ακουμπαει το γαλα στην μυτη του γιατι μπορει να παει στα πνευμονια του και να πε8ανει????)

!!!ΑΑ και μην ξεχασω εχω αλλη μια γατα 2 μηνον σχεδον και αγριεθει καθε φορα π ακουει τ γατακι να κλαιει κανει και 'κχχχχ' και γενικα δαιμονιζεται (γενικα η γατα μ δεν τα παει καλα με αλλες γατες γατους....απ μικρη(2 μην) την εχουμε σπιτι 4ο οροφο και δεν εχει αποκτησει σχεσεισ με αλλουσ γατουσ??)
HELP !!!!!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τελικα ειναι 7-8 εβδομαδων ή 1 μηνα?:greycat:γεια σας βρικα μια μικρη γατουλα στο δρομο να κλαιει και να φωναζει και την λυπηθηκα και την μαζεψα!!ειναι περιπου 7-8 βδομαδον το πολλυ 1 μηνον!!!δεν 3ερω τι να κανω για να την φροντησω!!!εχει πολλους ψιλλος και δεν 3ερω αν κανει να τησ βαλω(και τι να τσ βαλω)για τι ειναι μικρουλα...Επισης τησ δινω χλιαρο γαλατακι απο συριγγα ..:cat:.(βασικα το ριχνω σιγα σιγα στ χερι μ και τ πιπιλιζει!!!ειναι πολλυ μικρο και ομορφο γατακι!!!Ακομα,το βαζω και κοιματε σε ζετασια (κοιματε σχεδον ολη τν ωρα... καλο η κακο??)
Τι πρεπει να κανω και τι δεν πρεπει!!!(ειναι αλη8εια οτι δεν κανει να ακουμπαει το γαλα στην μυτη του γιατι μπορει να παει στα πνευμονια του και να πε8ανει????)
!!!ΑΑ και μην ξεχασω εχω αλλη μια γατα 2 μηνον σχεδον και αγριεθει καθε φορα π ακουει τ γατακι να κλαιει κανει και 'κχχχχ' και γενικα δαιμονιζεται (γενικα η γατα μ δεν τα παει καλα με αλλες γατες γατους....απ μικρη(2 μην) την εχουμε σπιτι 4ο οροφο και δεν εχει αποκτησει σχεσεισ με αλλουσ γατουσ??)
HELP !!!!!

γαλα να μην της δινεις αγελαδινο αλλά ειδικο για γατες.
παντως πρεπει να την παρεις σε γιατρο και θα σε καθοδηγησει αυτος καλυτερα..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool