Υπερπροστατευτική μαμά

Κείρα

Δραστήριο μέλος

Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Σήμερα μου δημιουργήθηκε μια φοβερή απορία για την συμπεριφορά της γάτας μου. Η Κείρα είναι πάντα ήρεμη, χαδιάρα και παιχνιδιάρα. Δεν έχει επιτεθεί ποτέ ούτε σε μας ούτε σε ξένους με τους οποίους παίζει σαν να τους ξέρει από καιρό. Η συμπεριφορά της αυτή δεν άλλαξε ούτε με την γέννα και μας εμπιστέυεται απόλυτα με τα γατάκια της. Αλλά σήμερα αυτή η ηρεμία άλλαξε απότομα σε φοβερή επιθετικότητα απέναντι μου χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Για να την ηρεμήσω την χαιδευα και της μίλαγα ήρεμα και αυτή μου τριβόταν σαν να μην τρέχει τίποτα. Αλλά μόλις πήγαινα να κουνηθώ λιγάκι ορμούσε στα πόδια μου να τα γρατζουνήσει με μανία. Ούτε με τις φωνές ούτε με τα χάδια δεν έγινε τίποτα οπότε την άφησα μόνη της μήπως ηρεμήσει. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε και που έφταιξα, εκτός κι αν αποφάσισε να προστατεύσει μετά απο ένα μήνα τα μωρά της από κάποιον άγνωστο κίνδυνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως κατάλαβε οτι έβαλες εδγ αγγελία για τα δώσεις? Πλάκα κάνω βέβαια, αλλα το καλυτερο το έκανες: Tην αφησες μονη της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέρα από την πλάκα κι έγώ αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Εκτός κι αν οι τύψεις που αισθάνομαι είναι τόσο εμφανείς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back