Υπεύθυνος ιδιοκτήτης ζώου

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ΓΙασμιν πολύ όμορφο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ γλυκό,ειδικά η ιδέα να μιλούν τα ζωάκια.Αν και με ξένισε λίγο η ατάκα "δεν βλέπει κάποιους απο εμας σαν γευμα του".Ενταξει κι εμείς που τρώμε κρέας υπευθυνοι ιδιοκτητες είμαστε,και κανείς μας δε λέει φαντάζομαι "α τι χαριτωμένο κίτρινο κοτοπουλάκι,ας το καταβροχθισω".:/:

Οντως μπορει να ξενισει μερικους , η ιδεα ειναι περισσοτερο κοντα με τα δικαιωματα των ζωων γενικοτερα.

Οντως μπορει να ξενισει μερικους , η ιδεα ειναι περισσοτερο κοντα με τα δικαιωματα των ζωων γενικοτερα.
Συμφωνώ,μια και το βιντεάκι δεν αναφέρεται στα δικαιώματα των ζώων,αλλά στους υπεύθυνους ιδιοκτητες και τα "χαρακτηριστικά" τους.

Συμφωνώ,μια και το βιντεάκι δεν αναφέρεται στα δικαιώματα των ζώων,αλλά στους υπεύθυνους ιδιοκτητες και τα "χαρακτηριστικά" τους.

Οκ...Εμένα μου άρεσε γιατί με άγγιξε..

Αλλά Γιασμίν..υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να γίνουν χορτοφάγοι και ανήκω σε αυτούς.Κάθε φορά που τρώω σαλάτα εκτός της κολλίτιδας, επειδή έχω χρόνια γαστρίτιδα,δεν μπορώ να χορτάσω.Χρειάζομαι κάτι βαρύ να μαζέψει το χορταρικό.Θα έλεγα ότι είμαι σαρκοφάγο περισσότερο.:/:Δεν μου αρέσει η ιδέα θανάτωσης ζώων αλλά ούτε γάλα δεν μπορώ να πιω λόγω δυσανεξίας!Αν μου βρεις λύση..θα χαρώ να την δοκιμάσω και να σου πω τα αποτελέσματα.Κάτι σαν πείραμα ας πούμε!:)΄

Πάντως προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των ζώων..Στο σούπερ μάρκετ δεν βλέπεις ζωντανά..και είναι πιο εύκολο..(χαζή δικαιολογία αλλά έτσι είναι)

Καλό... εκτός από το κοτόπουλο. Σκέψου να το δεί ένα παιδάκι κι έπειτα να μη θέλει να βάλει κοτόπουλο στο στόμα του...
Ενώ, αν έλειπε το κοτόπουλο, θα ήταν καλό να το δουν όλα τα παιδάκια της Ελλάδας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back