yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ,μια και το βιντεάκι δεν αναφέρεται στα δικαιώματα των ζώων,αλλά στους υπεύθυνους ιδιοκτητες και τα "χαρακτηριστικά" τους.Οντως μπορει να ξενισει μερικους , η ιδεα ειναι περισσοτερο κοντα με τα δικαιωματα των ζωων γενικοτερα.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ,μια και το βιντεάκι δεν αναφέρεται στα δικαιώματα των ζώων,αλλά στους υπεύθυνους ιδιοκτητες και τα "χαρακτηριστικά" τους.
Οκ...Εμένα μου άρεσε γιατί με άγγιξε..
Αλλά Γιασμίν..υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να γίνουν χορτοφάγοι και ανήκω σε αυτούς.Κάθε φορά που τρώω σαλάτα εκτός της κολλίτιδας, επειδή έχω χρόνια γαστρίτιδα,δεν μπορώ να χορτάσω.Χρειάζομαι κάτι βαρύ να μαζέψει το χορταρικό.Θα έλεγα ότι είμαι σαρκοφάγο περισσότερο.
Δεν μου αρέσει η ιδέα θανάτωσης ζώων αλλά ούτε γάλα δεν μπορώ να πιω λόγω δυσανεξίας!Αν μου βρεις λύση..θα χαρώ να την δοκιμάσω και να σου πω τα αποτελέσματα.Κάτι σαν πείραμα ας πούμε!
΄Πάντως προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των ζώων..Στο σούπερ μάρκετ δεν βλέπεις ζωντανά..και είναι πιο εύκολο..(χαζή δικαιολογία αλλά έτσι είναι)
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ενώ, αν έλειπε το κοτόπουλο, θα ήταν καλό να το δουν όλα τα παιδάκια της Ελλάδας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum