Υπογράψτε να σταματήσουμε τη σφαγή των φώκαιων στον Καναδά...

Zoubi

Νεοφερμένο μέλος

Η Zoubi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Σε λίγες μέρες, ξεκινάει η μεγαλύτερη σφαγή των θαλασσίων θηλαστικών.
Όλα θα αρχίσουν στον πάγο από την ανατολική ακτή του Καναδά.

Πάνω από 300.000 φώκιες, συνήθως μωρά, θα σκοτωθούν για τη γούνα τους!:mad:

https://www.thepetitionsite.com/takeaction/263683224?z00m=78136&z00m=78

Χρειάζονται 70.000 υπογραφές. Είμαστε λίγο πάνω από τις 67.000

ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
EINAI ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ,
ΜΕΤΡΑΕΙ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπεγραψα. Μέχρι πότε είναι το deadline? Αν είναι να φτιάξω ένα banner και να το βάλω πάνω πάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο deadline. Από ότι κοίταζα στο site έλεγε Deadline: Ongoing
Σε κάθε περίπτωση , όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα, γιατί απ' ότι έχω καταλάβει η σφαγή θα ξεκινήσει άμεσα...

το εκανα και μου αρεσε εστω κι ετσι κατι μπορουμε να κανουμε

Ωραία, ας φτιάξω ένα bannerάκι ;)

Αρχική Δημοσίευση από giota:
το εκανα και μου αρεσε εστω κι ετσι κατι μπορουμε να κανουμε
Εμένα Γιώτα μου άρεσε οτι δεν απομένουν πολλές υπογραφές. Είναι εφικτός στόχος.

What do you think? :)

petition_banner.gif

Πολύ καλό, αλλά πολύ σκληρό. Έτσι όμως δεν είναι και η αλήθεια; Kαι ακόμα χειρότερη....:(

Αυτό ακριβώς ήθελα να πετύχω :)

To έβαλα! :)

Το άσχημο είναι οτι πολλοί υπογράφουν ως ανώνυμοι ή με ψεύτικο όνομα. Πως περιμένουν να τους πάρουν έτσι στα σοβαρά; Αμαν πια με τη φοβία μερικών. Λες και αν δώσουν το real name τους κάπου θα έρθουν την επόμενη δέκα εγκληματίες να τους σαπίσουν στο ξύλο. Έλεος. :down:

εγω εβαλα 2 υπογραφες μια του κυριακου κ μια δικια μου

Κι εγώ υπέγραψα χτες με το αλήθινό μου όνομα, πραγματική διεύθυνση κλπ.

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εγω εβαλα 2 υπογραφες μια του κυριακου κ μια δικια μου
Kαλή ιδέα! Θα υπογράψω κι εγώ άλλη μία φορά με το όνομα του άντρα μου.:up:

Mόλις μπήκα και είδα ότι έχουν ξεπεράσει πια τις 70.000 υπογραφές. Aλλά οι αιτήσεις συνεχίζονται....

Ναι αυτό πήγαινα να γράψω τώρα! Ε όσο περισσότερες υπογραφές μαζέψουν τόσο καλύτερα.
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει οτι οι περισσότερες είναι απο Ελλάδα; Γιατί άραγε; :hmm:

Υπέγραψα και εγώ χθές,με αληθινό όνομα και διεύθυνση.Σήμερα θα υπογράψει και ο γιός μου. Αυτό που πάει να γίνει είναι απαράδεκτο.Πρέπει να σταματήσει αμέσως !:mad: :cry:

Michelle, πρέπει να αλλάξεις το banner διότι έχει αλλάξει ο στόχος των υπογραφών.
Δεν αρκούν πια οι 70.000 υπογραφές και χρειάζονται 150.000. Δεν πρόλαβα να διαβάσω το λόγο.
Πρέπει όλοι μας ξανά να δραστηριοποιηθούμε και να ενημερώσουμε φίλους και συγγενείς για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στη συλλογή των υπογραφών.
Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε; :/:

Δύο βίντεο σχετικά με το θέμα,
που τα βρήκα καταπληκτικά

https://www.youtube.com/watch?v=e03ZitpMwIU
https://www.youtube.com/watch?v=V2d43ie9Mx0

και όλα αυτά για τη μόδα!
harpseal-pelts.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενταξει υπεγραψα και εγω και το εβαλα και σε αλλα φορουμ που ειμαι μελος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back