Υπογραφές για να σταματήσουν οι ταυρομαχίες!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Ενα πάρα πολύ βάρβαρο 'εθιμο που πρέπει να σταματήσει επιτέλους!!
Κάθε χρόνο 40.000 ταύροι σκοτώνονται κατά τις ταυρομαχίες, βάρβαρα , βασανισμένα, και άδικα για αυτά τα τόσο περήφανα ζώα.

υπογραφες εδωhttps://www.petitiononline.com/nobulls/petition.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Copia de fondos pag jen 001.jpg
    Copia de fondos pag jen 001.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • agonizando.jpg
    agonizando.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 72
  • fondos pag jen 007.jpg
    fondos pag jen 007.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 48
  • toroagonizandoespada.jpg
    toroagonizandoespada.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 76
  • toroabanderillado.jpg
    toroabanderillado.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 57
Παρόλο που είμαι άνθρωπος που σέβεται τις παραδόσεις ενός λαού, αυτή τη φορά χωρίς τύψεις, θα πω ότι ΜΙΣΩ αυτές τις βίαιες, άσκοπες και παράλογες παραδόσεις!!! Αυτή, η πιο ηλίθια και απαράδεκτη παράδοση πρέπει να σταματήσει...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Είμαστε στον 21ο αιώνα!!!Ανέκαθεν ήταν ένα βάρβαρο 'άθλημα' αλλά ο άνθρωπος είναι καιρός να αλλάξει πια συνήθειες!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το οτι πρέπει να σταματήσει δεν έχει σχέση με τον αιώνα βέβαια… 21ος ή 15ος το ίδιο δεν είναι;

Εννοείται. Απλά οι άνθρωποι-θεωρητικά-πλέον είναι πιο ανοιχτόμυαλοι σε σχέση με παλιά. Τότε είναι πολύ χλωμό να υπήρχαν φιλοζωικές οργανώσεις. :(

Ευχαριστούμε, mimikaki!!!!

Εγώ, βρε παιδιά, απορώ πώς τόσος κόσμος παρακολουθεί αυτό το αποτρόπαιο θέαμα και ενθουσιάζεται κιόλας :down: :down: :down:

Κι εγω απορω :hmm:
Δεν ξερω αν ειμαι πολυ κακος ανθρωπος, αλλα οποτε τραυματιζεται ταυρομαχος, πολυ το χαιρομαι. Αυτο δεν αποτελει λυση φυσικα. Υπεγραψα και μακαρι να γινει κατι

Κι εγώ το ευχαριστιέμαι και πολύ μάλιστα. Το πληρώνουν και πολλές φορές με τη ζωή τους. Πολύ δίκαιο πάντως όλο αυτό ε;Δε φτάνει που χρησιμοποιούν τους ταύρους σα θέαμα και βάζουν ένα βλάκα με κόκκινο πανί να το τραβολογά πέρα δώθε και τον ξεθεώνουν, μετά τους σκοτώνουν για το ΕΘΙΜΟ!!!!Άκου κόσμε!!!Ένας τόσο ωραίος πολιτισμός πώς είναι δυνατό να κάνει τόσο αποτρόπαια πράγματα;;;

Κι εγω απορω :hmm:
Δεν ξερω αν ειμαι πολυ κακος ανθρωπος, αλλα οποτε τραυματιζεται ταυρομαχος, πολυ το χαιρομαι.
Εγώ να δεις!!! Κάθε φορά που γίνεται είδηση ο τραυματισμός ενός ταυρομάχου πανηγυρίζω! Ολέ ο ταύρος!!!:up: :up: :up:
Να νιώσουν λίγο και οι ηλίθιοι οι ταυρομάχοι όπως το καημένο το ζώο... Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί οι ανεγκέφαλοι θεωρούνται και μεγάλοι star στη χώρα τους...:down: Δυτυχώς ταυρομαχίες δεν γίνονται μόνο στην Ισπανία αλλά και στη Λατινική Αμερική...:/:

όχι μόνο γίνονται star, αλλα τους πληρώνουν με τεράστια ποσά:mad:

ποσες υπογραφες πρεπει να φτασουμε;

μολις φτασαμε τις 60

δεν ακουσατε για εναν ταυρομαχο που ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο εδω και 3-4 μερες?ειδα το βιντεο και πραγματικα ειναι θαυμα που ζει.αλλα κανενας δεν σταματαει.ποσοι και ποσοι δεν εχουν σκοτωθει ή τραυματιστει σοβαρα αλλα κανενας δεν κανει κατι

εγώ επείσης γουστάρω την εκδίκηση που παίρνει ο ταύρος κάθε τόσο που τον αφήνουν ελεύθερο πρίν βέβαια τον βάλουν στην αρένα:down:
Ξέρετε εκεί που μαζεύονται ένα κάρο ηλίθιοι τουρίστες στους δρόμους και τρέχουν μπροστά του..Έχουν σκοτωθεί αρκετοι έτσι από την βλακεία τους..Αλλά σόρυ πάνε γυρεύοντας...
Πάλι βέβαια βασανίζεται το ζωάκι γιατί το τρελλαίνουν μέσα στα στενά αλλά είναι η μοναδική του ευκαιρία να εκδικηθεί πρίν τον σφάξουν..:(
Ότι και να λέμε πρέπει να σταματήσει αυτή η μλκα!:mad: και αυτοί οι ταυρομάχοι που νομίζουν ότι κάνουν και κάτι σπουδαίο, ας πάνε στην Αφρική να ταισουν κανενα πεινασμένο παιδάκι να γίνουν χρήσιμοι στην κοινωνία...
Είχα δεί σε ένα ντοκυμαντέρ ότι δεν είναι απαραίτητο για το θέαμα να σκοτώσουν τον ταύρο, μπορούν απλά σε όλο αυτό το παιχνίδι με το κόκκινο πανί να τον ζαλίσουν και να τον δέσουν και τελείωσε..αλλά το αίμα έχει άλλη χάρη βλέπεις...
με μια φίλη μου ισπανίδα που το είχα συζητήσει μου είπε ότι η νέα γενια είναι πολύ εναντίων αλλά υπάρχει πολύ χρήμα από πίσω και δεν πρόκειται να το σταματήσουν...:down: :down: :down:

Τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής....:down: Τα 'θελε ο ταυρομάχος και τα 'παθε!:mad: Το καημένο το ζωντανό τι φταίει μου λέτε???:confused: Δε μπορώ να φανταστώ ταύρο να σηκώνεται μια ωραία πρωΐα και να λέει: "Τι να κάνω σήμερα για να περάσει η ώρα μου? Βρε μήπως να πάρω μέρος σε μια ταυρομαχία?":hmm: Ενώ οι άλλοι οι κάφροι κάνουν το -βάρβαρο- κέφι τους επειδή φτιάχνονται με την αδρεναλίνη και πληρώνονται αδρά κιόλας....:mad: :mad: :mad:

Υπόγραψα και εγώ, αν και η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν αρκεί για να αλλάξει μια κατάσταση...:/:
Σημασία έχει ότι θα καταλάβουν ότι δεν συμφωνούν όλοι με αυτού του τύπου την ''διασκέδαση'', που εκτός από την βαναυσότητα απέναντι στα ζώα, ξυπνάει και τη χειρότερη πλευρά του είδους μας, την δίψα για αίμα (βλέπε Ρώμαικές αρένες) !!:down: Αντί να προοδεύουμε, αποκτηνονόμαστε όλο και περισσότερο!

Αν και υπέγραψα κι εγώ, το θεωρώ δυστυχώς ουτοπικό να σταματήσει κάτι που αφ'ενός είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την παράδοση και την πολιτιστική ταυτότητα των ισπανών (θυμηθείτε πχ τι είχε γίνει εδώ για το κοκορέτσι όταν, λόγω τρελών αγελάδων, η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε απαγορεύσει την κατανάλωση εντοσθίων) και αφ'ετέρου αποφέρει τόσο πολλά έσοδα... :( Πάντως, σίγουρα δε βλάπτει να γίνεται γνωστή η αντίθεσή μας σε τέτοια έθιμα.

Απ' όσο ξέρω στη πορτογαλλία δεν τους σκοτώνουν... αν και δεν είμαι εντελώς σίγουρη.

Δεν είναι ανησυχητικό που ένα τόσο βάρβαρο "αθλημα" αντί να σβήνει σιγα-σιγά βρίσκει νέους δρόμους για να απλωθεί? Όπως λέει και ο δημοσιογράφος στο video ενώ στην Ισπανία οι νέοι θεωρούν τις ταυρομαχίες ξεπερασμένες στην Γαλλία έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και οι αρένες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια!!! Αν είναι δυνατόν!!!:blink: :mad: :mad: :mad:

Ίσως μ αυτό, οι επόμενοι να το θεωρούν αυτονόητο ότι δεν θα χτυπούν το ζώο. Οι αιμοσταγείς το κοροϊδεύουν.

Υπέγραψα κι εγώ αν και δεν νομίζω να εισακουστεί κάτι :/:

Πάντως όταν είχα πάει Μαδρίτη πριν λίγους μήνες, μας έλεγαν ότι υπάρχουν "προκαταρκτικοί" ταυρομάχοι οι οποίοι τραυματίζουν και μισοσκοτώνουν τον ταύρο και μετά βγαίνει ο μεγάλος "σταρ" και τον σκοτώνει με σπαθί με ειδική τεχνική. :down:

Και ότι αν για κάποιο λόγο "νικήσει" ο ταύρος και δεν πεθάνει τον αφήνουν ελεύθερο μετά..

Πολύ βάρβαρο πάντως :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back