mimikaki
Διάσημο μέλος
Κάθε χρόνο 40.000 ταύροι σκοτώνονται κατά τις ταυρομαχίες, βάρβαρα , βασανισμένα, και άδικα για αυτά τα τόσο περήφανα ζώα.
υπογραφες εδωhttps://www.petitiononline.com/nobulls/petition.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Είμαστε στον 21ο αιώνα!!!Ανέκαθεν ήταν ένα βάρβαρο 'άθλημα' αλλά ο άνθρωπος είναι καιρός να αλλάξει πια συνήθειες!!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Εγώ, βρε παιδιά, απορώ πώς τόσος κόσμος παρακολουθεί αυτό το αποτρόπαιο θέαμα και ενθουσιάζεται κιόλας
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω αν ειμαι πολυ κακος ανθρωπος, αλλα οποτε τραυματιζεται ταυρομαχος, πολυ το χαιρομαι. Αυτο δεν αποτελει λυση φυσικα. Υπεγραψα και μακαρι να γινει κατι
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ να δεις!!! Κάθε φορά που γίνεται είδηση ο τραυματισμός ενός ταυρομάχου πανηγυρίζω! Ολέ ο ταύρος!!!Κι εγω απορω![]()
Δεν ξερω αν ειμαι πολυ κακος ανθρωπος, αλλα οποτε τραυματιζεται ταυρομαχος, πολυ το χαιρομαι.
Να νιώσουν λίγο και οι ηλίθιοι οι ταυρομάχοι όπως το καημένο το ζώο... Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί οι ανεγκέφαλοι θεωρούνται και μεγάλοι star στη χώρα τους...

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
δεν ακουσατε για εναν ταυρομαχο που ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο εδω και 3-4 μερες?ειδα το βιντεο και πραγματικα ειναι θαυμα που ζει.αλλα κανενας δεν σταματαει.ποσοι και ποσοι δεν εχουν σκοτωθει ή τραυματιστει σοβαρα αλλα κανενας δεν κανει κατι
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ξέρετε εκεί που μαζεύονται ένα κάρο ηλίθιοι τουρίστες στους δρόμους και τρέχουν μπροστά του..Έχουν σκοτωθεί αρκετοι έτσι από την βλακεία τους..Αλλά σόρυ πάνε γυρεύοντας...
Πάλι βέβαια βασανίζεται το ζωάκι γιατί το τρελλαίνουν μέσα στα στενά αλλά είναι η μοναδική του ευκαιρία να εκδικηθεί πρίν τον σφάξουν..
Ότι και να λέμε πρέπει να σταματήσει αυτή η μλκα!
και αυτοί οι ταυρομάχοι που νομίζουν ότι κάνουν και κάτι σπουδαίο, ας πάνε στην Αφρική να ταισουν κανενα πεινασμένο παιδάκι να γίνουν χρήσιμοι στην κοινωνία...Είχα δεί σε ένα ντοκυμαντέρ ότι δεν είναι απαραίτητο για το θέαμα να σκοτώσουν τον ταύρο, μπορούν απλά σε όλο αυτό το παιχνίδι με το κόκκινο πανί να τον ζαλίσουν και να τον δέσουν και τελείωσε..αλλά το αίμα έχει άλλη χάρη βλέπεις...
με μια φίλη μου ισπανίδα που το είχα συζητήσει μου είπε ότι η νέα γενια είναι πολύ εναντίων αλλά υπάρχει πολύ χρήμα από πίσω και δεν πρόκειται να το σταματήσουν...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το καημένο το ζωντανό τι φταίει μου λέτε???
Δε μπορώ να φανταστώ ταύρο να σηκώνεται μια ωραία πρωΐα και να λέει: "Τι να κάνω σήμερα για να περάσει η ώρα μου? Βρε μήπως να πάρω μέρος σε μια ταυρομαχία?"
Ενώ οι άλλοι οι κάφροι κάνουν το -βάρβαρο- κέφι τους επειδή φτιάχνονται με την αδρεναλίνη και πληρώνονται αδρά κιόλας....

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημασία έχει ότι θα καταλάβουν ότι δεν συμφωνούν όλοι με αυτού του τύπου την ''διασκέδαση'', που εκτός από την βαναυσότητα απέναντι στα ζώα, ξυπνάει και τη χειρότερη πλευρά του είδους μας, την δίψα για αίμα (βλέπε Ρώμαικές αρένες) !!
aretha
Περιβόητο μέλος
Πάντως, σίγουρα δε βλάπτει να γίνεται γνωστή η αντίθεσή μας σε τέτοια έθιμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ταυρομαχιες στη ΓαλλίαΑπ' όσο ξέρω στη πορτογαλλία δεν τους σκοτώνουν... αν και δεν είμαι εντελώς σίγουρη.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως όταν είχα πάει Μαδρίτη πριν λίγους μήνες, μας έλεγαν ότι υπάρχουν "προκαταρκτικοί" ταυρομάχοι οι οποίοι τραυματίζουν και μισοσκοτώνουν τον ταύρο και μετά βγαίνει ο μεγάλος "σταρ" και τον σκοτώνει με σπαθί με ειδική τεχνική.
Και ότι αν για κάποιο λόγο "νικήσει" ο ταύρος και δεν πεθάνει τον αφήνουν ελεύθερο μετά..
Πολύ βάρβαρο πάντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool