dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αντίθετα, θεωρώ πιθανό, κι επειδή "έτυχε" όλα μαζί να παρουσιάσουν το πρόβλημα, να φταίει το χαπάκι της αποπαρασίτωσης. Παρόμοια συμπτώματα αδιαθεσίας και υποτονικότητας, έχει στο παρελθόν παρουσιάσει κι η δική μου με ένα συγκεκριμένο χαπάκι (milbemax), και μετά από 2-3 συνεχείς φορές(τυχαίο? δεν νομίζω), ζήτησα από την κτηνίατρο να μην της το ξαναδώσει. Όσο κι αν εκείνη αμφέβαλλε κι έλεγε οτι δεν της έχει ξανατύχει, εγώ επέμενα γιατί ενίοτε "όσα ξέρει ο παθώς δεν τα ξέρει ο γιατρός", κι από τότε δεν μου το έχει ξαναπαρουσιάσει, τουλάχιστον έτσι ξαφνικά.
Ωστόσο, κι αν τα συμπτώματα συνεχίζουν πέραν του 24ωρου, οπωσδήποτε πρέπει να τα δει κτηνίατρος, γιατί το χαπάκι είναι μόνο μια αιτία από τις πολλές.
Περαστικά, κι εύχομαι σήμερα να είναι ήδη καλύτερα

dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αν δεις οτι περνούν οι ώρες και συνεχίζει να μην τρώει και να μην είναι δραστήριο, θα πρέπει να το δει ο γιατρός, μήπως χρειατεί να αντιμετωπιστεί άμεσα κάποια παρενέργεια.
Αν τελικά αποδειχτεί οτι όντως έφταιγε το συγκεκριμένο χάπι, σε καμιά περίπτωση μη δεχτείς να το ξαναπάρουν. Σπάνια, αλλά συμβαίνει, υπήρχε κι η περίπτωση άλλης μιας κοπέλας εδώ στο σάιτ που και τη δική της γάτα την είχε πειράξει.
Ζήτα να το αντικαταστήσει με Stronghold. 'Η με Broadline για γάτες,(σε υγρή μορφή, του το ρίχνει στη ράχη κι έτσι αποφεύγονται τα χάπια) το οποίο "πιάνει" και τα εσω και τα εξω-παράσιτα (αυτό χρησιμοποιούμε κι εμείς).
Εύχομαι σύντομα να συνέλθει και το ζουζουνάκι.

dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Για τα χάπια, δες λίγο το θέμα μας εδώ για να βοηθηθείς. Καλή ανάρρωση να έχουν

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτό που περιγράφεις μου μοιάζει με αντίδραση σε κάποιο φυτό ίσως, για να ήταν έντομο και να τσίμπησε και τα 3 δεν μου φαίνεται πιθανόν. Πάντως αφού έχει αναλάβει πια ο κτηνίατρος, όλα θα πάνε καλά.μας βρήκε υψηλο πυρετο και κατι κοκκινηλες γυρω γυρω στα σαγονακια τους πολυ κοντα στα ουλα τα οποια παλι δεν μπορουσε να συνδιασει με καποια ασθένεια. Σας εχει τυχει κατι αναλογο?
Για τα χαπάκια που δεν τα καταπίνουν με τίποτα, μπορείς να δοκιμάσεις να τα κρύψεις μέσα σε κάτι που να τους αρέσει πολύ και ίσως τα καταφέρεις. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ πάντα γαλοπούλα για τοστ που τρελλαίνονται τα δικά μου. ΄Αλλη καλή ιδέα είναι μέσα σε τυράκι ή βούτυρο, συνήθως στα γατάκια αρέσουν πολύ αυτά.
dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool