Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grizoulaa
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Την σιχαμένη, την βρω&7%ου%άνα,
έπαιζε κιόλας στην αρχή μαζί του και το φιλούσε για να αιστανθεί καλά το άμοιρι το γατακούνι.
Και ήταν και στολισμένη Χριστουγγενιάτικα, η κόκκινη πο*@άνα.
Αίσχος, αίσχος.
Δεν το είδα (ποτέ δεν βλέπω τις διαστροφές των άλλων) αλλά φαντάζομαι από τα γραφόμενα σου πόσο κα$^@&^ολα είναι η συγκεκριμένη!
Γεια στο στόμα σου!!!
Havana
Διάσημο μέλος
Στην Ελλάδα πλέον απαγορεύεται η κατοχή ζώων που θεωρούνται άγρια πανίδα, πχ ερπετά, χελώνες, ακόμη και τα περιστέρια θεωρούνται άγρια πανίδα, κατοικίδα ζώα είναι μια πολύ μικρή και συγκεκριμένη μερίδα ζώων, και τα ζώα εγασίας μια άλλη, ως εκεί φτανει η ιδιοκτησια του ανθρώπου βάση νόμου....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Να κλείσω αυτό το ποστ αναφέροντας ότι αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας είναι γνωστό σε διεθνείς ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων καθώς έχει βασανίσει και σκοτώσει πολλά γατάκια.
Πηγή: The sun, Daily Mail, Hamilton Spectator
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος

....Οπως υπαρχει αλλη μια καταγγελια με καποιον απ τον νεο κοσμο που παιρνει γατια και μετα εξαφανιζεται και δεν σηκωνει τηλ οταν θελουν να ρωτησουν για την υιοθεσια που εκανε... αυτο μαλιστα ειναι προσφατο γεγονος...Γι αυτο προσεχετε που δινετε τα γατακια για υιοθεσια....Οποιος ειναι στο ΦΒ θα γνωριζει τα γεγονοτα
....Τα γατακια μας και τα ματια μας...
lili.
Δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Με μέτρο λοιπόν η ενημέρωση για να είμαστε όσο πιο προσεχτικοί γίνεται, όπως γράφεις κι εσύ Εύα μου.
Δεν ξέρω αν διαβάσατε το ποστ που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ο "άνθρωπος" αυτός ξέρουμε πλέον ποιος είναι και καταζητείται.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επισης,οταν καποιος κακοποιει ή σκοτωνει ζωο και ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ σε γιουτιουμπ ή αλλου,ποιος ειναι ο στιοχος του;Μα να προκαλεσει και να γινει γνωστος.Ειναι μια αρρωστια αυτο,διοτι αν απλως ηθελαν να κανουν την πραξη για να την κανουν,ΔΕΝ θα την βιντεοσκοπουσαν και δεν θα την ανεβαζαν σε σαιτς.Οποτε οταν τα δειχνουμε,απλα παιζουμε το παιχνιδι τους και ενθαρυνουμε και αλλους να το κανουν,για αυτο και πολυ σωστυα πλεον..ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ απο τον νεο νομο να δημοσιοποιουνται τετοιες σκηνες.Δεν ξερω αν το εχετε αντιληφθει,αλλα απαγορευεται να δημοσιευονται τεοια βιντεο για αυτο και αφαιρουνται.Βεβαια..οκ..αφηνει ενα παραθυρο ο νομος για ενημερωση.Ομως κατα την αποψη μου ,τετοια βιντεο δεν πρεπει να παιζουν για κανενα λογο.Απλα να γινεται ενημερωση.
Fermthe
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Eγω παιδια δυστυχως μιλαω για ελληνα με πυθωνα και εχω θυμωσει με τον εαυτο μου που δεν κρατησα το ονομα του....Ειχε καταγγελθει απο τις φιλοζωικες ανοικτα με τ ονομα του...Εν μέρει θα συμφωνήσω με τη Γωγώ για τον εξής λόγο: Κυκλοφορούν πολλά άρρωστα μυαλά. Ενημέρωση να γίνεται αλλά με μέτρο. Γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα δουν αυτά τα βιντεο, θα εξιταριστούν και θα θέλουν να κάνουν τα ίδια..
Με μέτρο λοιπόν η ενημέρωση για να είμαστε όσο πιο προσεχτικοί γίνεται, όπως γράφεις κι εσύ Εύα μου.
Δεν ξέρω αν διαβάσατε το ποστ που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ο "άνθρωπος" αυτός ξέρουμε πλέον ποιος είναι και καταζητείται.
Παιδια δυστυχως δεν μπορω να νιωσω αυτο που λετε οτι οι σκηνες μπορει να εξιταρουν κι αλλους να κανουν τετοια....Σορρυ αλλα ειμαι μακρυα και στην σκεψη αυτη....
Ειναι δυνατον???Τι να πω???Εμεις τοσες ταινιες με βια εχουμε δει γιατι δεν καναμε ποτε τπτ???Γιατι δεν ειμαστε αρρωστοι...κι αμα δεν εισαι αρρωστος δεν πας την σκεψη σου παραπερα....

....Και που σαι ακομα....
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool