Δεν έχει γίνει αναφορά της σελίδας στο fb ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καθολου χαζο δεν ειναι.Και βεβαια δεν επιτρεπεται.Βασικά αυτό δεν σηκώνει καταγγελία?
Προάγει τη βία όπως είπες. Δεν θα μπορούσε να το αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος? μπορεί να είναι και χαζό αυτό που είπα, δεν ξέρω...
Εφόσον υπάρχουν οι φωτογραφίες μπορούν εύκολα να τους εντοπίσουν αν θέλουν...
Στο νεο νομοσχεδιο υπαρχει και αυτο:
ΑΡΘΡΟ 16:[...]β. Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κινηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση,εμπορία και παρουσίαση – διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, ...] Ακομα και φωτομονταζ να ειναι,παλι προωθει τετοιες πραξεις και επηρεαζει αρρωστα μυαλα,και ο νομος δεν λεει οτι εξαιρουνται τα hoah.
ΥΓ.Να διευκρινισω οτι δεν εχω δει το βιντεο,για να ξερω τι ακριβως δειχνει(λυπαμαι,αλλα δεν το αντεχω αυτο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι..οχι,λαθος δικο μου που το ειπα βιντεο.Δεν εχω πατησει στο σποιλερ και δεν ειχα δει οτι ειναι φωτο.Και δεν διαβαζω και τις περιγραφες,οποτε νομιζα οτι ηταν βιντεο.Συγνώμη, υπάρχει και βίντεο; Δεν είναι δυνατόν να παίζουν με την υφήλιο αυτά τα καθάρματα, με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Πρέπει να συλληφθούν!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Και πολυ καλα κανεις, εγω απο τη μερα που το ξαναειδα, δεν εχω καταφερει να κοιμηθω χωρις εφιαλτες.Οχι..οχι,λαθος δικο μου που το ειπα βιντεο.Δεν εχω πατησει στο σποιλερ και δεν ειχα δει οτι ειναι φωτο.Και δεν διαβαζω και τις περιγραφες,οποτε νομιζα οτι ηταν βιντεο.
Ανέβηκε κι άλλη παρόμοια φωτογραφία στο facebook: Αν δεν αντέχεται μην τη δείτε.
Προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία του.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μήπως όμως και με το να αναπαράγουμε μια τέτοια είδηση συμβάλλουμε στο σκοπό του;
Αυτά τα όντα δημοσιεύουν τέτοιες απαράδεκτες φωτογραφίες με σκοπό να προκαλέσουν την κοινή γνώμη και να προσπαθήσουν να νιώσουν σπουδαίοι μέσω της φρίκης και της αηδίας που προκαλούν στους συνανθρώπους τους.
Σκέφτομαι όμως ότι εάν το αναφέρουμε συχνά ίσως τους βοηθάμε άθελά μας...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνω με τον γιωργο.Δεν πρεπει να τα αναπαραγουμε ολα αυτα.Παιζουμε το παιχνιδι τους.
Απλα,ΕΚΕΙ που τα βρισκετε να κανετε αναφορα.Πχ στο φεειςμπουκ,καντε αναφορα.Στο γιουτιουμπ..καντε αναφορα.Αλλα ας μην τα αναπαραγουμε και εμεις.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχετε facebook κορίτσια? κι εγώ έχω...λοιπόν τη φωτογραφία δεν την έχω δει ! ας κάνουμε φίλη η μια την άλλη κι όποια τη βρει πρώτη ενημερώνει....https://www.facebook.com/foto.kiloukiotou το δικό μουΘα ψαξω στο facebook να δω ποιος την εχει πρωτοδημοσιευσει και θα σου πω.
λοιπόν πριν κανα μήνα, μετά από κινητοποίηση.
-είχε πιαστεί το χερι μου να γράφω κ να στέλνω μηνύματα αλλά άξιζε τον κόπο -
ο δημιουργός μιας σελίδας "θάνατος στα αδεσποτα" συνελήφθη, η σελίδα έπεσε αμέσως κι μετά τον έπιασαν κι αυτόν
οπότε έχουμε ελπίδες
σορρυ Ριάνα δεν αντέχω να τις δω !
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγω την ειδα πρωτη φορα χθες το βραδυ και εκανα αμεσως αναφορα. Εχω φιλους στο φεις που ασχολουνται πολυ με αυτα και μου τα κοινοποιουν συνεχεια, εγω βρε παιδι μου ομως δεν αντεχω να τα βλεπω, χθες το βραδυ ειχα παλι εφιαλτες, εβλεπα οτι υιοθετηθηκε ο White και επεσε σε καποιον τετοιο. Ολη νυχτα τον ειχα αγκαλια και του ελεγα πως δεν θα τον αφησω να παει πουθενα αν δεν ειμαι σιγουρη.

Υ.Γ. Εγω endorama μου σου εκανα αιτημα.

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω με τον γιωργο.Δεν πρεπει να τα αναπαραγουμε ολα αυτα.Παιζουμε το παιχνιδι τους.
Απλα,ΕΚΕΙ που τα βρισκετε να κανετε αναφορα.Πχ στο φεειςμπουκ,καντε αναφορα.Στο γιουτιουμπ..καντε αναφορα.Αλλα ας μην τα αναπαραγουμε και εμεις.
έκανα αναφορά στο φεισμπουκ για τον άλλο με τη σελίδα ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ κι ένας φίλος μου επισήμανε-πολύ σωστά-να κάνω αναφορά, καλύτερα, στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . Γιατί? στο φεισμπουκ απλά θα του σβήσουν τη σελίδα οι διαχειριστές, Η δίωξη όμως θα τον κυνηγήσει κι ίσως τον πιάσει.....όπως κι έγινε
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακάρι να γίνει σύλληψη αυτού του καθάρματος...!!!!!!!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πως μπορούμε να κάνουμε αναφορά στο facebook; Πως μπορούμε να δούμε από που προήλθε μια δημοσίευση; Ρωτάω για να έχω το νου μου από δω και πέρα..

έκανα αναφορά στο φεισμπουκ για τον άλλο με τη σελίδα ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ κι ένας φίλος μου επισήμανε-πολύ σωστά-να κάνω αναφορά, καλύτερα, στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . Γιατί? στο φεισμπουκ απλά θα του σβήσουν τη σελίδα οι διαχειριστές, Η δίωξη όμως θα τον κυνηγήσει κι ίσως τον πιάσει.....όπως κι έγινε
..και πως κάνουμε αναφορά στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Αυτά είναι καλά να τα γνωρίζουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι με συνείδηση για να μπορούμε να δρούμε άμεσα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπορω να σου πω πως να κανεις στο facebook, στο mycat το ξερεις καλυτερα απο εμενα, για αλλα σαιτς δεν εχω καθολου υπ' οψιν μου.Πως μπορούμε να κάνουμε αναφορά στο facebook; Πως μπορούμε να δούμε από που προήλθε μια δημοσίευση; Ρωτάω για να έχω το νου μου από δω και πέρα..
..και πως κάνουμε αναφορά στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Αυτά είναι καλά να τα γνωρίζουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι με συνείδηση για να μπορούμε να δρούμε άμεσα
Στην καθε δημοσιευση στην αρχικη σελιδα εχει πανω δεξια ενα ν μεσα σε ενα τετραγωνακι, οταν το πατησεις αυτο σου βγαζει καποιες επιλογες: Να παρακολουθω την δημοσιευση, αποκρυψη και αναφορα ανακοινωσης ή ανεπιθυμητου περιεχομενου. Φυσικα επιλεγεις το τελευταιο και ακολουθεις απλα τις οδηγιες. Αν την δημοσιευση στην εχουν στειλει και την βλεπεις με τον τροπο που πιανει ολη την οθονη ειναι πιο ευκολο ακομα. Στην αριστερη μερια κατω απο την φωτογραφια εχει καποιες επιλογες: Προσθηκη ετικετων, επιλογες, κοινοποιειστε και μου αρεσει-δεν μου αρεσει. Εσυ διαλεγεις την επιλογη επιλογες, μολις την πατησεις σου βγαζει αλλες επιλογες: Ληψη, αναφορα ή αφαιρεση ετικετας και εισοδος σε πληρη οθονη. Επιλεγεις φυσικα αναφορα.
Εγω ετσι το εκανα ψαχνοντας μονη μου γιατι δεν αντεχα αλλες τετοιες φωτογραφιες, θελω να ξερω τι γινεται και να κανω οτι μπορω για να το αποτρεψω ή για να τιμωρηθει αυτος που το εκανε, αλλα δεν αντεχω να κοιταω τις φωτογραφιες.

lili.
Δραστήριο μέλος
εκανα απο χτες αναφορα στο φεισμπουκ! το πρωτο περιστατικο ειναι μαλλον επεξεργασμενο, το δευτερο δεν εχω ιδεα. ειμαι πολυ στενοχωρημενη με αυτα τα πραγματα!
διοτι και αληθεια να μην ειναι, τα ατομα που τα σκεφτονται εχουν διεστραμμενα μυαλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
Και μεηλ να στειλετε τα διαβαζουν οντως.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ.115 22 – Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-6476464, 210-6476000
Γραμμή καταγγελιών: 11012 ή 11012@hellenicpolice.gr
FAX : 210-6476462
E-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Website: www.hellenicpolice.gr
Επισης υπενθυμιζω οτι συμφωνα με τον νεο νομο αρθρο 16(ειναι σε σποιλερ)
β. Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κινηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση,εμπορία και παρουσίαση – διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ζώων ή μεταξύ ζώου και ανθρώπου με σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω απαγόρευση συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της μονομαχίας μεταξύ ζώων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool