Φάρμακα

popppi

Νεοφερμένο μέλος

Η popppi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα.
Δεν ήξερα που να δημοσεύσω το μήνυμα αλλά μάλλον σ'αυτήν την κατηγορία ανήκει..
Λοιπόν έχω κάτι γατούλες στην αυλή, αδέσποτες που τις φροντίζουμε.. Αφού από εσάς έμαθα για την εσωτερική αποπαρασίτωση είπα να πάρω φαρμακα. Πήγα εδώ σε ένα κτηνιατρείο και ο γιατρός μου έδωσε τα εξής: drontal (2) kai Milbemax (8). έχουμε πολλές γατούλες , ζωή να χουν, 12 τω αριθμώ. για αυτά τα δέκα χαπάκια (χωρίς συσκευασία και χωρίς εξέταση) μου πήρε 40?. Για πείτε γατοexperts είναι πολλά η εμένα μου φάνηκαν? γιατί μου τα έδωσε χύμα, χωρίς κουτάκι??? τα ξέρετε?:hmm::hmm::hmm::hmm:

Thanks

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ειναι γνωστα και πολυ καλα φαρμακα απο οτι ξερω. οι ειδικοι εδω μεσα θα σου πουν καλυτερα. :)
θα μπορουσε ομως να σου παρει κανα 10ρικο λιγοτερο, απο οσο ξερω κανει 3 ευρω το χαπι, αρα ;; 30, οχι 40. ;)
και ναι, τα δινουν χυμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ειναι γνωστα και πολυ καλα φαρμακα απο οτι ξερω. οι ειδικοι εδω μεσα θα σου πουν καλυτερα. :)
θα μπορουσε ομως να σου παρει κανα 10ρικο λιγοτερο, απο οσο ξερω κανει 3 ευρω το χαπι, αρα ;; 30, οχι 40. ;)
και ναι, τα δινουν χυμα.
:confused::confused:Κι εγώ 3 ευρώ νομίζω έχουν..:hmm::hmm:Το μιλμπεμαξ που παίρνουμε δηλαδή...το άλλο δεν το ξέρω..Επίσης παίζουν ρόλο και τα κιλά των γατιών στο πόσο θα τους δ'ωσεις...Αν είναι μωρά καλό ειναι να τους δώσεις μισο χάπι..και όταν λέω μωρό εννοώ όχι πολύ μωρό κάτι μηνών(4-6)

Aφού ενδιαφέρεσαι για μεγάλες ποσότητες, ίσως σε συμφέρει να αγοράζεις ολόκληρες συσκευασίες και όχι μεμονωμένα, υποθέτω ότι θα είναι λίγο καλύτερη η τιμή.
Επίσης, δοκίμασε να απευθυνθείς σε κτηνιατρικές αποθήκες, συνήθως έχουν φάρμακα σε τιμές χαμηλότερες από τα πετ σοπ. Ρώτησε και τον κτηνίατρό σου, μήπως μπορεί να σου βρει αυτός κάποια άκρη.
Μπράβο που φροντίζεις τόσες γατούλες!!:)

Εγω το Drontal οταν το χρειαστηκα εκτακτα το καλοκαιρι, και το πηρα 3 Ευρω απο πετ σοπ στην Αριδαια.Τον αλλο μηνα που το πηρα απο τον κτηνιατρο μου,μου το χρεωσε 4 Ευρω.Προσεξε πολυ το βαρος του ζωου.Το 1 χαπι Drontal ειναι για ζωο 4 κιλα.:)

Εκτός από τη δοσολογία, να ξέρεις ότι πρέπει να επαναληφθει η αποπαρασίτωση με ένα μήνα περ'ιπου. Ρώτησε το γιατρό.Το χάπι ξέρεις να το δίνεις; Θέλει κόλπο για να τελειώνεις γρήγορα και να μη σε ξεσκίσουν.

οκ ευχαριστώ πάρα πολύ:)!!! ο γιατρός μου είπε ότι θα το ξαναδώσω σε 3 μήνες. ναι μου είπε μισό για τα μικρά...Έχετε εσείς υπόψιν καμία τέτοια αποθήκη για τις επόμενες φορές? και Ελένη Π λέω να τα δώσω μέσα σε ένα μικρό κομμάτι κασέρι... καμιά άλλη ιδέα?:hmm:

οκ ευχαριστώ πάρα πολύ:)!!! ο γιατρός μου είπε ότι θα το ξαναδώσω σε 3 μήνες. ναι μου είπε μισό για τα μικρά...Έχετε εσείς υπόψιν καμία τέτοια αποθήκη για τις επόμενες φορές? και Ελένη Π λέω να τα δώσω μέσα σε ένα μικρό κομμάτι κασέρι... καμιά άλλη ιδέα?:hmm:

Σε ζαμπον γαλοπουλας!;):up: η σε παστα βιταμινουχα.:DΕγω προσωπικα κανω το τελευταιο.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back