Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
29-01-16
21:26
Μπράβο στην ομορφούλα. Πάντα γερή και δυνατή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
29-01-16
21:31
Μπραβο ,θα τελειωσουν οι περιπετειες της και η Γλυκουλα θα ειναι ηρεμη να συνεχισει την ομορφη ζωη που της προσφερεις ,φροντιζοντας την!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
29-01-16
21:38
Οπότε μπορεί να κλειδωθεί και αυτό το θέμα !! Η ανηψούλα του Τομ κοιμάται στα ζεστά και θα ακούσει και γατομουσική σε λίγο να κοιμηθεί ακόμα καλύτερα.Μια νύχτα ειναι αυτή και πρέπει να περάσει όσο καλύτερα γίνεται!
29-01-16
21:41
και να επιστρεψει στις συνήθεις βόλτες της πάνω στο λόφο.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
29-01-16
21:41
Πολύ ευχάριστα τα νέα της Γλυκούλας! Ταχύτατη ανάρρωση να έχει 
Μπράβο φίλε μου

Μπράβο φίλε μου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki