katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν υπάρχει καμία μάρκα που να φτιάχνει κροκέτες για στειρωμένα ανεξαρτήτου φύλλου όντως??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααααααααααααααααααααααα!!!!!!Ναι???Κάποιος μου είχε πει πως βγαίνουν μόνο ξεχωριστές τροφές για θηλυκά και αρσενικά...Και κάτι άλλο αν μπορείς να με βοηθήσεις...Το να φάει ένας μη στειρωμένος γάτος φαί για στειρωμένο είναι επικίνδυνο ή το να φάει στειρωμένος γάτος για λίγους μήνες φαί για μη στειρωμένους???Όλες οι εταιρίες έχουν τροφές για στειρωμένες γάτες ανεξαρτήτως φύλου. Οι royal canin έχουν το διαχωρισμό αυτό μόνο στην κτηνιατρική σειρά τους, ενώ εκείνη που διατίθεται στα pet shops καταναλώνεται και από θηλυκά και από αρσενικά στειρωμένα. Ανάλογες κροκέτες θα βρεις και από τη Hill's και από την Purina (after care).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατερινάκι το να φάει ένας γάτος φαϊ για στειρωμένα,δε νομιζω να του κάνει κακό,απλά δε θα τραφεί σωστά.Το να τρώει ένας στειρωμένος γάτος τροφή για μη στειρωμένα,ίσως του δημιουργήσει πέτρες,οποτε δεν νομιζω πως κάνει καλό.Παιζει ρόλο και για ποσο καιρό βέβαια.Δλδ δεν έγινε και τίποτα αν το σακούλι είναι στη μέση και το τελειώσει πριν του πάρεις για στειρωμένα.Αααααααααααααααααααααααα!!!!!!Ναι???Κάποιος μου είχε πει πως βγαίνουν μόνο ξεχωριστές τροφές για θηλυκά και αρσενικά...Και κάτι άλλο αν μπορείς να με βοηθήσεις...Το να φάει ένας μη στειρωμένος γάτος φαί για στειρωμένο είναι επικίνδυνο ή το να φάει στειρωμένος γάτος για λίγους μήνες φαί για μη στειρωμένους???![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Οχι λέω για την εποχή που το ένα γατουλινάκι μου θα είναι στειρωμένο και το άλλο όχι!!!Κατερινάκι το να φάει ένας γάτος φαϊ για στειρωμένα,δε νομιζω να του κάνει κακό,απλά δε θα τραφεί σωστά.Το να τρώει ένας στειρωμένος γάτος τροφή για μη στειρωμένα,ίσως του δημιουργήσει πέτρες,οποτε δεν νομιζω πως κάνει καλό.Παιζει ρόλο και για ποσο καιρό βέβαια.Δλδ δεν έγινε και τίποτα αν το σακούλι είναι στη μέση και το τελειώσει πριν του πάρεις για στειρωμένα.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν νομίζω ότι πρέπει να στειρωθούν την ίδια εποχή!!!Πρώτα μου είπαν οι θηλυκιές και μετά τα αρσενικα αλλά και πάλι δεν νομίζω να γίνει στείρωση την ίδια μέρα και για τα 2!!!!Γιατι,δε θα τα στειρωσεις εξι μηνων;Αφου ισα ειναι.
Τέσπα δεν ξέρω εγώ και πολλά την κτηνίατρο μου πρέπει να ρωτήσουμε για αυτό!
katerina10
Περιβόητο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Α! και όσο θα τα έχεις έξω τα μπωλ, να κάνεις τον διαιτητή.... ξέρεις Ήλια που είναι το μπώλ σου; γιατί τρώς από του Μάπα; (αυτό κάνω όλη μέρα)
Και μην αγχώνεσαι. τους τα μεταδίδουμε τα αρνητικά αισθήματα.... όλα καλά θα πάνε. Και τα δύο μαζί θα τα στειρώσεις;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον έγινε η στείρωση ή οι στειρώσεις, περιμένουμε νέα!

Φαι δεν κάνει ουτε πριν.. μισή μέρα, ούτε μετά μισή μερα... αυτό απλά γιατί μπορεί να σου ξεράσουν όχι τίποτα άλλο σοβαρό.
Εμένα έφαγε λίγο 2 ώρες μετα την στείρωση και δεν έκανε εμετό, του εγινε αντίδοτο και τον πήρα ξύπνιο και έτοιμο να με κατασπαράξει!!!

Αλλά εξαρτάται πάντα απο τον οργανισμό της γάτας, την νάρκωση κλπ κλπ.
Γιαυτό η γενική πρακτική είναι ουτε πρίν, ουτε μετα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool