Φαΐ για 2 στειρωμένες γάτες!!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Το έθιξα και σε άλλο θέμα...Έχω αρσενικό και θηλυκό και θέλω κάποια στιγμή να τα στειρώσω .Το θέμα είναι ότι δοκίμασα να τα ταίσω ξεχωριστά αλλά δεν πιάνει το κόλπο.Πως θα τρώνε ρε παιδιά την ξηρή τροφή ξεχωριστά αφού έχουν φαγωθεί να τρώνε μαζί μόνο!!!!:hmm:Δεν υπάρχει καμία μάρκα που να φτιάχνει κροκέτες για στειρωμένα ανεξαρτήτου φύλλου όντως??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλες οι εταιρίες έχουν τροφές για στειρωμένες γάτες ανεξαρτήτως φύλου. Οι royal canin έχουν το διαχωρισμό αυτό μόνο στην κτηνιατρική σειρά τους, ενώ εκείνη που διατίθεται στα pet shops καταναλώνεται και από θηλυκά και από αρσενικά στειρωμένα. Ανάλογες κροκέτες θα βρεις και από τη Hill's και από την Purina (after care).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλες οι εταιρίες έχουν τροφές για στειρωμένες γάτες ανεξαρτήτως φύλου. Οι royal canin έχουν το διαχωρισμό αυτό μόνο στην κτηνιατρική σειρά τους, ενώ εκείνη που διατίθεται στα pet shops καταναλώνεται και από θηλυκά και από αρσενικά στειρωμένα. Ανάλογες κροκέτες θα βρεις και από τη Hill's και από την Purina (after care).
Αααααααααααααααααααααααα!!!!!!Ναι???Κάποιος μου είχε πει πως βγαίνουν μόνο ξεχωριστές τροφές για θηλυκά και αρσενικά...Και κάτι άλλο αν μπορείς να με βοηθήσεις...Το να φάει ένας μη στειρωμένος γάτος φαί για στειρωμένο είναι επικίνδυνο ή το να φάει στειρωμένος γάτος για λίγους μήνες φαί για μη στειρωμένους???:hmm:

Αααααααααααααααααααααααα!!!!!!Ναι???Κάποιος μου είχε πει πως βγαίνουν μόνο ξεχωριστές τροφές για θηλυκά και αρσενικά...Και κάτι άλλο αν μπορείς να με βοηθήσεις...Το να φάει ένας μη στειρωμένος γάτος φαί για στειρωμένο είναι επικίνδυνο ή το να φάει στειρωμένος γάτος για λίγους μήνες φαί για μη στειρωμένους???:hmm:
Κατερινάκι το να φάει ένας γάτος φαϊ για στειρωμένα,δε νομιζω να του κάνει κακό,απλά δε θα τραφεί σωστά.Το να τρώει ένας στειρωμένος γάτος τροφή για μη στειρωμένα,ίσως του δημιουργήσει πέτρες,οποτε δεν νομιζω πως κάνει καλό.Παιζει ρόλο και για ποσο καιρό βέβαια.Δλδ δεν έγινε και τίποτα αν το σακούλι είναι στη μέση και το τελειώσει πριν του πάρεις για στειρωμένα.;)

Κατερινάκι το να φάει ένας γάτος φαϊ για στειρωμένα,δε νομιζω να του κάνει κακό,απλά δε θα τραφεί σωστά.Το να τρώει ένας στειρωμένος γάτος τροφή για μη στειρωμένα,ίσως του δημιουργήσει πέτρες,οποτε δεν νομιζω πως κάνει καλό.Παιζει ρόλο και για ποσο καιρό βέβαια.Δλδ δεν έγινε και τίποτα αν το σακούλι είναι στη μέση και το τελειώσει πριν του πάρεις για στειρωμένα.;)
Οχι λέω για την εποχή που το ένα γατουλινάκι μου θα είναι στειρωμένο και το άλλο όχι!!!:hmm:

Γιατι,δε θα τα στειρωσεις εξι μηνων;Αφου ισα ειναι.

Γιατι,δε θα τα στειρωσεις εξι μηνων;Αφου ισα ειναι.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να στειρωθούν την ίδια εποχή!!!Πρώτα μου είπαν οι θηλυκιές και μετά τα αρσενικα αλλά και πάλι δεν νομίζω να γίνει στείρωση την ίδια μέρα και για τα 2!!!!:hmm:Τέσπα δεν ξέρω εγώ και πολλά την κτηνίατρο μου πρέπει να ρωτήσουμε για αυτό!:)

Οπότε φτάσαμε στην ώρα που θα στειρωθούμε και η μαμά είναι καρααγχωμένη!!!!!!Την πέμπτη θα τα πάω και την παρασκευή απόγευμα θα τα πάρω..Ελπίζω να μην έχουν επιπλοκές αλλά επειδή διάβασα το αντίστοιχο άρθρο πείτε μου σας παρακαλω κάτι θυμάμαι ότι δεν πρέπει να φάνε πριν????Κάτι τέτοιο???

πάντως αν θές να τα ταϊζεις χώρια γίνεται. του ενός το μπώλ στο ένα δωμάτιο, της αλληνής στο άλλο. και γώ αυτό κάνω εδώ με τον πρίνς και τη ρέινα.. και τα μπωλ μετά από λίγο τα μαζεύεις. εγώ τα βγάζω 3 φορές την ημέρα (τους μετράω την τροφή που τρώνε ώστε να τρώνε όσο πρέπει) ώστε όταν το ξαναβγάλω να είναι πεινασμένα και να πέφτουν με τα μούτρα.

Α! και όσο θα τα έχεις έξω τα μπωλ, να κάνεις τον διαιτητή.... ξέρεις Ήλια που είναι το μπώλ σου; γιατί τρώς από του Μάπα; (αυτό κάνω όλη μέρα)

Και μην αγχώνεσαι. τους τα μεταδίδουμε τα αρνητικά αισθήματα.... όλα καλά θα πάνε. Και τα δύο μαζί θα τα στειρώσεις;

Αρε Κατερίνα.... δεν σε πρόλαβα.....
Μάλλον έγινε η στείρωση ή οι στειρώσεις, περιμένουμε νέα!:)

Φαι δεν κάνει ουτε πριν.. μισή μέρα, ούτε μετά μισή μερα... αυτό απλά γιατί μπορεί να σου ξεράσουν όχι τίποτα άλλο σοβαρό.

Εμένα έφαγε λίγο 2 ώρες μετα την στείρωση και δεν έκανε εμετό, του εγινε αντίδοτο και τον πήρα ξύπνιο και έτοιμο να με κατασπαράξει!!!:)

Αλλά εξαρτάται πάντα απο τον οργανισμό της γάτας, την νάρκωση κλπ κλπ.
Γιαυτό η γενική πρακτική είναι ουτε πρίν, ουτε μετα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back