MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
... 2 γυριστρουλες δεν θα το αντεχα
. Λοιπον στο θεμα μας την παρασκευη το βραδυ η Φαιδρα αποφασισε να γνωρισει τους γειτονες πηδαει λοιπον πανω στο πεζουλι και παει διπλα ...να που οι γειτονες ελειπαν αλλα οκ γνωρισε το μπαλκονι τους καμαρωνε κιολας λες και ηταν δικο της ...
Οσο την φωναζαμε να ερθει η μας εγραφε η ερχοτανε διπλα και χαιδευοτανε ... οταν μπαιναμε μεσα ερχοτανε στην μεσοτοιχια και περιμενε εκει ... μεχρι που καποια στιγμη η αδερφη μου την ειδε λοκατζης και πηδηξε απο το πεζουλι και την πηρε παλι καλα που το πεζουλι ηταν πλατυ. Μερος 2ο. Γυρναμε το Σαββατο το βραδυ στο σπιτι και βλεπουμε την σιτα ανοιχτη ειχε βρει τροπο και ειχε ανοικσει την σιτα και ειχε παει στους απεναντι γειτονες ... και εκοβε βολτες με το που την φωναξαμε και μας ακουσε ηρθε και εκανε τουμπες στην απεναντι ταρατσα να ερθει πισω ομως ουτε να το σκεφτει ... μεχρι που βαλαμε κονσερβα και με το που πηγε να φαει την ποιασαμε και την φεραμε πισω. Και τωρα θελω τις συμβουλες σας, σκεφτομουνα να την αφηνουμε να πηγαινει στους διπλα οι οποιοι μας ειπανε οτι δεν εχοθν προβλημα ... το θεμα ειναι θα σταματησει ως εκει η θα διευρυνει την βολτα της ? Σε αυτο το σημειο πρεπει να προσθεσω οτι σε μια αλλη βολτα στουσ διπλα πηγε να πηδηξει σε μια ταρατσα απεναντι και βρεθηκε απο τον 2ον στο ισογειο ευτυχως με ενα μικρο μονο χτυπημα. Οποτε το θεμα ειναι... Την αφηνουμε να πηγαινει στους διπλα η οχι ? και αν οχι υπαρχει κανενας τροπος να την περιορισω στο δικο μας μπαλκονι ? (εκτος του να κανω δωρο στους διπλα κανενα λυκοσκυλο
)Συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα σας ζαλισα, αλλα ειπα να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας μηπως βρουμε καμια λυση.
Ευχαριστω,
ΜΗΤΣΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
να τα χαιρεσαι δεν μου λες και αυτα εδαφους εδαφους ειναι γιατι και η Ιολη σιαμακι ειναι αλλα δεν ξερω αν ειναι στην ρατσα η στην γατα 
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βιρμανακια ειναι..τι εννοεις??Οχι δεν τους ενοχλει να πηγαινει η κοντεσσα μας αλλα το θεμα δεν ειναι αν θα πηγαινει το θεμα ειναι αν θα γυριζει .. γενικοτερα λειπουμε πολλες ωρες απο το σπιτι και οταν τις βγαζουμε εξω ειναι για καμμια ωρα και με επιτηρηση γιατι ειπαμε ... ειναι και γυριστρουλα ... Κουκλακια τα σιαμακια σουνα τα χαιρεσαι δεν μου λες και αυτα εδαφους εδαφους ειναι γιατι και η Ιολη σιαμακι ειναι αλλα δεν ξερω αν ειναι στην ρατσα η στην γατα
![]()

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!Καλημερα σας, για ακομα μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας ... οπως λεει και ο τιτλος η Φαιδρα μας βγηκε γυριστρουλα, για τα νεα μελη η Φαιδρα ειναι μια απο τις 2 γατες μου η αλλη ειναι η Ιολη που ευτυχως ειναι εδαφους εδαφους... 2 γυριστρουλες δεν θα το αντεχα
. Λοιπον στο θεμα μας την παρασκευη το βραδυ η Φαιδρα αποφασισε να γνωρισει τους γειτονες πηδαει λοιπον πανω στο πεζουλι και παει διπλα ...να που οι γειτονες ελειπαν αλλα οκ γνωρισε το μπαλκονι τους καμαρωνε κιολας λες και ηταν δικο της ...
Οσο την φωναζαμε να ερθει η μας εγραφε η ερχοτανε διπλα και χαιδευοτανε ... οταν μπαιναμε μεσα ερχοτανε στην μεσοτοιχια και περιμενε εκει ... μεχρι που καποια στιγμη η αδερφη μου την ειδε λοκατζης και πηδηξε απο το πεζουλι και την πηρε παλι καλα που το πεζουλι ηταν πλατυ.
Μερος 2ο. Γυρναμε το Σαββατο το βραδυ στο σπιτι και βλεπουμε την σιτα ανοιχτη ειχε βρει τροπο και ειχε ανοικσει την σιτα και ειχε παει στους απεναντι γειτονες ... και εκοβε βολτες με το που την φωναξαμε και μας ακουσε ηρθε και εκανε τουμπες στην απεναντι ταρατσα να ερθει πισω ομως ουτε να το σκεφτει ... μεχρι που βαλαμε κονσερβα και με το που πηγε να φαει την ποιασαμε και την φεραμε πισω. Και τωρα θελω τις συμβουλες σας, σκεφτομουνα να την αφηνουμε να πηγαινει στους διπλα οι οποιοι μας ειπανε οτι δεν εχοθν προβλημα ... το θεμα ειναι θα σταματησει ως εκει η θα διευρυνει την βολτα της ? Σε αυτο το σημειο πρεπει να προσθεσω οτι σε μια αλλη βολτα στουσ διπλα πηγε να πηδηξει σε μια ταρατσα απεναντι και βρεθηκε απο τον 2ον στο ισογειο ευτυχως με ενα μικρο μονο χτυπημα. Οποτε το θεμα ειναι... Την αφηνουμε να πηγαινει στους διπλα η οχι ? και αν οχι υπαρχει κανενας τροπος να την περιορισω στο δικο μας μπαλκονι ? (εκτος του να κανω δωρο στους διπλα κανενα λυκοσκυλο)
Συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα σας ζαλισα, αλλα ειπα να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας μηπως βρουμε καμια λυση.
Ευχαριστω,
ΜΗΤΣΙ.
Τη λύση με το σαμαράκι τη σκέφτηκες;Ίσως είναι ιδανική για την περίπτωσή σας,εγώ το δοκίμασα σιγά σιγά με τον Σειριο και κάτι έγινε.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μπα...η θηλυκια, η Πισου, ειναι του υψους..της αρεσει παρα πολυ να σκαρφαλωνει ψηλα, με ιδιαιτερη προτιμηση στο ντουλαπι της κουζινας. Θα σου βαλω φωτο. Ο Αλφι λογω σωματικου βαρους, δεν σκαρφαλωνει τοσο ψηλα, αλλα σε παγκους και τραπεζια ανεβαινει χαλαρα!!Η Ιολη δεν ειναι τοσο πολυ του υψους και να σκαρφαλωνει ειναι πιο πολυ της αγκαλιας και του σπιτιου τα παει πολυ καλα με το εδαφος για αυτο την λες εδαφους εδαφους![]()
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Μπα και η Ιολη ανεβαινει και σε τραπεζια και σε ντουλαπια της κουζινας απλα οταν ειναι εξω δεν ασχολειται ιδιαιτερα ουτε με τον εξω κοσμο ουτε ανεβαινει στα καγκελα οπως η αλλη ... μαλλον θα δοκιμασουμε να την αφησουμε να πηγαινει και στους διπλα ε και μας βλεπω τελικα να το εχει διπορτο γιατι ειναι και αγαπησιαρα 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool