ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν εχω ιδεα αλλα και τα δικα μου ετσι κανουν οταν υπαρχει πολυ φαγητο στο πιατο, οταν ειναι λιγο δεν το κανουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemuiNeko
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω και εγώ 2 που το κάνουν, και όταν τρώνε μόνες τους, είναι και οι δύο αντικριστά στο πιάτο, βάζουν χέρι, και τρώνε την κροκέτα στο πάτωμα... έχει πολύ γέλιο!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα μόνο με την κονσέρβα γίνεται αυτό με τις κροκέτες όχι...Δεν το κάνουν όλες οι γάτες...
Έχω και εγώ 2 που το κάνουν, και όταν τρώνε μόνες τους, είναι και οι δύο αντικριστά στο πιάτο, βάζουν χέρι, και τρώνε την κροκέτα στο πάτωμα... έχει πολύ γέλιο!!!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα μόνο με την κονσέρβα γίνεται αυτό με τις κροκέτες όχι...![]()
Και σε μας το ίδιο, μόνο με τις κονσέρβες συμβαίνει αυτό.

Και κυρίως από τον Αρη

angela
Δραστήριο μέλος

Σκέψου να 'χες σκύλο και να έσκαβε κάτω από το χαλί να σου παράχωνε κρέατα! Γιατί το έχω ζήσει κι αυτό...

Κι εμένα έτσι κάνει.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χαρά μου όμως κανει το άλλο. Οταν θέλει να πιει νερό, πάει στο μπωλ, βάζει το χερι της μεσα, το τινάζει και μετά πινει. Σταματάει πάλι μετά από λίγο και ξαναβαζει μεσα το χερι της, το ξανατιναζει και μετά πίνει πάλι.

Ποιός ξέρει τι σκεφτονται;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Kαι μεις εδω τα ιδια...Ο Σουλης μου το έκανε αυτό παλιά συνέχεια. Τωρα το κάνει μόνο αν του δωσω κανενα ψαρι ζεστο και θέλει να το κρυωσει.
Η Χαρά μου όμως κανει το άλλο. Οταν θέλει να πιει νερό, πάει στο μπωλ, βάζει το χερι της μεσα, το τινάζει και μετά πινει. Σταματάει πάλι μετά από λίγο και ξαναβαζει μεσα το χερι της, το ξανατιναζει και μετά πίνει πάλι.Ποιός ξέρει τι σκεφτονται;
Με νερο,κονσερβακι,κροκετα η απλα ο,τι πεσει στο πατουσι μας (Μπλου).Δεν ξερω,τι σκεφτονται,αλλα ξερω,οτι πεντακαθαρο πατωμα,χωρις πατουσικα αποτυπωματα δεν θα εχουμε ποτε

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι μεις εδω τα ιδια...Με νερο,κονσερβακι,κροκετα η απλα ο,τι πεσει στο πατουσι μας (Μπλου).Δεν ξερω,τι σκεφτονται,αλλα ξερω,οτι πεντακαθαρο πατωμα,χωρις πατουσικα αποτυπωματα δεν θα εχουμε ποτε
...
Πλάκα κάνεις; Όταν θα δω πάτωμα χωρίς πατουσάκια, κουρτίνες χωρίς τράβηγματα και ρουχα χωρίς τρίχες, θα νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.

marzep
Δραστήριο μέλος
Πλάκα κάνεις; Όταν θα δω πάτωμα χωρίς πατουσάκια, κουρτίνες χωρίς τράβηγματα και ρουχα χωρίς τρίχες, θα νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πλάκα κάνεις; Όταν θα δω πάτωμα χωρίς πατουσάκια, κουρτίνες χωρίς τράβηγματα και ρουχα χωρίς τρίχες, θα νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σουλης μου το έκανε αυτό παλιά συνέχεια. Τωρα το κάνει μόνο αν του δωσω κανενα ψαρι ζεστο και θέλει να το κρυωσει.
Η Χαρά μου όμως κανει το άλλο. Οταν θέλει να πιει νερό, πάει στο μπωλ, βάζει το χερι της μεσα, το τινάζει και μετά πινει. Σταματάει πάλι μετά από λίγο και ξαναβαζει μεσα το χερι της, το ξανατιναζει και μετά πίνει πάλι.Ποιός ξέρει τι σκεφτονται;
Κι εμενα το κανουν ,ειδικα ο Ραμσης καταληγει να φτιαξει ποταμακια νερου στο πατωμα και να μην εχει μετα νερο να πιει.

Εμένα μόνο με την κονσέρβα γίνεται αυτό με τις κροκέτες όχι...![]()
Με τις κροκετες οχι αλλα το κανουν με οοοολες τις νωπες τροφες,ειτε κονσερβα ειτε κρεατοψαρομεζεδες.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο ναρουτο το κανει οταν εχει μεγαλη μπουκια και δυσκολευεται να την μασησει. Θα την παρει με το στομα του και μετα θα την ριξει στο πατωμα και θα την φαει εκει. Με το νερο κανουμε αλλα κολπα. Βαζουμε πρωτα το ποδι και μετα το τιναζουμε, μετα βαζουμε το μουσουδι και το τιναζουμε και στο τελος ξαπλωνουμε και πινουμε νερο με βαρεμενο υφακι αργα αργα.
αυτο το κανει το μικρο μου η γιασμινη...τα μεγαλα μου δεν ξερω γιατι αλλα βαριουνται τοσο πολυ που κοιμονται πανω στο δοχειο του νερου...και γεμιζει το πατωμα καθε φορα....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ο ναρουτο το κανει οταν εχει μεγαλη μπουκια και δυσκολευεται να την μασησει. Θα την παρει με το στομα του και μετα θα την ριξει στο πατωμα και θα την φαει εκει. Με το νερο κανουμε αλλα κολπα. Βαζουμε πρωτα το ποδι και μετα το τιναζουμε, μετα βαζουμε το μουσουδι και το τιναζουμε και στο τελος ξαπλωνουμε και πινουμε νερο με βαρεμενο υφακι αργα αργα.
Σαν να βλεπω τον Ραμση!
Και νομιζα οτι μονο ο δικος μου βαριεται τοσο που να ξαπλωνει για να πιει νερο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool