Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lightpath

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η lightpath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Παιδιά, κοιτάξτε τι βρήκα σε ένα site. Δεν ξέρω, αφορά την άποψη..(!) μερικών, αλλά εμένα με εξόργισε πολύ. Τα γνωρίζουμε αυτά (ότι κάποιοι τα πιστεύουν), αλλά δεν είναι ανάγκη να τα ανακοινώνουμε και επίσημα.:mad: :mad: :mad: Αίσχος!!:down: :down: Έχει και το "ειρωνικό" όνομα άρωμα ονείρου! Αν είναι δυνατόν:hmm:
https://clubs.pathfinder.gr/arwma_oneirou/123402

Επίσης αυτή η διεύθυνση: (Είναι παλιό το site,αλλά αξίζει να το δείτε!:blink: )
https://clubs.pathfinder.gr/arwma_oneirou/141644

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου φαινεται χιουμοριστικο.
Ειναι και απο το Νικο Δημου, ο οποιος ειναι αρκετα αγαπητος και γνωστος στους ελληνες χρηστες του διαδυκτιου.:hmm:
Αν παλι εχει γραφτει με σκοπο να θιξει τις γυναικες, δεν μπαινω καν στον κοπο να το σχολιασω!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω, πιστεύω ότι πρέπει να γραφτεί επισήμως και ένα site για τα δικαιώματα των γυναικών. Πιστεύω ότι ο εν λόγω "κύριος!" ρίχνει τις μπηχτές του..με χιουμοριστικό τρόπο βέβαια!:mad:
Κάποτε μου είχε πει ένας "φίλος"
Μία γυναίκα μόνη της = τίποτα
Δύο γυναίκες μαζί = Δύναμη
Τρεις = Στρατός!!!
Εγώ να προσθέσω με χιουμοριστικά σχόλιά μου:) , ότι μία γυναίκα και ένα ζωάκι =:inlove: !!:P

βγαζει ενα χιουμορ, αλλα ο τυπος μου δινει την εντυπωση μισογυνη...:hmm:

Ναι, και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος..:confused: Εχθές συζήταγα με μία φίλη μου και το φίλο της, ότι υπάρχουν άτομα που μεγαλώνουν σε "άρρωστο" περιβάλλον, τους δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, χάνουν τις ισορροπίες, με αποτέλεσμα θύματα τις γυναίκες.. Σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, το συναντάμε καθημερινά. Στο τέλος γράφει κάτι πολύ σημαντικό.. κάτι που πολλοί άντρες υποστηρίζουν.(Ότι με την επανάσταση των γυναικών εμείς θα βγούμε χαμένες, και αυτοί κερδισμένοι..:confused: :( ) Εκμετάλλευση το λέω εγώ.:mad: Και απρέπεια.

Κατα βάθος, οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώς είναι φαλλοκράτες. Απλά ορισμένοι το κρύβουν καλύτερα απο άλλους και φαίνεται μόνο αν τους στριμώξεις. Και σκοπίμως λέω άνθρωποι και όχι άνδρες. Οι περισσότερες γυναίκες δεν πάνε πίσω. Και έναν άνδρα φαλλοκράτη κάπως τον καταλαβαίνω (χωρίς να τον δικαιολογώ): δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα του. Μια γυναίκα φαλλοκράτισσα όμως, ειδικά σε "ανεπτυγμένες" χώρες, είναι το πιο απεχθές είδος ανθρώπου. :down:

Οι γυναίκες είναι θύματα συνήθως! :( :( Χάρη στην αναισθησία των (περισσοτέρων) αντρών! Δεν διαχωρίζουμε άντρες από γυναίκες, απλώς ξέρω πολλά παιδιά που εκμεταλλεύονται τις κοπέλες τους στη σχέση και συνήθως τις απορρίπτουν. Ή δεν τους δίνουν καθόλου σημασία.. Κοπέλες δεν ξέρω πολλές να απορρίπτουν τ'αγόρι τους με τέτοιο τρόπο..Αυτό δεν πρέπει να σταματήσει; Γιατί, είναι ανώτεροι αυτοί που τα κάνουν;:(
Συγκεκριμένα, βρήκα και ένα άλλο site.
https://nikosdimou.blogspot.com/2006/05/blog-post_11.html
Έψαξα στον ίδιο συγγραφέα που είχε γράψει τα παραπάνω και έχουν απαντήσει με πολλές (εκτός από λογικές), και ακραίες(!):hmm: απόψεις! Μήπως να μας σέβονται λίγο παραπάνω, για να τους σεβαστούμε κι εμείς;:hmm: :hmm: :(
Επιπλέον, για το πιο απεχθές είδος ανθρώπου, συμφωνώ με την προυπόθεση ότι είναι γιατί έχουν μαζέψει μέσα τους περισσότερες πίκρες, εκμετάλλευση και πολύ περισότερη καταπίεση στην κοινωνία που ζούμε, συνεπώς ο άντρας πρέπει να έχει αγάπη και προσοχή, και όχι να τις πετάει!!

Εγώ πάλι το βρίσκω αστείο και με αρκετές αλήθειες! Μήπως γινόμαστε υπερβολικές? Κάτι τέτοιες αντιδράσεις σχολιάζει....
Ο Νίκος Δήμου είναι συγγαρφέας-ποιητής-δημοσιογράφος πολύ γνωστός και αγαπητός. Όσο για το κείμενο το οποίο σε πείραξε, γράφει πάνω από τον τίτλο "Σατιρικό κείμενο". Σατιρικό!!!! Αυτό τα λέει νομίζω όλα. Κι ο Λαζόπουλος και ο Αναστασιάδης σατιρίζουν τους πάντες και τα πάντα και γελάμε. Αυτό γιατί σε πείραξε?:hmm: :hmm: :hmm:

Καλημέρα καταρχήν !!! μην τα παίρνετε όλα της μετρητής , μια άποψη κάπου γραμμένη είναι με αρκετή δόση humor , σιγά τώρα, έγραψε κάποιος κάτι κάπου!! Άλλα πρέπει να μας απασχολούν ,άλλα που βλάπτουν!!

Εγώ πάλι το βρίσκω αστείο και με αρκετές αλήθειες! Μήπως γινόμαστε υπερβολικές? Κάτι τέτοιες αντιδράσεις σχολιάζει....
Ο Νίκος Δήμου είναι συγγαρφέας-ποιητής-δημοσιογράφος πολύ γνωστός και αγαπητός. Όσο για το κείμενο το οποίο σε πείραξε, γράφει πάνω από τον τίτλο "Σατιρικό κείμενο". Σατιρικό!!!! Αυτό τα λέει νομίζω όλα. Κι ο Λαζόπουλος και ο Αναστασιάδης σατιρίζουν τους πάντες και τα πάντα και γελάμε. Αυτό γιατί σε πείραξε?:hmm: :hmm: :hmm:
Γιατί είναι θέμα σοβαρό! Κι όχι αστείο, όπως τείνουμε να το παρουσιάζουμε. Ο άνθρωπος έχει βάλει τη γυναίκα στο προσκήνιο και κατακρίνει! Να το δεχτώ δηλαδή αυτό; Με πείραξε, γιατί το θεωρώ προσωπικό θέμα. Το έχω ζήσει από πολλούς, και φτάνει πια! Δεν είναι υπερβολή, στην τελική να κάτσουν μια φορά και οι άντρες να δουν πόσο φαλλοκρατικοί και άχαροι είναι, γιατί πρέπει όλο εμείς να την πληρώνουμε; Άμα το πάμε έτσι, έχω κι εγώ να αντιθέσω 62 επιχειρήματα+100!! Ακόμα και στο εμείς ξυριζόμαστε.. Εϊχα ακούσει στην τηλεόραση σε μία εκπομπή στον Alpha, έναν να λέει ότι μία γυναίκα πρέπει να αφιερώνει 2 ώρες κλεισμένη στο μπάνιο να ομορφύνει για να αρέσει στον άντρα της. Έχω δει ανθρώπους να παρατάνε την κοπέλα τους (ή γυναίκα τους) επειδή δεν είναι η κουκλάρα που τους "αξίζει" ή να σχολιάζουν το πόσο χοντρή έγινε μετά το γάμο, ενώ αυτοί δεν πάνε πίσω. Είναι ψωνάρες..:down: Και τις κουκλάρες "ντρέπονται" να τις πλησιάσουν.. Έλεος πια.:( Πολύς ρατσισμός πέφτει, αυτό να λέγεται. Οι άντρες είναι αδιάφοροι, δεν έχουνε καμμία αίσθηση ούτε του χιούμορ, ούτε της καλοσύνης και να μη μιλήσω για την πίστη! Συμβαίνει στο 90% των αντρών που ξέρω.. Πολλοί πληγώνουν τις κοπέλες, πολύ απλά και μόνο για να "ζήσουν" τη ζωή τους μέχρι τα 30, και μετά, ο γάμος τον οποίο κατακρίνουν κι αυτόν:mad:
Τέλος, θα ήθελα να γράψω κάτι πολύ σημαντικό. Ένας σπουδαίος άντρας, που είχα διαβάσει σε συνέντεύξή του, ότι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ(meaning,να είναι δούλες), ενώ οι άντρες έχουν μάθει σε σκληρά κοινωνικά παιχνίδια. Επιπλέον, τονίζει, ότι μιλάμε για τόσα εγκλήματα που γίνονται, και δεν αναφερόμαστε ποτέ στα (σ..αλικά), τα οποία, όπως λέει ο ίδιος, γίνονται από τους άντρες, και οι γυναίκες πως να άισθάνται σ'αυτόν τον κόσμο?:confused: Ακόμα και αν τα πάρει πίσω, εγώ δεν θα σταματήσω να το πιστεύω ποτέ αυτό..:( :confused:
Υ.Γ.Και κάτι άλλο. Ποτέ δεν κατάλαβα τι είδους χιούμορ είναι αυτό.. Μήπως, να επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας;:blink: :mad:

Και καταρχάς τι θα πει Σατιρικό;:blink: Ο άνθρωπος βρίζει! Καθαρά.:hmm: Δηλαδή άμα το είχε γράψει γυναίκα ξέρετε τι θα έκαναν οι άντρες;; Θα αδιαφορούσαν! Γιατί η γυναίκα είναι ένα τίποτα. Και μετά λένε παραπονιούνται. Εμ, μα πως να μην διαμαρτυρούνται, αφού θέλουν να διεκδικήσουν βασικά δικαιώματα που τους ανήκουν; Πολλοί άντρες έχουν πει ότι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ! Κι αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά.. στην πράξη. (Γίνομαι υπερβολική;;:hmm: Μάλλον όχι, αν κοιτάξετε γύρω σας. Πόσοι άντρες λένε ψέμματα και πόσες γυναίκες- Συνεπώς, λέει ανακρίβειες. Εγώ ξέρω όλες τις φίλες μου και όλουσ τους φίλους μου, όπως επίσης ξέρω ότι οι άντρες απατάνε για πλάκα)..Εξάλλου το κείμενο,είχε ενταχθεί με τίτλο "Φαλλοκράτες όλης της γης ενωθείτε".:blink: Κι αυτό σατυρικό είναι;;:(

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι υπερβολική. Σε κάτι τέτοιες αντιδράσεις βασίζονται και γράφουν ότι γραφουν και τις διακωμωδούν τις γυναίκες...:down: Έχουν γραφτεί πολλά αντίστοιχα τα οποία έχω διαβάσει κι έχω γελάσει πολύ για άνδρες. Δεν έχω ακούσει να βγαίνουν άνδρες και να διαμαρτύρονται γι'αυτά. Αυτά που γράφονται σε γυναικεία περιοδικά τύπου Cosmopolitan σχετικά μα άνδρες και τις "ικανότητές" τους και διάφορες άλλες σαχλαμάρες τα θεωρώ πολύ πιο υποτιμητικά και για τις γυναίκες που τα γράφουν και γιάυτές που τα διαβάζουν:down: :down: :down:
Άνοιξε ένα γυναικείο περιοδικό, μάλλον ELLE ήταν, ο άνδρας μου κι έφριξε! "Δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο εκτός από το Sex?" με ρώτησε? Μην κατηγορούμε άδικα τους άνδρες λοιπόν για καταστάσεις που πολλές φορές ξεκινούν από έμας. Κι όπως έλεγε και ο Δήμου που τόσο σε σνόχλησαν αυτά που έγραψε, αυτούς τους άνδρες κάποια γυναίκα τους γέννησε και τους μεγάλωσε, κάποια αδελφή είχαν και κάποιες γυναίκες που είχαν σχέση μαζί τους τους διαμόρφωσαν χαρακτήρα και συμπεριφορές.
Εν τέλει, δεν έχω αντιμετωπίση στην μέχρι τώρα ζωή μου σωβινιστική αντιμετώπιση ή φαλλοκρατική αν θες. Η μόνη κακή συμπεριφορά ήταν ενός εργοδότη στα 25 μου ο οποίος με παρενόχλησε σεξουαλικά και ο οποίος αφού έφαγε ένα πληκτρολόγιο στο κεφάλι έφαγε και μια ξεγυρισμένη μηνυσούλα και ήρθε στα ίσια του...;)

Υ.Γ. Έχεις ακούσει ανέκδοτα για τις ξάνθές? Μη μου πεις ότι δεν έχεις γελάσει? Δηλαδή όλες οι ξανθές του κόσμου που έχουν ακούσει τα χειρότερα τι πρέπει να πουν? Αυτά τα ανέκδοτα δεν τα θεωρείς φαλλοκρατικά?:confused:

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι υπερβολική. Σε κάτι τέτοιες αντιδράσεις βασίζονται και γράφουν ότι γραφουν και τις διακωμωδούν τις γυναίκες...:down: Έχουν γραφτεί πολλά αντίστοιχα τα οποία έχω διαβάσει κι έχω γελάσει πολύ για άνδρες. Δεν έχω ακούσει να βγαίνουν άνδρες και να διαμαρτύρονται γι'αυτά. Αυτά που γράφονται σε γυναικεία περιοδικά τύπου Cosmopolitan σχετικά μα άνδρες και τις "ικανότητές" τους και διάφορες άλλες σαχλαμάρες τα θεωρώ πολύ πιο υποτιμητικά και για τις γυναίκες που τα γράφουν και γιάυτές που τα διαβάζουν:down: :down: :down:
Άνοιξε ένα γυναικείο περιοδικό, μάλλον ELLE ήταν, ο άνδρας μου κι έφριξε! "Δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο εκτός από το Sex?" με ρώτησε? Μην κατηγορούμε άδικα τους άνδρες λοιπόν για καταστάσεις που πολλές φορές ξεκινούν από έμας. Κι όπως έλεγε και ο Δήμου που τόσο σε σνόχλησαν αυτά που έγραψε, αυτούς τους άνδρες κάποια γυναίκα τους γέννησε και τους μεγάλωσε, κάποια αδελφή είχαν και κάποιες γυναίκες που είχαν σχέση μαζί τους τους διαμόρφωσαν χαρακτήρα και συμπεριφορές.
Εν τέλει, δεν έχω αντιμετωπίση στην μέχρι τώρα ζωή μου σωβινιστική αντιμετώπιση ή φαλλοκρατική αν θες. Η μόνη κακή συμπεριφορά ήταν ενός εργοδότη στα 25 μου ο οποίος με παρενόχλησε σεξουαλικά και ο οποίος αφού έφαγε ένα πληκτρολόγιο στο κεφάλι έφαγε και μια ξεγυρισμένη μηνυσούλα και ήρθε στα ίσια του...;)

Υ.Γ. Έχεις ακούσει ανέκδοτα για τις ξάνθές? Μη μου πεις ότι δεν έχεις γελάσει? Δηλαδή όλες οι ξανθές του κόσμου που έχουν ακούσει τα χειρότερα τι πρέπει να πουν? Αυτά τα ανέκδοτα δεν τα θεωρείς φαλλοκρατικά?:confused:
Λοιπόν,το θέμα δεν με αφορά, γιατί δεν είμαι ξανθιά. Εξάλλου, οι άντρες πάλι τα έχουν βγάλει, για να υποτιμήσουν τις γυναίκες! Και ναι, σ'αυτόν τον κόσμο ζούμε!:cool: Τέλος, γιατί άραγε να είμαι υπερβολική;;:| μήπως το έχω κληρονομήσει από την μητέρα μου, την προγιαγιά μου, που τις βασάνιζαν (και τις πετούσαν) οι άντρες τους; Μήπως γι' αυτό; Μήπως βλέπω άλλες γυναίκες που ζουν στην καταπίεση, μόνο και μόνο επειδή ξέρουν πως δεν θα βρουν κάποιον καλύτερο; Συνεχίζω να συμφωνώ με τον κύριο που έγραψε ότι τα εγκλήματα γίνονται από άντρες και πρέπει να σταματήσουν! Το συντομότερο! Κάτι άλλο: Δεν έχω διαβάσει ποτέ Cosmopolitan και αυτά που γράφουν, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό που ανέφερες. Εκτός του ότι οι άντρες πηγαίνοντας με τη μία και με την άλλη εκπληρώνουν όλες τις ανάγκες τους και με το παραπάνω, ενώ οι γυναίκες υποφέρουν (από τις ορμόνες τους) και καταπιέζονται. Διάβαζα για γάτες, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες, και αν δε με πιστεύεις, διάβασε στατιστικά στοιχεία. Εγώ δεν χρείάζεται να τα δω.. Τα βλέπω καθημερινά:blink: Επιπλέον, ένα περιοδικό που έπαιρνα, το glamour, που σταμάτησα πλέον να το παίρνω:mad: , με είχε κάνει άπειρες φορές να κλάψω, όταν υποστήριζε τους άντρες και έλεγε τι πρέπει να κάνεις για να τους κατακτήσεις. Μήπως πρέπει να κάνουν κάτι κι αυτοί;; Και στην άλλη σελίδα έγραφε πως να χωρίσετε την κοπέλα σας και άλλα τέτοια, και απαντούσαν με έναν τρόπο χυδαίο ως προς τα συναισθήματα. Εκτός ότι σχολιάζουν συνέχεια αυτή την υπερβολή της γυναίκας! Είσαι τυχερή, έπεσες στην περίπτωση..με τον άντρα σου. Μπράβο. Εγώ σκοπεύω να μείνω μόνη μου σ'όλη τη ζωή..:|

Και δεν γίνομαι υπερβολική, απλά στηρίζομαι στην πραγματικότητα. Απλά να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το ίδιο το δάχτυλό μας. Αν όλα ήταν καλά, τώρα θα ήμασταν με τους άντρες μας -αγόρια μας- και θα ήμασταν καλά. Και όχι θα βρίσκαμε ένα σωρό ασχολίες!

Λοιπόν,το θέμα δεν με αφορά, γιατί δεν είμαι ξανθιά. Εξάλλου, οι άντρες πάλι τα έχουν βγάλει, για να υποτιμήσουν τις γυναίκες! Και ναι, σ'αυτόν τον κόσμο ζούμε!:cool: Τέλος, γιατί άραγε να είμαι υπερβολική;;:| μήπως το έχω κληρονομήσει από την μητέρα μου, την προγιαγιά μου, που τις βασάνιζαν (και τις πετούσαν) οι άντρες τους; Μήπως γι' αυτό; Μήπως βλέπω άλλες γυναίκες που ζουν στην καταπίεση, μόνο και μόνο επειδή ξέρουν πως δεν θα βρουν κάποιον καλύτερο; Συνεχίζω να συμφωνώ με τον κύριο που έγραψε ότι τα εγκλήματα γίνονται από άντρες και πρέπει να σταματήσουν! Το συντομότερο! Κάτι άλλο: Δεν έχω διαβάσει ποτέ Cosmopolitan και αυτά που γράφουν, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό που ανέφερες. Εκτός του ότι οι άντρες πηγαίνοντας με τη μία και με την άλλη εκπληρώνουν όλες τις ανάγκες τους και με το παραπάνω, ενώ οι γυναίκες υποφέρουν (από τις ορμόνες τους) και καταπιέζονται. Διάβαζα για γάτες, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες, και αν δε με πιστεύεις, διάβασε στατιστικά στοιχεία. Εγώ δεν χρείάζεται να τα δω.. Τα βλέπω καθημερινά:blink: Επιπλέον, ένα περιοδικό που έπαιρνα, το glamour, που σταμάτησα πλέον να το παίρνω:mad: , με είχε κάνει άπειρες φορές να κλάψω, όταν υποστήριζε τους άντρες και έλεγε τι πρέπει να κάνεις για να τους κατακτήσεις. Μήπως πρέπει να κάνουν κάτι κι αυτοί;; Και στην άλλη σελίδα έγραφε πως να χωρίσετε την κοπέλα σας και άλλα τέτοια, και απαντούσαν με έναν τρόπο χυδαίο ως προς τα συναισθήματα. Εκτός ότι σχολιάζουν συνέχεια αυτή την υπερβολή της γυναίκας! Είσαι τυχερή, έπεσες στην περίπτωση..με τον άντρα σου. Μπράβο. Εγώ σκοπεύω να μείνω μόνη μου σ'όλη τη ζωή...:|
Ούτε εγώ είμαι ξανθιά, αλλά με τα ανέκδοτα αυτά γελάω πολύ και ξέρω και πολλές ξανθές που το κάνουν επίσης! Όσο για το ποιοι τα γράφουν έχω βάσιμες υποψίες ότι αρκετά από αυτά τα γράφουν μελαχροινές γυναίκες;)
Δεν ξέρω πολλές γυναίκες που να ζουν έτσι. Ίσως κάποιες γιαγιάδες μας να το έκαναν στο παρελθόν, αλλά οι γυναίκες σήμερα έχουν την επιλογή του διαζυγίου εκτός του ότι είνια πολύ δυναμικές και συνειδητοποιημένες και σπάνια ανέχονται μύγα στο σπαθί τους. Εγώ τουλάχιστον με τίποτα!!!
Ούτε εγώ το διαβάζω.Σαν παράδειγμα προς αποφυγή το ανέφερα:down:
Εγώ πάλι το Glamour το παίρνω ακόμα γιατί έχει ωραία ρεπορτάζ μόδας και όχι για τα άρθρα του. Πάντως μην ξεχνάς ότι τα άρθρα αυτά τα γράφουν γυναίκες για να τα διαβάσουν γυναίκες...
Όσο για το ότι σκοπεύεις να μείνεις μόνη σου για όλη σου τη ζωή, τι να σου πω, επιλογή σου είναι. Κακό στην ψυχική, σωματική και πνευματική σου υγεία θα κάνεις....:/:

Και δεν γίνομαι υπερβολική, απλά στηρίζομαι στην πραγματικότητα. Απλά να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το ίδιο το δάχτυλό μας. Αν όλα ήταν καλά, τώρα θα ήμασταν με τους άντρες μας -αγόρια μας- και θα ήμασταν καλά. Και όχι θα βρίσκαμε ένα σωρό ασχολίες!

Τι εννοείς? Στην δουλειά μου είμαι και βαριέμαι. Με τον άνδρα μου θα προτιμούσα να είμαι αυτή την ώρα αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, όχι δεν θέλω. Πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου και όχι στον πληθυντικό. Δηλαδή όλες στο forum έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή προβλήματα στην σχέση τους και γι'αυτό γράφουν εδώ? Αυτό είναι λίγο προσβλητικό!!! Ε'ίμαστε εδώ για να μιλάμε για τις γάτες μας. Έσύ είσαι εδώ για κάτι άλλο?:hmm: :blink: :blink:

Είπα και πριν, έτυχες στην περίπτωση! Και μπράβο σου! Όσο για την ψυχολογικη,κτλ υγεία, ΔΕΝ είναι επιλογή μου. Απλά δεν υπάρχει καλό υλικό απ'την άλλη μεριά. Μπράβο σου που γελάς για τις ξανθιές, εγώ δεν μπορώ να χαίρομαι με τόσα που συμβαίνουν γύρω μου. Δεν θέλω να πω τίποτα για τις γυναίκες, και δεν είναι προσβλητικό. Ίσα ίσα, είμαι με το μέρος τους. Αλλά πόσες γυναίκες από εδώ είναι καλά με το αγόρι τους; Κι αν ναι, μπράβο, γιατί τότε σημαίνει ότι δεν είναι ότι δεν έχουν κάποιον για να ασχοληθούν, αλλά γιατί έχουνε χρόνο να κάνουν κι άλλες δραστηριότητες. Δυστυχώς, έχω τέτοια προβλήματα, και που ξέρεις, αν είχα άντρα, μπορεί να είχα χειρότερα. Είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν αλλάζει. Και δεν είναι κακό :mad: να λέμε που και που για άλλα θέματα που μας απασχολούν, εξάλλου υπάρχει και αντίστοιχη στήλη. Τι να πω, αν δεν αρέσουν τα λόγια μου, ας με κάνει bann η Michelle

:hmm: Μάλλον όχι, αν κοιτάξετε γύρω σας. Πόσοι άντρες λένε ψέμματα και πόσες γυναίκες- Συνεπώς, λέει ανακρίβειες. Εγώ ξέρω όλες τις φίλες μου και όλουσ τους φίλους μου, όπως επίσης ξέρω ότι οι άντρες απατάνε για πλάκα
Γενικεύεις και αυτό δεν είναι σωστό. Κι εγώ ξέρω τις φίλες και τους φίλους μου και στο δικό μου στατιστικό δείγμα, οι γυναίκες λένε πιο συχνά ψέμματα και απατούν πολύ περισσότερο και μάλιστα με μεγαλύτερο θράσσος κιόλας και με δικαιολογίες του τύπου "σίγουρα με απατά άρα αθ τον απατήσω κι εγώ για να είμαστε πάτσι":down: . Οπότε μην κρίνεις ολόκληρο το γυναικείο ή αντρικό πληθυσμό απλά από τα δικά σου παραδείγματα.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι υπερβολική. Σε κάτι τέτοιες αντιδράσεις βασίζονται και γράφουν ότι γραφουν και τις διακωμωδούν τις γυναίκες...:down:
Συμφωνώ με την Ασπασία

Λοιπόν,το θέμα δεν με αφορά, γιατί δεν είμαι ξανθιά. Εξάλλου, οι άντρες πάλι τα έχουν βγάλει, για να υποτιμήσουν τις γυναίκες! Και ναι, σ'αυτόν τον κόσμο ζούμε!:cool: Τέλος, γιατί άραγε να είμαι υπερβολική;;:| μήπως το έχω κληρονομήσει από την μητέρα μου, την προγιαγιά μου, που τις βασάνιζαν (και τις πετούσαν) οι άντρες τους; Μήπως γι' αυτό; Μήπως βλέπω άλλες γυναίκες που ζουν στην καταπίεση, μόνο και μόνο επειδή ξέρουν πως δεν θα βρουν κάποιον καλύτερο; Συνεχίζω να συμφωνώ με τον κύριο που έγραψε ότι τα εγκλήματα γίνονται από άντρες και πρέπει να σταματήσουν! Το συντομότερο! Κάτι άλλο: Δεν έχω διαβάσει ποτέ Cosmopolitan και αυτά που γράφουν, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό που ανέφερες. Εκτός του ότι οι άντρες πηγαίνοντας με τη μία και με την άλλη εκπληρώνουν όλες τις ανάγκες τους και με το παραπάνω, ενώ οι γυναίκες υποφέρουν (από τις ορμόνες τους) και καταπιέζονται. Διάβαζα για γάτες, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες, και αν δε με πιστεύεις, διάβασε στατιστικά στοιχεία. Εγώ δεν χρείάζεται να τα δω.. Τα βλέπω καθημερινά:blink: Επιπλέον, ένα περιοδικό που έπαιρνα, το glamour, που σταμάτησα πλέον να το παίρνω:mad: , με είχε κάνει άπειρες φορές να κλάψω, όταν υποστήριζε τους άντρες και έλεγε τι πρέπει να κάνεις για να τους κατακτήσεις. Μήπως πρέπει να κάνουν κάτι κι αυτοί;; Και στην άλλη σελίδα έγραφε πως να χωρίσετε την κοπέλα σας και άλλα τέτοια, και απαντούσαν με έναν τρόπο χυδαίο ως προς τα συναισθήματα. Εκτός ότι σχολιάζουν συνέχεια αυτή την υπερβολή της γυναίκας! Είσαι τυχερή, έπεσες στην περίπτωση..με τον άντρα σου. Μπράβο. Εγώ σκοπεύω να μείνω μόνη μου σ'όλη τη ζωή..:|
αυτό που το ξέρουν? Ψάξαν και δεν βρήκαν ή μήπως δεν κάνουν κάτι γιατί "βολεύτηκαν" για άλλους λόγους?
Τι ακριβώς εννοείς?

Εγώ μια χαρά είμαι με το φίλο μου. Αλλά ...πρέπει και να δουλέψω βλέπεις. Κι όταν δουλεύω κάνω και κανα διάλλειμμα για να δω τι κάνουν οι "γάτες"!!!

Αλλά πόσες γυναίκες από εδώ είναι καλά με το αγόρι τους; Κι αν ναι, μπράβο, γιατί τότε σημαίνει ότι δεν είναι ότι δεν έχουν κάποιον για να ασχοληθούν, αλλά γιατί έχουνε χρόνο να κάνουν κι άλλες δραστηριότητες.
Όταν έχεις μια σχεση δεν είναι απαραίτητο να είσαι 24 ώρες/7 μέρες με τον άνθρωπό σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και υγιές και οι 2 να έχουν και άλλες ασχολίες. Δεν είμαστε σιαμαίοι!!!
Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες εδώ μέσα είμαστε καλά με τον φίλο/άντρα μας. Αυτό έχω καταλάβει από τα λεγόμενα όλων τόσο καιρό που μιλάμε.
Μην γενικεύεις.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, lightpath, θα σου πρότεινα, με όλη την καλή διάθεση, να χαλαρώσεις λιγάκι και να δεις που τότε θα γυρίσουν τα πράγματα και για σένα.
Ως τακτική αναγνώστρια του Νίκου Δήμου έχω μόνο να πω ότι κάθε άλλο παρά φαλλοκράτης είναι, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Επίσης, σε υπεράσπισή του (όχι πως την έχει ανάγκη) να αναφέρω ότι είναι και μέγας γατόφιλος και γατοπατέρας. Ακόμα και το blog του δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στο γάτο του, Don! :cool:
Διάβασέ τον, είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξεις γνώμη.

κοριτσια μην μαλωνετε...Γνωμη μου ειναι πως οσο περναν τα χρονια συνειδητοποιω οτι τελικα εμεις οι γυναικες κανουμε" κουμαντο" που λενε... οι αντρες δεν φερουν γνωμη σε τιποτα παρα μονο στη δουλεια τους που ακομη και εκει δεν τους εχουμε αναγκη! ουσιαστικα για το οτιδηποτε αποφασιζουμε εμεις, και οταν θελουμε κατι εχουμε τον τροπο να το παρουμε... μην ξεχναμε οτι οι αντρες παλι απο εμας "κρεμονται"!!! ολα για μας τα κανουν!:cool:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back