Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κοριτσια μην μαλωνετε...Γνωμη μου ειναι πως οσο περναν τα χρονια συνειδητοποιω οτι τελικα εμεις οι γυναικες κανουμε" κουμαντο" που λενε... οι αντρες δεν φερουν γνωμη σε τιποτα παρα μονο στη δουλεια τους που ακομη και εκει δεν τους εχουμε αναγκη! ουσιαστικα για το οτιδηποτε αποφασιζουμε εμεις, και οταν θελουμε κατι εχουμε τον τροπο να το παρουμε... μην ξεχναμε οτι οι αντρες παλι απο εμας "κρεμονται"!!! ολα για μας τα κανουν!:cool:
Συμφωνώ μαζί σου όσο δεν παίρνει!:up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όποιος και όποια έχει διαφορετικές αντιλήψεις ας απαξιώσει το κείμενο του Δήμου και ας μείνει πιστός στις αντιλήψεις του.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ξυρίζεται κάθε μέρα ούτε να κρατάει τα παλτά.

Ερώτημα για συζήτηση: Δικαιούται μια γυναίκα να διαμαρτύρεται για φαλλοκρατική συμπεριφορά, όταν ταλαιπωρεί τα πόδια της στα άβολα ψηλοτάκουνα, μόνο και μόνο για να τονίζει τη θηλυκότητα της; Δεν είναι χαζό να πρήζονται τα πόδια γι αυτό το λόγο;
κοριτσια μην μαλωνετε...Γνωμη μου ειναι πως οσο περναν τα χρονια συνειδητοποιω οτι τελικα εμεις οι γυναικες κανουμε" κουμαντο" που λενε... οι αντρες δεν φερουν γνωμη σε τιποτα παρα μονο στη δουλεια τους που ακομη και εκει δεν τους εχουμε αναγκη! ουσιαστικα για το οτιδηποτε αποφασιζουμε εμεις, και οταν θελουμε κατι εχουμε τον τροπο να το παρουμε... μην ξεχναμε οτι οι αντρες παλι απο εμας "κρεμονται"!!! ολα για μας τα κανουν!:cool:
Μα αυτό δεν λέει και το κείμενο; Αρα σε αντίθεση με τη lightpath είσαι ευχαριστημένη με το κείμενο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι τέτοια είναι ορθό να τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ . Έτσι κι αλλιώς και γυναίκες γράφουν διάφορα . Κάποια πράγματα που έγραφε ήταν σωστά . ;) Πάντως με όλα αυτά τα χιουμοριστικά προσωπικά γελάω πάρα πολύ !!! :lol: Επίσης όσον αφορά τους φαλλοκράτες θα πω : Κώδικας Ντα Βίντσι . Όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει τι εννοώ

Δεν τιθεται θεμα ποιος ειναι ο πιο δυνατος γιατι αν τιθεται δεν ειναι υγιης σχεση

Γενικεύεις και αυτό δεν είναι σωστό. Κι εγώ ξέρω τις φίλες και τους φίλους μου και στο δικό μου στατιστικό δείγμα, οι γυναίκες λένε πιο συχνά ψέμματα και απατούν πολύ περισσότερο και μάλιστα με μεγαλύτερο θράσσος κιόλας και με δικαιολογίες του τύπου "σίγουρα με απατά άρα αθ τον απατήσω κι εγώ για να είμαστε πάτσι":down: . Οπότε μην κρίνεις ολόκληρο το γυναικείο ή αντρικό πληθυσμό απλά από τα δικά σου παραδείγματα.

Συμφωνώ με την Ασπασία

αυτό που το ξέρουν? Ψάξαν και δεν βρήκαν ή μήπως δεν κάνουν κάτι γιατί "βολεύτηκαν" για άλλους λόγους?
Τι ακριβώς εννοείς?

Εγώ μια χαρά είμαι με το φίλο μου. Αλλά ...πρέπει και να δουλέψω βλέπεις. Κι όταν δουλεύω κάνω και κανα διάλλειμμα για να δω τι κάνουν οι "γάτες"!!!

Όταν έχεις μια σχεση δεν είναι απαραίτητο να είσαι 24 ώρες/7 μέρες με τον άνθρωπό σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και υγιές και οι 2 να έχουν και άλλες ασχολίες. Δεν είμαστε σιαμαίοι!!!
Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες εδώ μέσα είμαστε καλά με τον φίλο/άντρα μας. Αυτό έχω καταλάβει από τα λεγόμενα όλων τόσο καιρό που μιλάμε.
Μην γενικεύεις.
Εννοώ, ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Ρε παιδιά ξέρετε πολλούς να είναι εντάξει με τις γυναίκες;;Που είναι,και δεν το ξέρω;;;!!!:confused: Να μου γνωρίσετε και μένα έναν τέτοιο!!!!!!:blink: :rolleyes:
Επιπλέον, αν και μένα με απατούσε ο σύντροφός μου (χωρίς λόγο), εκτός ότι θα μου είχε κάνει ρετάλι τα συναισθήματα και την αξιοπρέπεια, θα τον απατούσα και διπλά και τριπλά άμα χρειαζότανε! Όχι ότι θα τον πείραζε δηλαδή, αλλά λέμε τώρα..:down: Και πόσο μάλλον, μιλάμε για χοντρούς φαλλοκράτες που θα έκαναν και χειρότερα! Πίσω από την πλάτη μας, φυσικά( όπως αυτό με τα τακούνια!!)
Ελπίζω να παραμείνεις ευτυχισμένη όσο μπορείς.(With love-Tamta)
Από τα λεγόμενα!:|

Επίσης ξέρετε πώς καθιερώθηκαν τα ψηλοτάκουνα ;;; Με αφορμή τα λόγια του Θανάση . Γιαα να μην μπορούν να τρέξουν οι γυναίκες αν κάποιος προσπαθήσει να τις βιάσει ...

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, lightpath, θα σου πρότεινα, με όλη την καλή διάθεση, να χαλαρώσεις λιγάκι και να δεις που τότε θα γυρίσουν τα πράγματα και για σένα.
Ως τακτική αναγνώστρια του Νίκου Δήμου έχω μόνο να πω ότι κάθε άλλο παρά φαλλοκράτης είναι, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Επίσης, σε υπεράσπισή του (όχι πως την έχει ανάγκη) να αναφέρω ότι είναι και μέγας γατόφιλος και γατοπατέρας. Ακόμα και το blog του δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στο γάτο του, Don! :cool:
Διάβασέ τον, είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξεις γνώμη.
Το παρατήρησα αυτό, για το γατόφιλος, αλλά δεν λέει κάτι. Διάβασα κι άλλα και επιμένω ότι είναι φαλλοκράτης το άτομο! Όσο και να χαλαρώσω, αυτά είναι που σου μένουν και δεν μπορώ να περάσω ποτέ καλά. Με τόσα που μου έχουν συμβεί

Για μας..Αλλά για πόσες;; Διάβασες αυτό που έγραψα ότι λένε, επειδή είμαστε τόσο ανώτερες πρέπει να έχουνε πολλές;;:blink: :blink: :confused:

Εννοώ, ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Ρε παιδιά ξέρετε πολλούς να είναι εντάξει με τις γυναίκες;;Που είναι,και δεν το ξέρω;;;!!!:confused: Να μου γνωρίσετε και μένα έναν τέτοιο!!!!!!:blink: :rolleyes:
Επιπλέον, αν και μένα με απατούσε ο σύντροφός μου (χωρίς λόγο), εκτός ότι θα μου είχε κάνει ρετάλι τα συναισθήματα και την αξιοπρέπεια, θα τον απατούσα και διπλά και τριπλά άμα χρειαζότανε! Όχι ότι θα τον πείραζε δηλαδή, αλλά λέμε τώρα..:down:

Προσωπικά ξέρω πάρα πολλούς. Το 80% των φίλων μου και των φίλων του φίλου μου. Προφανώς υπάρχουν και αυτοί που δεν φέρονται σωστά, αλλά δεν είναι όλοι έτσι.
Αυτό που έγραψα για την απιστία ήταν το εξής: Δεν ξέρουν ότι τους απατούν, ούτε καν έχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Αλλά λένε αυτό που λες κι εσύ:"όλοι ιδιοι είναι, άρα με απατά, άρα θα τον απατήσω κι εγώ." Κι εμένα αυτό μου φαίνεται τουλάχιστον ηλίθιο. Αν με απατούσαν θα έφευγα, δεν θα έκανα το ίδιο. Μια σχέση για να έχει νοημα βασίζεται σε πολλά πράγματα, πολυ σημαντική όμως είναι η εμπιστοσύνη, ο αλληλοσεβασμός και προφανώς η αγάπη. Αν δεν υπάρχουν αυτά...τότε καλύτερα κανείς να είναι μόνος. Κι όποιος μένει σε μια σχέση που δεν είναι καλά, που δεν εμπιστεύεται και δεν αγαπά και κυρίως δεν σέβεται τον άλλο και αντί να χωρίσει μένει και κάνει "αντίποινα" είναι κατά τη γνώμη μου επιεικώς βλάκας και αφού τα θέλει καλά να πάθει. Ελέυθεροι άνθρωποι είμαστε. Ήμαρτον.
Και τέλος, τι θα πει χωρίς λόγο? Και ποιος είναι ένας λόγος που ας πούμε θα δεχόσουν?

Όσο και να χαλαρώσω, αυτά είναι που σου μένουν και δεν μπορώ να περάσω ποτέ καλά. Με τόσα που μου έχουν συμβεί
Είσαι 23 χρονών, πόόόόσα πια να σου έχουν συμβεί δηλαδή? Εγώ τον άνδρα μου τον γνώρισα στα 31-32. Μέχρι τότε είχα φάει 1-2 στραπάτσα αλλά είχα ρίξει πολλά περισσότερα. Αυτό τι σήμαινε? Ότι θα τα έβαφα μαύρα και θα κλεινόμουν σπίτι μου ή σε κανένα μοναστήρι και δεν θα'θελα να ξαναδώ άνδρα? Για όνομα του Θεού πια! Τι μένος είναι αυτό απέναντι στους άνδρες? :blink: :blink: :blink:
Αν θεωρείς ότι ο Δήμου είναι φαλοκράτης και μισογύνης, εσύ τότε πως πρέπει να ονομάζεσαι που μισείς τους άνδρες? Δεν ξέρω καν αν υπάρχει σχετική λέξη.

Είσαι 23 χρονών, πόόόόσα πια να σου έχουν συμβεί δηλαδή? Εγώ τον άνδρα μου τον γνώρισα στα 31-32. Μέχρι τότε είχα φάει 1-2 στραπάτσα αρά είχα ρίξει πολλά περισσότερα. Αυτό τι σήμαινε? Ότι θα τα έβαφα μαύρα και θα κλεινόμουν σπίτι μου ή σε κανένα μοναστήρι και δεν θα'θελα να ξαναδώ άνδρα? Για όνομα του Θεού πια! Τι μένος είναι αυτό απέναντι στους άνδρες? :blink: :blink: :blink:
Αν θεωρείς ότι ο Δήμου είναι φαλοκράτης και μισογύνης, εσύ τότε πως πρέπει να ονομάζεσαι? Δεν ξέρω καν αν υπάρχει σχετική λέξη.
Νομίζω υπάρχει! Έξυπνη! Δεν με πιάνουνε στον ύπνο! Τι να το κάνω, να έχω μία σχέση και ο άλλος να με απατά; Θεώρησέ το ότι θες, αν με θεωρείς ακραία, μεγιά σου με χαρά σου, τα έχεις δει πολύ θετικά τα πράγματα, όμως λένε ότι απαισιόδοξος=ρεαλιστής!

Θάλεις να πεις ότι ότι φοράει παντελόνια σε απατά ;;; Αν την έχεις πάθει μια φορά είναι πιο σωστό για σένα να τις βρέξεις σε κείνον . Όχι σε όλους . Κάνεις κακό στον εαυτό σου σκεπτόμενη με αυτόν τον τρόπο

Νομίζω υπάρχει! Έξυπνη! Δεν με πιάνουνε στον ύπνο! Τι να το κάνω, να έχω μία σχέση και ο άλλος να με απατά; Θεώρησέ το ότι θες, αν με θεωρείς ακραία, μεγιά σου με χαρά σου, τα έχεις δει πολύ θετικά τα πράγματα, όμως λένε ότι απαισιόδοξος=ρεαλιστής!

Εγώ πάλι, χωρίς παρεξήγηση, θα έλεγα αντικοινωνική για να μην πω προβληματική στη σχέση σου με τους άλλους! Και παράλογη! Τι πάει να πει "Τι να το κάνω, να έχω μία σχέση και ο άλλος να με απατά; " Ποιος σου είπε ότι ΟΛΟΙ οι άνδρες απατούν στις σχέσεις τους και ΟΛΕΣ οι γυναίκες κάθονται στο σπίτι και κλαίνε την κακή τους μοίρα που τους έριξε έναν τέτοιο άνδρα στο δρόμο τους? :mad: :mad: :mad:
Κακό στον εαυτό σου κάνεις σκεπτόμενη κατά αυτό τον τρόπο και όχι στους άλλους. Εσύ θα μείνεις μόνη σου και από σχέσεις και από φίλους και είναι πολύ κρίμα....:(

Προσωπικά ξέρω πάρα πολλούς. Το 80% των φίλων μου και των φίλων του φίλου μου. Προφανώς υπάρχουν και αυτοί που δεν φέρονται σωστά, αλλά δεν είναι όλοι έτσι.
Αυτό που έγραψα για την απιστία ήταν το εξής: Δεν ξέρουν ότι τους απατούν, ούτε καν έχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Αλλά λένε αυτό που λες κι εσύ:"όλοι ιδιοι είναι, άρα με απατά, άρα θα τον απατήσω κι εγώ." Κι εμένα αυτό μου φαίνεται τουλάχιστον ηλίθιο. Αν με απατούσαν θα έφευγα, δεν θα έκανα το ίδιο. Μια σχέση για να έχει νοημα βασίζεται σε πολλά πράγματα, πολυ σημαντική όμως είναι η εμπιστοσύνη, ο αλληλοσεβασμός και προφανώς η αγάπη. Αν δεν υπάρχουν αυτά...τότε καλύτερα κανείς να είναι μόνος. Κι όποιος μένει σε μια σχέση που δεν είναι καλά, που δεν εμπιστεύεται και δεν αγαπά και κυρίως δεν σέβεται τον άλλο και αντί να χωρίσει μένει και κάνει "αντίποινα" είναι κατά τη γνώμη μου επιεικώς βλάκας και αφού τα θέλει καλά να πάθει. Ελέυθεροι άνθρωποι είμαστε. Ήμαρτον.
Και τέλος, τι θα πει χωρίς λόγο? Και ποιος είναι ένας λόγος που ας πούμε θα δεχόσουν?
Έτσι σου λένε. Είπαμε, λένε και ψέμματα. Εγώ ξέρω παιδί, που στην κοπέλα του δείχνει ότι την νοιάζεται και μόλις είδε μια άλλη, ωραία, κοπέλα, τσουπ να τη βουτήξει:mad:
Συμφωνώ, δεν κάνω αυτό εγώ. Όμως πιστεύω αυτοί που το κάνουνε ή έχουν πολλά απωθημένα ή αυτό που λες. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Αν αγαπάς κάποιον, δεν είναι εύκολο να φύγεις. Κι αν είναι μ.. και τον αγαπάς, δεν φταις εσύ, γιατί έτσι σου 'χουν μάθει να υποτιμάς τον εαυτό σου επειδή είσαι γυναίκα! Κάνω λάθος;;Πείτε μου, αν ναι.:confused:

Εδώ παίζουν άλλα θέματα . Ναι , μας έχουν μεγαλώσει ακόμα και τις γυναίκες με αυτό το σκεπτικό αλλά αυτό έχει να κάνει μα ΑΓΑΠΗ . Όταν αγαπάς τα δίνεις όλα . Όλο σου το είναι . Και αυτό κάθε άλλο από υποτιμητικό είναι . Ακόμα και αυτή η κίνηση είναι υπεράνω . Ο άλλος θα είναι αυτός που θα "πέσει" και δε θα αξίζει την αγάπη σου

Τώρα τι σας έκανε να συζητάτε το θέμα με έναν τρόπο σαν να προσπαθεί η μια να της τη βγει της άλλης;

Κι αν είναι μ.. και τον αγαπάς, δεν φταις εσύ, γιατί έτσι σου 'χουν μάθει να υποτιμάς τον εαυτό σου επειδή είσαι γυναίκα! Κάνω λάθος;;Πείτε μου, αν ναι.

εμένα πάλι ποτέ κανείς δεν μου έμαθε να υποτιμώ τον εαυτό μου. αντίθετα, μου μάθανε να αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών μου και να μη ρίχνω το φταίξιμο στους άλλους (πολύ περισσότερο σε ολόκληρο το ανδρικό φύλο)

Εγώ πάλι, χωρίς παρεξήγηση, θα έλεγα αντικοινωνική για να μην πω προβληματική στη σχέση σου με τους άλλους! Και παράλογη! Τι πάει να πει "Τι να το κάνω, να έχω μία σχέση και ο άλλος να με απατά; " Ποιος σου είπε ότι ΟΛΟΙ οι άνδρες απατούν στις σχέσεις τους και ΟΛΕΣ οι γυναίκες κάθονται στο σπίτι και κλαίνε την κακή τους μοίρα που τους έριξε έναν τέτοιο άνδρα στο δρόμο τους? :mad: :mad: :mad:
Κακό στον εαυτό σου κάνεις σκεπτόμενη κατά αυτό τον τρόπο και όχι στους άλλους. Εσύ θα μείνεις μόνη σου και από σχέσεις και από φίλους και είναι πολύ κρίμα....:(
Καταρχάς, συμφωνώ με την ilovecats, αλλά γι'αυτό ευθύνεται η κ..κοινωνία που την έχουν φτιάξει άντρες και μας μαθαίνει να σκύβουμε το κεφάλι και να μη μιλάμε, ή να υποτιμάμε τον εαυτό μας. Προέρχομαι από επαρχία, αλλά βλέπω ότι στην Αθήνα συμβαίνουν με άλλο τρόπο( η υποτίμηση κα) Γι'αυτό να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εξάλλου, άμα δεν βρεις άλλον καλύτερο, λες κάθομαι εδώ
Όχι aspasiapef, ίσα ίσα που θέλω να έχω κοινωνικές σχέσεις. Κάτι άσχετο: Ξέρω πολλούς "κοινωνικούς", που πίσω από τη μάσκα κρύβουν εκμετάλλευση. Πως το εννοείς το κοινωνικός; Αν είναι έτσι, εγώ δεν είμαι. Ναι, θέλω να βγαίνω και να κάνω παρέα με άνθρώπους, αλλά άμα είναι έτσι, καλύτερα να είμαι μόνη μου!
Και κάτι άλλο: Κανείς δεν είπε ότι κάθονται στο σπίτι τους. Ξέρω κοπέλα που θέλει πολύ το αγόρι της,κι αυτός έρχεται και μου τη θάβει ότι είναι υστερικιά και τρελλή! Αυτά δεν έλεγε και ο Δήμου νομίζω;;;:/:
Ναι,είναι κρίμα αλλά τι να κάνουμε;:/: Έτσι είναι η κοινωνία! Όλοι λένε ότι δεν μπορούν ν'αλλάξουν, εγώ έχω καταφέρει ν'αλλάξω μερικούς;)

εμένα πάλι ποτέ κανείς δεν μου έμαθε να υποτιμώ τον εαυτό μου. αντίθετα, μου μάθανε να αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών μου και να μη ρίχνω το φταίξιμο στους άλλους (πολύ περισσότερο σε ολόκληρο το ανδρικό φύλο)
Με κάλυψες!:up:
Τώρα τι σας έκανε να συζητάτε το θέμα με έναν τρόπο σαν να προσπαθεί η μια να της τη βγει της άλλης;
Άσε Θανάση! Ως "φαλλοκράτης" δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μάλλον να συμμετέχεις σε συζήτηση "γυναικών"! Μη φας και καμμιά ξώφαλτση!!!:lol: Υπάρχουν και φανατικές εδώ. Ή μάλλον πιο σωστά φανατισμένες....

Όποιος και όποια έχει διαφορετικές αντιλήψεις ας απαξιώσει το κείμενο του Δήμου και ας μείνει πιστός στις αντιλήψεις του.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ξυρίζεται κάθε μέρα ούτε να κρατάει τα παλτά.

Ερώτημα για συζήτηση: Δικαιούται μια γυναίκα να διαμαρτύρεται για φαλλοκρατική συμπεριφορά, όταν ταλαιπωρεί τα πόδια της στα άβολα ψηλοτάκουνα, μόνο και μόνο για να τονίζει τη θηλυκότητα της; Δεν είναι χαζό να πρήζονται τα πόδια γι αυτό το λόγο;
Μα αυτό δεν λέει και το κείμενο; Αρα σε αντίθεση με τη lightpath είσαι ευχαριστημένη με το κείμενο

ενταξη Θαναση, ειναι αναγκη ομως να "ξυπναει" τους υπολοιπους αντρες?? ας τους αφησει να κοιμουνται!!!μας συμφερει χιχιχι:lol: :P

παντως δεν συμφωνω σε ολα οσα λεει ειναι λιγο υπερβολικα λογο σατυρας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back