Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εδώ παίζουν άλλα θέματα . Ναι , μας έχουν μεγαλώσει ακόμα και τις γυναίκες με αυτό το σκεπτικό αλλά αυτό έχει να κάνει μα ΑΓΑΠΗ . Όταν αγαπάς τα δίνεις όλα . Όλο σου το είναι . Και αυτό κάθε άλλο από υποτιμητικό είναι . Ακόμα και αυτή η κίνηση είναι υπεράνω . Ο άλλος θα είναι αυτός που θα "πέσει" και δε θα αξίζει την αγάπη σου
Το ξέρω:happy::| ,αλλά πότε θα βρεθεί κάποιος που να την αξίζει;;:( :rolleyes: :blink: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε, τι εγινε εδω?
Χθες το βραδυ αφησα το θεμα με δυο μηνυματα και το βρηκα με 32.

Στο θεμα τωρα, να πω (οπως ξςνςειπα)οτι το κειμενο το βρισκω χιουμοριστικο.
Επισης, οτι και εγω εδω και δυο χρονια ειμαι μια χαρα με τον φιλο μου, πολυ αγαπημενοι κτλ....
Και αν δεν ειμαι μαζι του συνεχεια, δεν ειναι επειδη δεν το θελω, αλλα επειδη δεν γινεται.(ασχετο, αλλα τωρα θυμηθηκα το τραγουδι "το πολυ μαζι σκοτωνει").

Βεβαιως και υπαρχουν ζευγαρια που δεν ειναι ευτυχισμενα, ζευγαρια που ο ενας κακοποιει τον αλλον, αλλα δεν ειναι ολα ετσι.
Φαλλοκρατες υπαρχουν, λυσσασμενες φεμινιστριες επισης, ας μην γινομαστε τραγικοι.
Ο καθενας εχει τις αποψεις του, καθως και το δικαιωμα να τις εκφραζει ελευθερα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι σου λένε. Είπαμε, λένε και ψέμματα. Εγώ ξέρω παιδί, που στην κοπέλα του δείχνει ότι την νοιάζεται και μόλις είδε μια άλλη, ωραία, κοπέλα, τσουπ να τη βουτήξει:mad:
α) Δεν κρίνω μόνο από τα λεγόμενά τους. Είναι φίλοι μου, βγαίνουμε εξω μαζί, βλέπω τι κάνουν και πως συμπεριφέρονται γενικά. Και κυρίως δεν έχουν και κανένα συμφέρον να μου πουνε ψέμματα.
Βλέπω ότι έχεις πολύ ασχημη γνώμη ΓΕΝΙΚΑ για τους άντρες. Και το θεωρώ λάθος. Τσουβαλιάζεις και δεν κάνει.
anyway, I rest my case γιατί άκρη δεν θα βγει.

Το ξέρω:happy: ,αλλά πότε θα βρεθεί κάποιος που να την αξίζει;;:( :rolleyes: :cool: :blink: :hmm:
Αν μπαίνεις σε μια σχέση, ή ακόμα χειρότερα αν μπαίνεις στη διαδικασία του να γνωρίσεις κάποιον με τέτοια πιστέυω και αντιλήψεις, λυπάμαι που στο λέω, αλλά μάλλον ποτέ....
Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και ν'αρχήσεις να βλέπεις πιο θετικά τα πράγματα για να σου πάνε όλα καλά. Με μαύρη διάθεση, όλα μαύρα θα είναι....:/:

α) Δεν κρίνω μόνο από τα λεγόμενά τους. Είναι φίλοι μου, βγαίνουμε εξω μαζί, βλέπω τι κάνουν και πως συμπεριφέρονται γενικά. Και κυρίως δεν έχουν και κανένα συμφέρον να μου πουνε ψέμματα.
Βλέπω ότι έχεις πολύ ασχημη γνώμη ΓΕΝΙΚΑ για τους άντρες. Και το θεωρώ λάθος. Τσουβαλιάζεις και δεν κάνει.
anyway, I rest my case γιατί άκρη δεν θα βγει.
Κι εγώ, ήξερα έναν τέτοιο που νόμισα ότι ήμουν εντάξει, και προχθές έμαθα ότι πέταξε την εξής ατάκα (ενώ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΛΑ) σε έναν που είχε πάει με 200! "Είναι ικανότητα αυτό!!!!!" Τα σχόλιά σας παρακάτω;)

Ερώτηση προς όσες διαφωνούν με lightpath: Στις σχέσεις σας χρησιμοποιείτε κώδικες συνύπαρξης; Ή δεν τους έχετε ανάγκη;
Μετά θα σας ρωτήσω και κάτι άλλο

Καλε, τι εγινε εδω?
Χθες το βραδυ αφησα το θεμα με δυο μηνυματα και το βρηκα με 32.

Στο θεμα τωρα, να πω (οπως ξςνςειπα)οτι το κειμενο το βρισκω χιουμοριστικο.
Επισης, οτι και εγω εδω και δυο χρονια ειμαι μια χαρα με τον φιλο μου, πολυ αγαπημενοι κτλ....
Και αν δεν ειμαι μαζι του συνεχεια, δεν ειναι επειδη δεν το θελω, αλλα επειδη δεν γινεται.(ασχετο, αλλα τωρα θυμηθηκα το τραγουδι "το πολυ μαζι σκοτωνει").

Βεβαιως και υπαρχουν ζευγαρια που δεν ειναι ευτυχισμενα, ζευγαρια που ο ενας κακοποιει τον αλλον, αλλα δεν ειναι ολα ετσι.
Φαλλοκρατες υπαρχουν, λυσσασμενες φεμινιστριες επισης, ας μην γινομαστε τραγικοι.
Ο καθενας εχει τις αποψεις του, καθως και το δικαιωμα να τις εκφραζει ελευθερα.:)
Λυσσασμένες φεμινίστριες υπάρχουν sardelitsa, αλλά ποιός είναι ο λόγος;:| :|

Λυσσασμένες φεμινίστριες υπάρχουν sardelitsa, αλλά ποιός είναι ο λόγος;:| :|

Ποιος ο λογος που υπαρχουν?
Ειναι ετσι απο τις αντιληψεις, τα ερεθισματα και τις εμπειριες τους.
Ετσι υπαρχουν και οι φαλλοκρατες, οι ταλιμπαν, οι κουμουνιστες(παραδειγαμα ειναι ολα).

Αν μπαίνεις σε μια σχέση, ή ακόμα χειρότερα αν μπαίνεις στη διαδικασία του να γνωρίσεις κάποιον με τέτοια πιστέυω και αντιλήψεις, λυπάμαι που στο λέω, αλλά μάλλον ποτέ....
Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και ν'αρχήσεις να βλέπεις πιο θετικά τα πράγματα για να σου πάνε όλα καλά. Με μαύρη διάθεση, όλα μαύρα θα είναι....:/:
Σίγουρα, το είπα είναι ένας φαύλος κύκλος, αλλά δυστυχώς, ζω στην πραγματικότητα!:cool: Τι να το κάνω, να είμαι καλά στην σχέση μου, όταν υπάρχουν τόσες που υποφέρουν, και τις παρατάνε για κάποιες πιο όμορφες; Θα μου άρεσε να μιλήσω για μένα, αλλά παιδιά, το θέμα δεν είναι προσωπικό. Αφορά ουσιαστικά ζητήματα ως προς τα (ουσιώδη) δικαιώματα της γυναίκας. Όσους δεν τους αφορούν, ας μην επεμβαίνουν. Επιπλέον, με τι διάθεση να είμαι καλά με αυτά που βλέπω, αλλά και μην την έχω, πάλι ο άλλος δεν πρέπει να με σέβεται γι'αυτό που είμαι;:blink: :confused:
Πάλι στο ίδιο ερχόμαστε. Παρακαλώ aspasiapef, να βλέπεις λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα (ως προς τη συζήτηση), εγώ ήρθα εδώ να υποστηρίξω και όχι να κατηγορήσω:| :|άλλο αν είναι απαραίτητο να γίνει για να είμαστε αντικειμενικοί!

Σίγουρα, το είπα είναι ένας φαύλος κύκλος, αλλά δυστυχώς, ζω στην πραγματικότητα!:cool: Τι να το κάνω, να είμαι καλά στην σχέση μου, όταν υπάρχουν τόσες που υποφέρουν, και τις παρατάνε για κάποιες πιο όμορφες; Θα μου άρεσε να μιλήσω για μένα, αλλά παιδιά, το θέμα δεν είναι προσωπικό. Αφορά ουσιαστικά ζητήματα ως προς τα (ουσιώδη) δικαιώματα της γυναίκας. Όσους δεν τους αφορούν, ας μην επεμβαίνουν. Επιπλέον, με τι διάθεση να είμαι καλά με αυτά που βλέπω, αλλά και μην την έχω, πάλι ο άλλος δεν πρέπει να με σέβεται γι'αυτό που είμαι;:blink: :confused:
Πάλι στο ίδιο ερχόμαστε. Παρακαλώ να βλέπετε πιο σφαιρικά τα πράγματα, εγώ ήρθα εδώ να υποστηρίξω και όχι να κατηγορήσω:| :|

Με αυτη τη λογικη, σταματα να τρως γιατι υπαρχουν τοοοοοοοοοσα παιδια που πεινανε.
Και σταματα να πινεις νερο γιατι τοοοοοοοοσοι ανθρωποι πεθαινουν απο τη διψα.
Και σταματα να χαλας χρηματα, γιατι υπαρχουν τοοοοοοοοοσοι ανθρωποι που δεν εχουν δικα τους.
Και να κοιμασαι στο δρομο, γιατι τοοοοοοοοσοι ανθρωποι ειναι ατρεγοι.
και....
και.....
και......

Το θεμα δεν ειναι να κανουμε αυτα που αλλοι δεν μπορουν να κανουν.
Το θεμα ειναι να κανουμε κατι για να μπορουν να τα κανουν!:)

Ποιος ο λογος που υπαρχουν?
Ειναι ετσι απο τις αντιληψεις, τα ερεθισματα και τις εμπειριες τους.
Ετσι υπαρχουν και οι φαλλοκρατες, οι ταλιμπαν, οι κουμουνιστες(παραδειγαμα ειναι ολα).
Από αντίδραση!! Διεκδικούν τα δικαιώματά τους, που δεν τους δόθηκαν ποτέ! Γεννηθήκαμε σε έναν κόσμο ανδροκρατούμενο, και ποτέ δε σκεφτήκαμε να τον αλλάξουμε! Α! Και για τους δημόφιλους.. Ο ίδιος, είπε ότι με την επανάσταση, εμείς θα την πάθουμε πάλι. Του πετάς ή δεν του πετάς αυγά;:mad: :(

Μόλις διάβασα κάτι που μου άρεσε πολύ, από έναν άλλο Δήμου, τον Άκη Δήμου, θεατρικό συγγραφέα:

"Μόνο οι γενναίοι αγαπούν... οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα"

"... και τους εαυτούς τους λέγοντας ότι δεν έχουν ανάγκη κάποιον δίπλα τους να τους κρατάει το χέρι" συμπληρώνω εγώ...;)

Από αντίδραση!! Διεκδικούν τα δικαιώματά τους, που δεν τους δόθηκαν ποτέ! Γεννηθήκαμε σε έναν κόσμο ανδροκρατούμενο, και ποτέ δε σκεφτήκαμε να τον αλλάξουμε! Α! Και για τους δημόφιλους.. Ο ίδιος, είπε ότι με την επανάσταση, εμείς θα την πάθουμε πάλι. Του πετάς ή δεν του πετάς αυγά;:mad: :(
Εννοεί ότι αν αναλάβουν οι γυναίκες τις ευθύνες που έχουν οι άντρες, θα έχουν όλες τις σκοτούρες ως κουμανταδόροι που θα είναι. Και οι άντρες θα απαλλαγούν γιατι θα έχουν πλέον τις σκοτούρες οι γυναίκες αφέντρες. Με τη λογική ότι ο κυρίαρχος φέρει ευθύνη απέναντι στον κυριαρχούμενο.

Με αυτη τη λογικη, σταματα να τρως γιατι υπαρχουν τοοοοοοοοοσα παιδια που πεινανε.
Και σταματα να πινεις νερο γιατι τοοοοοοοοσοι ανθρωποι πεθαινουν απο τη διψα.
Και σταματα να χαλας χρηματα, γιατι υπαρχουν τοοοοοοοοοσοι ανθρωποι που δεν εχουν δικα τους.
Και να κοιμασαι στο δρομο, γιατι τοοοοοοοοσοι ανθρωποι ειναι ατρεγοι.
και....
και.....
και......

Το θεμα δεν ειναι να κανουμε αυτα που αλλοι δεν μπορουν να κανουν.
Το θεμα ειναι να κανουμε κατι για να μπορουν να τα κανουν!:)
Νερό δεν μπορώ να μην πίνω, γιατί θα πεθάνω. Επίσης, άμα κοιμάμαι στο δρόμο, θα έχω να αντιμετωπίσω, εκτός το κρύο, και την κοινωνική απόκρουση. Εκτός ότι το ποσοστό των αστέγων που βλέπω εγώ, είναι 1 προς 100,ίσως και λιγότερο. Έτσι λέω, δεν ξέρω..:hmm: Σχέσεις όμως μπορώ να μην κάνω, γιατί παράγινε το κακό, εξάλλου άμα έρθει κάτι πραγματικά καλό, δεν θα πω όχι σίγουρα. Γιατί το πραγματικά καλό είναι αυτό που θα με καταλαβαίνει και θα με θέλει πραγματικά έτσι όπως είμαι, κάτι τελίως ουτοπικό..:( :| :/:

Εννοεί ότι αν αναλάβουν οι γυναίκες τις ευθύνες που έχουν οι άντρες, θα έχουν όλες τις σκοτούρες ως κουμανταδόροι που θα είναι. Και οι άντρες θα απαλλαγούν γιατι θα έχουν πλέον τις σκοτούρες οι γυναίκες αφέντρες. Με τη λογική ότι ο κυρίαρχος φέρει ευθύνη απέναντι στον κυριαρχούμενο.
Ναι,αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα αρχίσουν να τις αγαπάνε επιτέλουςς??? Γιατί έτσι, πάω πάσο:blink: :happy:

Νερό δεν μπορώ να μην πίνω, γιατί θα πεθάνω. Επίσης, άμα κοιμάμαι στο δρόμο, θα έχω να αντιμετωπίσω, εκτός το κρύο, και την κοινωνική απόκρουση. Εκτός ότι το ποσοστό των αστέγων που βλέπω εγώ, είναι 1 προς 100,ίσως και λιγότερο. Έτσι λέω, δεν ξέρω..:hmm: Σχέσεις όμως μπορώ να μην κάνω, γιατί παράγινε το κακό, εξάλλου άμα έρθει κάτι πραγματικά καλό, δεν θα πω όχι σίγουρα. Γιατί το πραγματικά καλό είναι αυτό που θα με καταλαβαίνει και θα με θέλει πραγματικά έτσι όπως είμαι, κάτι τελίως ουτοπικό..:( :| :/:

Μα δεν προκειται ποτε να ερθει.
Εσυ πρεπει να το κυνηγησεις και αυτο εσενα!

Νομιζω οτι αυτο το θεμα δεν εχει νοημα πια.
Οσο εσυ υποστηριζεις μαυρο, εγω θα υποστηριζω ασπρο.

Μόλις διάβασα κάτι που μου άρεσε πολύ, από έναν άλλο Δήμου, τον Άκη Δήμου, θεατρικό συγγραφέα:

"Μόνο οι γενναίοι αγαπούν... οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα"

"... και τους εαυτούς τους λέγοντας ότι δεν έχουν ανάγκη κάποιον δίπλα τους να τους κρατάει το χέρι" συμπληρώνω εγώ...;)
Ναι, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα κι εγώ τελικά.. Ότι μέσα σ'όλη αυτή τη δυστυχία, αυτοί χάνουνε πραγματικά;) ;) κι όχι εμείς..;) Αρκεί να τους το δείξουμε όμως. Ποιές είμαστε και πόσο αξίζουμε.
Θέλει δουλειά όμως να βγεις από μία φυλακή αιώνων..

Μα δεν προκειται ποτε να ερθει.
Εσυ πρεπει να το κυνηγησεις και αυτο εσενα!

Νομιζω οτι αυτο το θεμα δεν εχει νοημα πια.
Οσο εσυ υποστηριζεις μαυρο, εγω θα υποστηριζω ασπρο.
Δε λέω ότι δεν είναι άσπρο έτσι όπως τα λες. Αλλά με την προυπόθεση ότι είμαστε δίκαιοι και όχι πατάμε τις ζωές των άλλων. Αν το αγόρι σου σε υποτιμούσε, τι θα έκανες σε αυτήν την περίπτωση;; Και στην τελική ξέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα αν τα πιάνουμε από τη ρίζα. Και αυτό βγαίνει μόνο μέσα από μία επικοδομοιτική συζήτηση, ή μέσα από αντίδραση

Ναι,αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα αρχίσουν να τις αγαπάνε επιτέλουςς??? Γιατί έτσι, πάω πάσο:blink: :happy:
Αυτό είναι το πρόβλημα? Σου λείπει αγάπη? Γιατί εγώ την έχω πάρει απλόχερα και από τον πατέρα μου και από τον άνδρα μου. Ο δε πατέρας μου 40 χρόνια παντρεμενος και 5 χρόνια πριν που της είχε ζητήσει να παντρευτούν κι εκείνη δεν ήθελε, δεν είχε πει άσχημη κουβέντα στην μητέρα μου και δεν είχε γυρίσει να κοιτάξει άλλη. Μέχρι που πέθανε ήταν τρελλά ερωτευμένος μαζί της. Ο άνδρας μου το ίδιο μ'εμένα. Εγώ μπορεί να κοιτάξω άλλον και αν σχολιάσω π.χ. τι ωράιο κ***λο που έχει κι εκείνος να μη γυρίσει να κοιτάξει ούτε αυτές που του δείχνω.

Και μην πεις οτι είμαι πολύ τυχερή. Την τύχη μας κορίτσι μου την φτιάχνουμε μόνες μας με τις επιλογές μας. Αν εσύ έχεις επιλέξει για τον εαυτό σου το ρόλο του θύματος συνέχεια σε μ****ες θα πέφτεις κα συνέχεια θύμα θα είσαι. :down:
Στο κάτω - κάτω αν δεν φας και 2-3 φορές τα μούτρα σου δεν θα μάθεις να ξεχωρίζεις ποιος αξίζει και ποιος όχι. Πρέπει να έχεις κι ένα μέτρο σύγκρισης!

Δε λέω ότι δεν είναι άσπρο έτσι όπως τα λες. Αλλά με την προυπόθεση ότι είμαστε δίκαιοι και όχι πατάμε τις ζωές των άλλων. Αν το αγόρι σου σε υποτιμούσε, τι θα έκανες σε αυτήν την περίπτωση;; Και στην τελική ξέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα αν τα πιάνουμε από τη ρίζα. Και αυτό βγαίνει μόνο μέσα από μία επικοδομοιτική συζήτηση, ή μέσα από αντίδραση

BANN θα του εκανα!;)
Αλλα δεν του εχω δωσει δικαιωμα να με υποτιμαει, να με απατησει και ολα τα αλλα που εχεις αναφερει.
Αν του ειχα δωσει δικαιωμα, τοτε καλα εκανε.
Αν οχι απλα τον διωχνεις(οσο και αν ποναει)και προχωρας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back