lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, και να υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ,όμως εγώ μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όχι τόσο καλό. Η μητέρα μου ήταν ισορροπημένη, όμως του πατέρα μου του είχαν μάθει να καταπιέζει τις γυναίκες(γιατί στην κοινωνία μας είναι κατώτερες!)και έτσι η μητέρα μου ξέσπαγε σε μας. Έχω διαβάσει σε άρθρο, ότι οι μητέρες από τη συναισθηματική ανισορροπία που νιώθουν από την έλλειψη της συζυγικής στοργής, ρίχνουν όλο τους το συναισθηματικό βάρος στα πρώτα παιδιά. Έχετε διαβάσει κανείς το "Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη";Αυτό είναι το πρόβλημα? Σου λείπει αγάπη? Γιατί εγώ την έχω πάρει απλόχερα και από τον πατέρα μου και από τον άνδρα μου. Ο δε πατέρας μου 40 χρόνια παντρεμενος και 5 χρόνια πριν που της είχε ζητήσει να παντρευτούν κι εκείνη δεν ήθελε, δεν είχε πει άσχημη κουβέντα στην μητέρα μου και δεν είχε γυρίσει να κοιτάξει άλλη. Μέχρι που πέθανε ήταν τρελλά ερωτευμένος μαζί της. Ο άνδρας μου το ίδιο μ'εμένα. Εγώ μπορεί να κοιτάξω άλλον και αν σχολιάσω π.χ. τι ωράιο κ***λο που έχει κι εκείνος να μη γυρίσει να κοιτάξει ούτε αυτές που του δείχνω.
Και μην πεις οτι είμαι πολύ τυχερή. Την τύχη μας κορίτσι μου την φτιάχνουμε μόνες μας με τις επιλογές μας. Αν εσύ έχεις επιλέξει για τον εαυτό σου το ρόλο του θύματος συνέχεια σε μ****ες θα πέφτεις κα συνέχεια θύμα θα είσαι.![]()
Στο κάτω - κάτω αν δεν φας και 2-3 φορές τα μούτρα σου δεν θα μάθεις να ξεχωρίζεις ποιος αξίζει και ποιος όχι. Πρέπει να έχεις κι ένα μέτρο σύγκρισης!
Εκεί λέει, ότι οι γυναίκες, γεννιούνται και υπάρχουν για να δημιουργούν σχέσεις, μεταξύ τους ή και με το άλλο φύλο και να είναι αγαπημένοι. Οι άντρες, αντίθετα, υποστηρίζουν τον εαυτό τους, είναι γεννημένοι για σκληρά κοινωνικά παιχνίδια και τους ενδιαφέρει μην "πληγωθεί" ο εγωισμός τους. Ε, τέρμα πια αυτά είναι εγκλήματα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,αλλά το δικαίωμα το δίνει η κοινωνία! Από μόνη της! Όταν σου λένε, ένας άντρας και να πάει με πολλές, δεν πειράζει, ή αν απατάει και σου λένε να μην μιλάς. Σε κάνει να υποτιμάς τον εαυτό σου. Και από αντίδραση και μόνο, του δίνεις το δικαίωμα. (Βέβαια εκεί, τον κοροιδεύεις και αυτό είναι το κλειδί.)Λες, τι έχω να χάσω μέσα στην όλη δυστυχία μου; Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν άντρες. Είναι κλισέ, αλλά ισχύει..BANN θα του εκανα!![]()
Αλλα δεν του εχω δωσει δικαιωμα να με υποτιμαει, να με απατησει και ολα τα αλλα που εχεις αναφερει.
Αν του ειχα δωσει δικαιωμα, τοτε καλα εκανε.
Αν οχι απλα τον διωχνεις(οσο και αν ποναει)και προχωρας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κείμενο του Δήμου, λέει ότι ενώ το αντρικό φύλο θεωρείται ισχυρό έναντι του γυναικείου, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κι ότι το γυναικείο κάνει κουμάντο με έναν τρόπο που το αντρικό δεν το αντιλαμβάνεται, με έναν τρόπο που κάνει τον άντρα να νομίζει ότι είναι ο ισχυρός, και κολακεύεται ανόητα ενώ στην πραγματικότητα είναι ανίσχυρος. Αρα πιάνεται κορόιδο. Αρα οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να διαμαρτύρονται και να εμφανίζονται ως αδικημένες, και αν πάρουν την κυριαρχία θα πάρουν και τις εύθηνες και γι αυτό θα την πατήσουν, ενώ οι άντρες θα απαλλαγούν από τις ευθύνες. Όπως έλεγαν κάποτε ΄΄Δεν ξέρω εσύ είσαι ο άντρας του σπιτιού εσύ αποφασίζεις΄΄ (απαλλαγή ευθυνών η γυναίκα) τώρα θα γίνει αντίστροφα ΄΄Δεν ξέρω εσύ είσαι η γυναίκα του σπιτιού εσύ αποφασίζεις΄΄ (απαλλαγή ευθυνών ο άντρας).
(Προσωπικά αναρωτιέμαι μονίμως γιατί πρέπει να υπάρχει αφεντικό)
Αν εξαιρέσουμε τη σκάρτη συμπεριφορά σε μια σχέση, πιστεύω ότι στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να υπάρχει κυρίαρχος και κυριαρχούμενη, και όταν διαμαρτύρονται ότι ο άντρας φέρεται άσχημα, δεν εννοούν ότι συμπεριφέρεται από θέση ισχύος (αυτό τις αρέσει) αλλά ότι ξεπερνάει τα όρια τους. Αν τα ζευγάρια το συνειδητοποιούσαν αυτό, και έψαχναν γύρω από το τι θέλει ο ένας από τον άλλο, τι θέλει ο κυρίαρχος από την υποτακτική και η υποτακτική από τον κυρίαρχο, τα πράγματα θα ήταν λιγότερο άσχημα.
Αυτά που σε ενοχλούν και σε προβληματίζουν, έχουν να κάνουν με εντιμότητα και ανεντιμότητα. Όμως άλλο αν είναι κάποιος έντιμος ή ανέντιμος, και άλλο η σχέση κυρίαρχου κυριαρχούμενου. Με το πρώτο δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κείμενο του Δήμου, εκτός αν θεωρήσουμε σκάρτη μια σχέση που στηρίζεται σε κυριαρχία και υποταγή.
Μια από τις αρχές του καλού αφέντη
Η υποτακτική αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ειλικρίνεια, μπορεί να εκφέρει την άποψη της και μπορεί να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες μαζί με τον Αφέντη της. Σε αυτό το επίπεδο άλλωστε, μια υποτακτική και ένας Αφέντης είναι όσο πιο ίσοι γίνεται.
Τι γνώμη έχεις για αυτό το είδος σχέσης;
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
"Μπορει ο αντρας να ειναι το κεφαλι σε μια οικογενεια, αλλα η γυναικα ειναι ο λαιμος που το κατευθυνει".
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πω κι εγώ κάτι που δεν το άκουσα αλλά είναι δικό μου. Οσο τα δυο φύλα έχουν μεγάλη ιδέα το καθένα για τον εαυτό του, και όσο θα είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα θα υποφέρουν. Εκτός βέβαια αν τους αρέσει αυτό το σαδομαζοχιστικό παιχνίδι και ηδονίζονται με το συναισθηματικό πόνο που προκαλεί το ένα στο άλλο, οπότε πρόβλημα ουδέν. Καθότι κοινή συναινέσει.
Νομιζω οτι κατα γενικη ομολογια αυτο εχει παψει να ισχυει.
Εαν ισχυε, ο αριθμος των οικογενειων στην Ελλαδα, θα ηταν μηδεν.
Τα δυο φυλα, μεσω του πολιτισμου και της εκπαιδευσης(ακομα και εαν αυτη νοσει)εχουν μαθει να ζουν αρμονικα και να σεβονται το ενα το αλλο.
Καλως(και οχι κακως) η Ελλαδα εχει "πηδηξει" την θεση της γυναικας σε χωρες οπως Ιρακ, Ιραν κτλ.
Παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, οι ανθρωποι που ακομα ειναι οπισθοδρομικοι, ειτε απο επιλογη ειτε οχι.
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν μιλαω για τους ανθρωπους που τα πανε καλα με το αλλο φυλο, και δεν εχουν σχεσεις με αυτο απο επιλογη δικη τους.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστά είναι όλα αυτά που γράφεις, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο γίνονταιΓια lightpath
Το κείμενο του Δήμου, λέει ότι ενώ το αντρικό φύλο θεωρείται ισχυρό έναντι του γυναικείου, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κι ότι το γυναικείο κάνει κουμάντο με έναν τρόπο που το αντρικό δεν το αντιλαμβάνεται, με έναν τρόπο που κάνει τον άντρα να νομίζει ότι είναι ο ισχυρός, και κολακεύεται ανόητα ενώ στην πραγματικότητα είναι ανίσχυρος. Αρα πιάνεται κορόιδο. Αρα οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να διαμαρτύρονται και να εμφανίζονται ως αδικημένες, και αν πάρουν την κυριαρχία θα πάρουν και τις εύθηνες και γι αυτό θα την πατήσουν, ενώ οι άντρες θα απαλλαγούν από τις ευθύνες. Όπως έλεγαν κάποτε ΄΄Δεν ξέρω εσύ είσαι ο άντρας του σπιτιού εσύ αποφασίζεις΄΄ (απαλλαγή ευθυνών η γυναίκα) τώρα θα γίνει αντίστροφα ΄΄Δεν ξέρω εσύ είσαι η γυναίκα του σπιτιού εσύ αποφασίζεις΄΄ (απαλλαγή ευθυνών ο άντρας).
(Προσωπικά αναρωτιέμαι μονίμως γιατί πρέπει να υπάρχει αφεντικό)
Αν εξαιρέσουμε τη σκάρτη συμπεριφορά σε μια σχέση, πιστεύω ότι στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να υπάρχει κυρίαρχος και κυριαρχούμενη, και όταν διαμαρτύρονται ότι ο άντρας φέρεται άσχημα, δεν εννοούν ότι συμπεριφέρεται από θέση ισχύος (αυτό τις αρέσει) αλλά ότι ξεπερνάει τα όρια τους. Αν τα ζευγάρια το συνειδητοποιούσαν αυτό, και έψαχναν γύρω από το τι θέλει ο ένας από τον άλλο, τι θέλει ο κυρίαρχος από την υποτακτική και η υποτακτική από τον κυρίαρχο, τα πράγματα θα ήταν λιγότερο άσχημα.
Αυτά που σε ενοχλούν και σε προβληματίζουν, έχουν να κάνουν με εντιμότητα και ανεντιμότητα. Όμως άλλο αν είναι κάποιος έντιμος ή ανέντιμος, και άλλο η σχέση κυρίαρχου κυριαρχούμενου. Με το πρώτο δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κείμενο του Δήμου, εκτός αν θεωρήσουμε σκάρτη μια σχέση που στηρίζεται σε κυριαρχία και υποταγή.
Μια από τις αρχές του καλού αφέντη
Η υποτακτική αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ειλικρίνεια, μπορεί να εκφέρει την άποψη της και μπορεί να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες μαζί με τον Αφέντη της. Σε αυτό το επίπεδο άλλωστε, μια υποτακτική και ένας Αφέντης είναι όσο πιο ίσοι γίνεται.
Τι γνώμη έχεις για αυτό το είδος σχέσης;
. Γιατί να ξεπερνάς τα όρια του άλλου, να δεις πόσο αντέχει, όταν υπάρχουν πιο ουσιαστικά πράγματα; Όντως αυτό είναι βασανιστήριο. Και η σχέση κυρίαρχου που προανέφερες, δίνει περιθώρια για να ξεφεύγεις από τα όρια, συνεπώς δεν ξεχωρίζεται από την ανέντιμη. Η αλήθεια είναι ότι για κάθε ωραίο υπάρχει πόνος. Ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί να συμβαίνουν συνέχεια; Μήπως να πάψουμε επιτέλους; Όσο για τον Δήμου, δεν συμμερίζομαι τις απόψεις του σε καμμιά περίπτωση. Να είμαστε όλοι ίσοι, να μην υπάρχει αφεντικό. Τώρα αυτό με τη γυναίκα που κυνηγάει να είναι θύμα το κάνω κι εγώ. Ίσως είναι ένας πιο ασφαλής τρόπος ενδόμυχος να δείξεις πραγματικά ότι είσαι το θύμα άμα είσαι γυναίκα, γιατί στο έχει πλασσάρει η κοινωνία. ΑυτάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει ακόμα όμως. Και το χειρότερο απ'όλα αυτού του είδους οι κατηγορίες, αρέσουν σε μερικούς. Όσο και να μην το δείχνουμε, μέσα μας υπάρχει αυτή η καταπίεση όσο θα ισχύει αυτό το πράγμα. Θα κάνουμε πολύ καιρό να το απωθήσουμε ολοκληρωτικά από τις ζωές μαςΝομιζω οτι κατα γενικη ομολογια αυτο εχει παψει να ισχυει.
Τα δυο φυλα, μεσω του πολιτισμου και της εκπαιδευσης(ακομα και εαν αυτη νοσει)εχουν μαθει να ζουν αρμονικα και να σεβονται το ενα το αλλο.
Καλως(και οχι κακως) η Ελλαδα εχει "πηδηξει" την θεση της γυναικας σε χωρες οπως Ιρακ, Ιραν κτλ.
Παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, οι ανθρωποι που ακομα ειναι οπισθοδρομικοι, ειτε απο επιλογη ειτε οχι.
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν μιλαω για τους ανθρωπους που τα πανε καλα με το αλλο φυλο, και δεν εχουν σχεσεις με αυτο απο επιλογη δικη τους.![]()
anabou
Διάσημο μέλος
δεν έχει να κάνει με την απόρριψη των αντρών σαν άλλο μισό στη ζωή μας, αλλά με την εξαφάνιση της αγάπης σαν προοπτική από τη ζωή της. Δεν φοβάται τους άντρες, φοβάται να αγαπήσει, γιατί ενδεχομένως οι εμπειρίες και τα ερεθίσματα από το χώρο της, να της έπεισαν ότι το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει κακό στον εαυτό της, Έτσι απορρίπτει συλλήβδην όχι τους άντρες –έτσι θέλει να πιστεύει- αλλά την αγάπη. Δυστυχώς όμως καλή μου δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε θωρακίσει ώστε στη περίπτωση την κατάλληλη όπως λες ότι δεν θα πληγωθείς. Ο φεμινισμός είναι τελείως διαφορετικά πράγματα από όσα λες εσύ. Ίσα ίσα η στάση σου μόνο με φεμινισμό δεν έχει να κάνει, Έτσι που προσδιορίζεις όλη τη στάση ζωής σου σε αντιπαράθεση με το άλλο φύλο. Μέχρι τώρα έχεις κάνει ελάχιστες αναφορές στις πραγματικές ανισότητες στη σχέση των δύο φύλων και έχεις επικεντρώσει σε αυτό που σε έχει πονέσει. Και να σου πω κάτι σαν μάνα. Όσο φταίει ο πατέρας σου για την πρακτική του μέσα στην οικογένεια άλλο τόσο φταίει η μητέρα σου που του επέτρεψε να την ασκεί πάνω της και πάνω σας και που και η ίδια με τη σειρά της μετέφερε την «κακοποίηση», εντός εισαγωγικών, το τονίζω, που υπέστη με την συμπεριφορά που περιγράφεις σε εσάς. Δεν είμαστε άμοιρες ευθυνών. Για να μπει ένας τρίτος σε μια σχέση την πόρτα την ανοίγουν και οι δύο. Για να ανεχτεί μια γυναίκα οποιουδήποτε είδους βία και εκμετάλλευση στη ζωή της (μη συμπεριλαμβανομένας της υποχρεωτικής εκπόρνευσης) έχει η ίδια δημιουργήσει τις προϋποθέσεις με την ανοχή της για να την υποστεί. Μια σχέση είναι μια καθημερινή διαδικασία που προϋποθέτει ειλικρίνεια του ενός απέναντι στον άλλο. Ένα κλασσικό λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες, εμείς οι γυναίκες πιο πολύ, εξαιτίας του μεγαλώματος μας, είναι να αγνοούμε τα σημάδια που πάντα υπάρχουν σε μια σχέση σχεδόν από την πρώτη της στιγμή θεωρώντας ότι εμείς θα τον αλλάξουμε, ότι η προηγούμενη που ήταν μαζί του δεν ήταν παρά μια ηλίθια κούκλα που δεν ήξερε που της πάνε τα τέσσερα για αυτό και της φερότανε έτσι, ενώ εμείς θα τον στρώσουμε, η σε εμάς δεν θα συμβούν τα ίδια.
Π.χ. Πριν κανά δύο εβδομάδες ένας γιος σκότωσε τον πατέρας γιατί εξαιτίας της συμπεριφοράς του πέθανε η μάνα του. Όλοι είπανε άλλοι στα ίσα άλλοι πιο συμμαζευμένα ότι καλά του έκανε του κτήνους. Και εγώ σαν πρώτη ανάγνωση το ίδιο είπα. Μετά σκέφθηκα ότι μια μάνα επί είκοσι χρόνια επέτρεψε σε έναν άντρα να κακοποιεί τα παιδιά της και σκέφθηκα τι τίποτα ακόμα και το ότι το πλήρωσε με την ζωή της την αθωώνει. Ξέρω ότι σε τέτοιες σχέσεις μπαίνουν και άλλοι παράμετροι, αλλά το αναφέρω σαν παράδειγμα για μια παράμετρο που την αγνοούμε, μια και στην παραπάνω περίπτωση μιλάμε για παθογένεια και από την μια και από την άλλη πλευρά.
Εν κατακλείδι τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σε αγγίξει εάν εσύ εκτιμάς και σέβεσαι τον εαυτό σου και δεν το επιτρέψεις.
Και επίσης με όλη μου την συμπάθεια το πρόβλημα σου δεν είναι οι άντρες και η φαλλοκρατική συμπεριφορά τους, αλλά ο φόβος σου να αγαπήσεις και να εκτεθείς για λόγους που τους σέβομαι, αλλά μην θεωρείς ότι ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και αδέσμευτων γυναικών που δεν θέλουν αφέντη στο κεφάλι τους. Ελεύθερη πολιορκημένη στα βιώματα σου είσαι και αυτά θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις.
βαγια
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί θα ήταν μηδέν; Είναι ο ένας για τον άλλον ένα αναγκαίο κακό. Στην Ελλάδα δηλαδή άρχισαν να υπάρχουν οικογένειες από τότε που έπαψε να ισχύει;Νομιζω οτι κατα γενικη ομολογια αυτο εχει παψει να ισχυει.
Να πω κατι τελευταιο που ακουσα και μου αρεσε.
[FONT="]"Μπορει ο αντρας να ειναι το κεφαλι σε μια οικογενεια, αλλα η γυναικα ειναι ο λαιμος που το κατευθυνει".
[/FONT] Να λοιπόν που δεν έπαψε να ισχύει και αν το πεις αυτό στον άντρα σου, ή αν υποψιαστεί ότι σκέφτεσαι έτσι, θα έχετε συνέχεια πόλεμο θα είστε δυο αντίπαλα στρατόπεδα και ταυτόχρονα οικογένεια. Εκτός και αν πετύχεις κανέναν που είναι πεπεισμένος οτι το είδος του είναι κατώτερο ή έστω αυτός, και θα το δέχεται με ευχαρίστηση.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν αρέσει μια σχέση τέτοιου είδους (γενικά μιλάω) είναι άλλο, και άλλο αν δεν αρέσει για τους παραπάνω λόγους. Αν συμβαίνει το δεύτερο, θα σου πω ότι μια τέτοια σχέση δεν συνεπάγεται καθόλου παραβίαση ορίων ούτε έλλειψη σεβασμού. Βεβαίως κάποιος που δεν θέλει σχέση κυρίαρχου κυριαρχούμενου δεν νοιάζεται για καλούς αφέντες γιατί απλά δεν θέλει αφέντες.Γιατί να ξεπερνάς τα όρια του άλλου, να δεις πόσο αντέχει, όταν υπάρχουν πιο ουσιαστικά πράγματα; Και η σχέση κυρίαρχου που προανέφερες, δίνει περιθώρια για να ξεφεύγεις από τα όρια, συνεπώς δεν ξεχωρίζεται από την ανέντιμη.
Προσοχή: Δεν εννοώ τους αφέντες που θέλουν να έχουν έναν άνθρωπο να τον εκμεταλλεύονται αισχρά που δεν νοιάζονται παρά μόνο για το τομάρι τους και να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, για ασυνείδητους πλιατσικολόγους που λεηλατούν την ψυχή κάποιου… Η σχέση για την οποία μιλάω είναι κάτι το τελείως διαφορετικό και βασίζεται στο σεβασμό και την εμπιστοσύνη. (αυτό ισχύει βεβαίως για οποιοδήποτε είδος σχέσης)
Έχω ψάξει γύρω από αυτό το είδος σχέσης, και τα συμπεράσματα μου είναι ότι όσα ζευγάρια δημιουργήθηκαν έχοντας συνειδητοποιήσει τις τάσεις τους και τις έχουν κοιτάξει κατάματα, ζουν πολύ καλύτερα από τα ζευγάρια που δεν τις έχουν συνειδητοποιήσει με αποτέλεσμα να παραβιάζονται όρια, να πληγώνονται να μισεί ο ένας τον άλλον και να προσπαθεί το ένα φύλο να βγάλει σκάρτο το άλλο.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται τα θέλει κι εσάς ο κώλος σας ε;το μικρο μας μυστικο ειναι οτι αφηνουμε τους αντρες να νομιζουν οτι ειναι οι αφεντες...![]()
![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μου φαίνεται τα θέλει κι εσάς ο κώλος σας ε;
Ε, αφου τα θελει και ο δικος σας..........

lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είπα ότι δεν ισχύει αυτό. Δεν έχω ακούσει ή θυμάμαι τι υποστηρίζει ο φεμινισμός, αλλά εγώ θέτω δύο πράγματα. Ένα ότι οι άντρες πληγώνουν στην σχέση και ένα ότι επειδή ζούμε σε έναν αντροκρατούμενο κόσμο, χάνουμε τα δικαιώματά μας να το πούμε, είναι ένας φαύλος κύκλος. Νομίζω ότι θέλω να αγαπήσω, και δεν μπορώ, γιατί δεν βρίσκω το κατάλληλο άτομο. (Και ναι, έτσι χάνεται η αγάπη).Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη και μάλιστα με ακραίες απόψεις που υπάρχουν, χάνεσαι ακόμα περισσότερο.Το ζητούμενο από ότι φαίνεται σε όσα γράφει η lightpath
...Ελεύθερη πολιορκημένη στα βιώματα σου είσαι και αυτά θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις.![]()
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Που το είδες σε μένα αυτό; Είμαι έξω από τα παιχνίδια σας.Ε, αφου τα θελει και ο δικος σας..........![]()
Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου υποψιν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool