Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συμφωνώ με την γυναίκα, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι άντε να μην πω τώρα. Γι'αυτό μας παίζουν, μας απατάνε, μας χωρίζουν και πάει λέγοντας. Όχι, εγώ δεν θα αφήσω να εκτεθώ σε κάποιον που με θέλει μόνο γι'αυτό, και ας τραβάει τα μαλλιά του μετά. Αυτό είναι και το μόνο μας χαρτί. Anyway, αν θεωρήσετε, ότι το πραγματικό θύμα είμαι εγώ, να σκεφτείτε και τις γυναίκες που τις δουλεύουν μες στα μούτρα τους κι αυτές δείχνουν, ότι όλα πάνε καλά! Έχουν πάρει οι άλλοι τα ηνία και αλωνίζουνε! Δεν νομίζω ότι φταίνε οι γυναίκες γι'αυτό, αφού..δεν βρίσκουν τίποτα καλύτερο. Γι'αυτό λέω μόνες τους.
Όσο για τους τέλειους σε μία σχέση, ισχύει ότι αυτοί που δίνουν τη πατάνε συνήθως. Και αντί να μένουν μόνοι τους οι άλλοι, μένουν αυτοί που είναι εντάξει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να ψάχνουν αυτό που τους αξίζει!!! Έλεος. Μήπως πρέπει ν'αρχίσουμε να πατάμε επί πτωμάτων, για να μας πάρουνε λίγο πιο πολύ στα σοβαρά;; Εκεί οδηγούν τα πράγματα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά τ'άλλα, αγαπάνε! Με συγχωρείς, εγώ δεν μπορώ να εμπιστεύομαι τέτοια άτομα.:mad:
Μην τα εμπιστευεσαι τοτε. Κάποιο δικιο θα εχεις για να το λες.
Υπαρχουν κι αλλα ατομα ομως. Δεν εχεις γνωρισει ολοκληρο τον κόσμο. Μη χωριζεις τους ανθρωπους σε ανδρες και γυναίκες. Εξάλλου υπαρχει και το τριτο φυλλο!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστιες γινονται ΚΑΙ απο τα δυο φυλα.....
γυναικες "σκαρτες" υπαρχουν οπως υπαρχουν και αντρες "σκαρτοι". Ειναι επιλογη μας ποιον θα εχουμε διπλα μας, οποια και αν θα ειναι η καταληξη και ειναι ενα ρισκο που παιρνουμε απο τη στιγμη που θα γεννηθουμε, γιατι η ζωη η ιδια ειναι ενα ρισκο...
lightpath, σκεψου να βρεις τον τελειο αντρα που να σε λατρευει και να σε αγαπαει πραγματικα και να ειναι σε ολα του σωστος...σκεψου ομως να εισαι εσυ αυτη που θα του φερθει σκαρτα και να τον απατησει...γιατι πιστεψε με αυτα τα πραγματα δεν ελεγχονται... μακαρι να μην ερθεις ποτε σε αυτη τη θεση γιατι ειναι μια καταρα, αλλα ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ...:/:

Προσωπικά επειδή οι κολλητοί μου ήταν άντρες εγώ ξέρω πολλούς. Ε και; Επίσης ξέρω και πολλές γυναίκες που το ανέχονται για τους δικούς τους επίσης ιδιοτελείς για μένα λόγους. Ε και;
Το θέμα μας σαφώς δεν είναι ιδεολογικό, αντιπαράθεση δηλαδή απόψεων, αλλά επί του προσωπικού. Ο καθένας μας παραθέτει τα βιώματα του που τον καθένα τον οδηγήσανε να αντιμετωπίζει διαφορετικά το ίδιο πράγμα. Εσένα τα δικά σου στη διαπίστωση ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, εμένα στην άποψη ότι ναι είναι γουρούνια αλλά σαν αυτό του Αρκά. Πλάκα κάνω.
Για την ώρα χρειάζεσαι χρόνο να τα βρεις με εσένα, αυτό τουλάχιστον διαβάζω εγώ, να αποδώσεις τις ευθύνες εκεί που πρέπει και μετά τα ξαναβλέπουμε. Εάν όμως συνεχίσεις να λειτουργείς έτσι το μόνο που θα κατορθώσεις είναι να γίνεσαι όλο και πιο ευάλωτη. Επειδή έχω περάσει στα νειάτα μου και απο τα σπίτια γυναικών, είδα πολλές γυναίκες σαν εσένα να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη γιατί επί της ουσίας δεν θεωρούσαν οι ίδιες ότι άξιζαν κάτι καλύτερο. Χωρίς να θέλω να πάρω τη δουλειά της Γιασμίν, οι γονείς μας πολλές φορές μπορούν να μας κάνουν πολύ κακό, ακόμα και με τις καλύτερες των προθέσεων.:redface:

Προσωπικά επειδή οι κολλητοί μου ήταν άντρες εγώ ξέρω πολλούς. ...Χωρίς να θέλω να πάρω τη δουλειά της Γιασμίν, οι γονείς μας πολλές φορές μπορούν να μας κάνουν πολύ κακό, ακόμα και με τις καλύτερες των προθέσεων.:redface:
Anyway, συμφωνώ σε όλα, αν και ήθελα να το πω πιο πριν, εφόσον είμαστε φιλόζωοι εδώ πέρα, μην υποτιμάτε τα γουρουνάκια. :rolleyes: Τα καημενούλια, δεν μας έφταιξαν σε τίποτα. NERINA, αν το κάνω εγώ να είμαι μία Θεά, για να αρέσω στον άλλον, τι να το κάνω;; Να βάφομαι, να χτενίζομαι, να του λέω μία όχι, μία ναι, να του κάνω κόλπα, ε, για να μην πω βαριές κουβέντες, ας βρει μία άλλη δούλα. Αυτές είναι δούλες για μένα και όχι εγώ!
Α!Και αυτό που ήθελα να παραθέσω εδώ, είναι ότι γι'αυτές τις γυναίκες, έχει σημασία, γιατί τους έχουν δώσει την εικόνα ότι δεν υπάρχει ένα καλύτερο αύριο. Δεν τις θεωρώ 100% υπεύθυνες, μιας και δεν ξέρουμε αν είναι ελεύθερες να βγουν έξω, να διασκεδάσουν και να επιλέξουν. Ή από την άλλη, μπορεί αυτή η φυλακή να είναι μέσα τους, από τα προσωπικά τους βιώματα και να μη θέλουν να τη βγάλουν. Να μη μιλήσουμε λοιπόν γι'αυτά; Όλο τους άντρες να δικαιολογούμε;;

...... αν το κάνω εγώ να είμαι μία Θεά, για να αρέσω στον άλλον, τι να το κάνω;; Να βάφομαι, να χτενίζομαι, να του λέω μία όχι, μία ναι, να του κάνω κόλπα, ε, για να μην πω βαριές κουβέντες, ας βρει μία άλλη δούλα. Αυτές είναι δούλες για μένα και όχι εγώ!
Και βέβαια χρειάζεται να προσέχεις τον εαυτό σου, να ντύνεσαι ωραία και να βάφεσε και πρώτα απ΄όλα για σένα την ίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνεις για τους άλλους. Στο κάτω-κάτω εσένα θα σ'άρεσε να βλέπεις δίπλα σου κάποιον απλυτο, αξύριστο και κακοντυμένο? Δεν νομίζω. :hmm:
Όσο για τα κόλπα που λες, είναι όλα μεσα στο παιχνίδι. Γιατί ο έρωτας παιχνίδι είναι από τα πιο ευχάριστα και αναζωογονητικά. Και δεν είναι ούτε κατινιά ούτε δεν ξέρω τι αλλο που θα βρεις να πεις και σίγουρα δεν είναι δούλα μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και παίζει με τους κανόνες του παιχνιδιού. :happy: ;)

Anyway, συμφωνώ σε όλα, αν και ήθελα να το πω πιο πριν, εφόσον είμαστε φιλόζωοι εδώ πέρα, μην υποτιμάτε τα γουρουνάκια. :rolleyes: Τα καημενούλια, δεν μας έφταιξαν σε τίποτα.
Συμφωνώ!:) Εξάλλου κι εγώ είμαι Γουρούνι (στο κινέζικο ωροσκόπιο). Φέτος είναι η Χρονιά του Χοίρου.:rolleyes:
Γλύκα ειναι τα γουρουνάκια!

Υποτίθεται, ότι έχουμε ανάγκη για αγάπη και συντροφιά..και όχι για παιχνίδια! Τώρα, αν μπούμε στο κλιπάκι των αντρών που θέλουνε παιχνίδια, ας τα κάνουν μόνοι τους!
Επίσης, δεν συνηθίζω να βάφομαι, γιατί είμαι κατά των πειραματόζωων :lol: (αστείο) αλλά με το να βάφομαι και να με κοιτάνε όλοι στο δρόμο δεν αισθάνομαι άνετα. Τώρα το άπλυτος τι σχέση έχει να κάνει;:/:

Συμφωνώ!:) Εξάλλου κι εγώ είμαι Γουρούνι (στο κινέζικο ωροσκόπιο). Φέτος είναι η Χρονιά του Χοίρου.:rolleyes:
Γλύκα ειναι τα γουρουνάκια!
Ναι, και λέμε φαλλοκρατικά γουρούνια τους άνδρες! Έχω δει γουρουνάκια πολύ πιο όμορφα και πιο χαριτωμένα από πολλούς άνδρες. Μην ξεχνάτε ότι είχα γουρουνίτσα ως pet μικρή:happy: ;) :P

Τώρα το άπλυτος τι σχέση έχει να κάνει;:/:
Έχει να κάνει με το αντίστοιχο σε απεριποίητη γυναίκα. Μιας και οι άνδρες δεν βάφονται κάτι έπρεπε να βάλω...:hmm: Και γιατί δεν αισθάνεσαι άνετα όταν σε κοιτάνε στον δρόμο? Δεν θα σε κοιτάνε στο δρόμο αν είσαι βαμμένη, εκτός αν είσαι βαμμένη αποκριάτικα!!! Πιο πολύ θα σε κοιτούσαν αν ήσουν σαν την "Μαρία την άσχημη" με άβγαλτα φρύδια, μουστάκι και μαλλί αφάνα. Γ'αυτό λέω ότι πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας πρώτα από όλα για μας και μετά για να αρέσουμε στους άλλους. Εγώ δε θα άντεχα τέτοια εικόνα κάθε μέρα στον καθρέφτη μου!:down:

Αλλά το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες γυναίκες, αν δεις και παραπάνω οι περισσότερες μια χαρά ζουν συμβιβασμένες με την ιδέα του "λαιμού" που κινεί υπογείως τα νήματα. Δηλαδή δέχονται οτι ζουν με κάποιον που θεωρεί οτι τις εξουσιάζει, και τις αναγκάζει να μπαίνουν σε υπόγειες, πονηρές τακτικές για να περάσει το δικό τους, γιατί θεωρούν οτι είναι αδύνατον να περάσει ευθέως, ειλικρινά και με επιχειρήματα. Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο, κατινίστικο, και φαλλοκρατικό και σόρρυ για όσες συμφωνούν με αυτό αλλά για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν δείχνει αυτό ευθύ άνθρωπο.
Σ’ αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Michelle, δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω αυτή τη λογική της υπόγειας κ έμμεσης γυναικείας δύναμης. Δηλαδή, εφόσον όλες υποστηρίζετε ότι υπάρχει ισότητα κ ότι εμμέσως εμείς κινούμε όλα τα νήματα, για ποιο λόγο να το κρύβουμε αυτό κ να μην είναι άμεσο και ευθύ. Κ για ποιο λόγο να κινούμε τα νήματα των ανδρών, κ όχι μόνο τα δικά μας;
Στο θέμα του καλλωπισμού τώρα, θα συμφωνήσω εν μέρει με τη lightpath, η εικόνα που προωθείται ότι η γυναίκα πρέπει να είναι πάντα βαμμένη κ περιποιημένη στην τρίχα σαν καμιά κούκλα με κάνει κ επαναστατώ, κ καμία σχέση δεν έχει με το να είσαι καθαρός κ μ’ ευπρεπή εμφάνιση.
Στο θέμα για το «σατυρικό» κείμενο του Δήμου τώρα, από το οποίο ξεκίνησε το όλο θέμα, μου φαίνεται τουλάχιστον αναχρονιστικό. Κάπου μιλάει για άνδρα-κουβαλητή, που νομίζω πως είναι είδος εξαφανισμένο από καιρό, δεν γνωρίζω γυναίκα που να έχει οικογένεια και να μην δουλεύει, συν τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού.

Άβαφη γυναίκα δεν είναι = με άσχημη. Πρώτο αυτό και δεύτερον, εμένα απλά δε μου αρέσει να βάφομαι συχνά, δικαίωμά μου δεν είναι; anyway, πολύ το παρατραβήξαμε όμως το θέμα:hmm:
Αν πραγματικά υπήρχε ισότητα δεν θα συνέβαιναν αυτά από πάνω.. Δεν θα υπήρχε ανάγκη από τις γυναίκες να πάνε υποχθόνια να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, αλλά άμεσα. Που σημαίνει, ότι φουβούνται. Καιρός να σταματήσει αυτό.
Όσο για το κείμενο, ναι, είναι παλιό αλλά αυτο δεν το καθιστά μη επίκαιρο. (Με κούρασε αυτό το θέμα)

απιστιες γινονται ΚΑΙ απο τα δυο φυλα.....
γυναικες "σκαρτες" υπαρχουν οπως υπαρχουν και αντρες "σκαρτοι". Ειναι επιλογη μας ποιον θα εχουμε διπλα μας, οποια και αν θα ειναι η καταληξη και ειναι ενα ρισκο που παιρνουμε απο τη στιγμη που θα γεννηθουμε, γιατι η ζωη η ιδια ειναι ενα ρισκο...
Ο άνθρωπος είναι ζώο πολυγαμικό ή μονογαμικό; Η ζήλια είναι έμφυτη ή επίκτητη;
Αν η ζήλια είναι έμφυτη θα έπρεπε να είμαστε μονογαμικοί αν είμαστε πολυγαμικοί δεν θα έπρεπε να ζηλεύουμε.
Που υπάρχει λάθος;

Ο άνθρωπος είναι ζώο πολυγαμικό ή μονογαμικό; Η ζήλια είναι έμφυτη ή επίκτητη;
Αν η ζήλια είναι έμφυτη θα έπρεπε να είμαστε μονογαμικοί αν είμαστε πολυγαμικοί δεν θα έπρεπε να ζηλεύουμε.
Που υπάρχει λάθος;

μου βαζεις δυσκολα Θαναση... μαλλον εγωιστικα ειμαστε, εκει ειναι το λαθος....

Στο πρώτο "έπρεπε"! Που κολλάει τώρα αυτο;;:hmm:

μου βαζεις δυσκολα Θαναση... μαλλον εγωιστικα ειμαστε, εκει ειναι το λαθος....
Ναι αλλά χρόνια το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω.
Ετσι γεννιόμαστε ή μετά γινόμαστε;
Και κάτι άλλο….δώστε ένα παράδειγμα φαλλοκρατικής συμπεριφοράς να καταλάβω κι εγώ καλά τι ακριβώς είναι αυτός ο φαλλοκράτης γιατί κατά καιρούς έχω μπερδευτεί κάπως. Δώστε μια μικρή εικόνα για το πώς να είναι ο άντρας χωρίς να είναι φαλλοκράτης.

Ναι αλλά χρόνια το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω.
Ετσι γεννιόμαστε ή μετά γινόμαστε;
.

νομιζω οτι γινομαστε απο την στιγμη που συνειδητοποιουμε οτι ειμαστε οι "ανωτεροι" του ζωικου βασιλειου...:hmm:

δυστυχως εισαι πολυ απολυτη στις αποψεις σου.φυσικα και πιστευω οτι υπαρχουν γυναικες που δυσκολευονται να βρουν τον καταλληλο αντρα,οπως και το αναποδο,και δεν εχω κανενα λογο να μην το πιστεψω αφου το βλεπω στην πραξη.

ενα ατομο χωρις προσωπικοτητα που σου λεει σε ολα ναι,κουραζει,ειτε ειναι φιλος ειτε συντροφος(αντρας η γυναικα).δεν καταλαβαινω γιατι αυτο ειναι μεμπτο.το θεμα ειναι η χημεια μεταξυ των ανθρωπων.για καθε εναν απο μας υπαρχει το "συμππληρωματικο" μας κομματι σε εναν αλλον ανθρωπο.δεν υπαρχουν ουτε κανονες ουτε σωστες και μη συμπεριφορες.απλα εισαι ο εαυτος σου και απο εκει και περα κρινεις ποιος ανθρωπος σου ταιριαζει και ποιος οχι.ειναι πολυ απλα νομιζω τα πραγματα.

και για την περιποιηση που ανεφερες,πρωτα απο ολα περιποιουμαι τον εαυτο μου για εμενα,για να με ικανοποιει αυτο που βλεπω στον καθρεφτη,το τι ικανοποιει τον καθενα ειναι υποκειμενικο.για να αρεσειςομως στους αλλους,πρεπει πρωτα να αρεσεις στον εαυτο σου.αν δεν αρεσεις στον εαυτο σου και δεν τον αγαπας πρωτα εσυ η ιδια,δε θα τον αγαπησει ποτε και κανενας αλλος:/:

Ζητάω κάτι απλό και δεν υπάρχει. Πχ όσο για το αν κάποιος κουράζει, προσωπικά κουράζομαι πιο πολύ όταν κάποιος λέει συνέχεια όχι, παρά ναι. Δηλαδή με κουράζει κάποιος που κοιτάει αλλού όταν τον κοιτάω, που κάνει ότι θέλει να με δει, αλλά με βλέπει μία φορά τη βδομάδα, και γενικώς λέει ψέμματα. Αυτά τι είναι; Για όλους μιλάω. Το χειρότερο πράγμα είναι να σε κοροιδεύει κάποιος. Και οι περισσότεροι αυτό κάνουν, άρα πως να συμπεριφερθείς;
Εννοείται ότι αγαπάς τον εαυτό σου!

Για lightpath

Διακινδυνεύοντας να θεωρηθώ αδιάκριτη, μήπως θα σου έκανε καλό να γινόσουν συγκεκριμένη, γιατί τόσος θυμός δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο σε θεώρηση έτσι γενικά και αόριστα του θέματος.
Γιατί αυτό που συμβαίνει συμβαίνει σε εσένα και άμα το απομονώσεις και το δεις στις δικές σου διαστάσεις χωρίς να το προσαρμόζεις σε όλους γύρω σου ίσως τα πράγματα αρχίζουν να βρίσκουν το δρόμο τους.:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back