Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατερίνα, Σοφία, Νερίνα, Χριστίνα και όποια άλλη ξέχασα! Άδικα προσπαθείτε να πείσετε την Lightpath κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένη: όλοι οι άνδρες είναι ανθρωπόμορφα τέρατα, που μόνος τους σκοπός από την ώρα που γεννιούνται, είναι η ολοκληρωτική, συναισθηματική και όχι μόνο, καταστροφή του γυναικείου πληθυσμού της Γης. Όταν κάποιος νέος σε ηλικία άνθρωπος έχει τέτοιες ιδέες και απόψεις τι να πεις???:blink:

Θα συμφωνήσω με τη Νερίνα ότι θα της έκανε καλό να μιλήσει γι'αυτά που της έχουν συμβεί, αν όχι σε εμάς, -που στο κάτω-κάτω που μας ξέρει και γιάτί να το κάνει?- αλλά σε κάποιο δικό της πρόσωπο, μια φίλη, αν έχει, ή ακόμα καλύτερα σε έναν ειδικό που θα μπορέσει να βγάλει από μέσα της την ρίζα του κακού.:hmm: :/: :(

Για μια ακόμη φορά μετάνιωσα που μπήκα και διάβασα ότι έχουν γραφτεί και μου χάλασε για άλλη μια φορά η διάθεση. Δε μπορούσα να κάνω αλλιώς όμως, μιας και αναφερόταν ονομαστικά σ'εμένα όπως και στη Νερίνα. Καλό θα ήταν να κλείναμε το θέμα κάπου εδώ, γιατί όσο απαντάμε, η Lightpath ανμασάει τα ίδια και τα ίδια και άκρη δεν βγάζουμε. Αν διαβάσετε κάποια από τα πρώτα μηνύματα, είναι τα ίδια ακριβώς με τα τελευταία. Οπότε τι κουράζεστε και απαντάτε ξανά και ξανά σε κάποιον ο οποίος δεν δέχεται συζήτηση, αλλά προσπαθεί απλα να επιβάλει τις απόψεις του? Που ούτε καν απόψεις του δεν είναι, αλλά αποσπάσματα από άρθρα...:down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή ρώτησες: Για ρωτήστε τον πατέρα σας τι νιώθει για σας και τη μητέρα σας

Είναι απο το μπλογκ μου και αφορά σε μια αληθινή ιστορία που έγινε αρχές Φλεβάρη σπίτι μου με ήρωες τον μπαμπά μου και τη μαμά μου. Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου είναι μαζί κοντά πενήντα χρόνια. Το αναδημοσιεύω ως έχει....

Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα

Τα πρόσωπα
Αυτός:
Ξεροκέφαλος, πεισματάρης, ανασφαλής, παραπονιάρης, με δυσλεκτικά συναισθήματα, ικανός να αντέξει στη μεγαλύτερη συναισθηματική κακοποίηση, ανίκανος να αντιμετωπίσει την απόρριψη έτσι όπως την οργανώνει μέσα στο παιδιακίσιο μυαλό του, που συνήθως οι δρόμοι του είναι αδύνατον να κατανοηθούν και ως εκ τούτου να προβλεφθούν από τον συνομιλητή του, με τεράστια αποθέματα στοργής, έτοιμος να παραδοθεί στη πιο απλή εκδήλωση αγάπης, αμετάκλητα ερωτευμένος με όλες τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και τζαναμπέτης του κερατά.
Αυτή: Ο ορισμός της λέξης τσογλάνι, με συναισθήματα καλά θωρακισμένα τόσο που να αμφιβάλλεις για την ύπαρξη τους, εγκλωβισμένη σε ένα παιχνίδι επιβίωσης από ένα πόλεμο που έχει τελειώσει, αλλά αρνείται να το συνειδητοποιήσει, μοσχαναθρεμμένη, λατρεμένη του παραπάνω, γεμάτη φοβίες, με μεγαλύτερη από όλες αυτή του θανάτου από τη μέρα που γεννήθηκε, με μότο ζωής, "αρνούμαι να χαρώ γιατί όποτε χάρηκα το πλήρωσα ακριβά», μότο που δυστυχώς κάποιες φορές το γενικεύει και στους γύρω της, παιδί που δεν μεγάλωσε, μάλλον που αρνείται πεισματικά μέχρι τα τώρα να μεγαλώσει, διεκδικώντας τη παιδική της ηλικία από τους άλλους γύρω της, με λίγα λόγια ένα παιδί που ζητάει το φεγγάρι, κάτι σαν την Σκάρλετ Ο’ Χάρα ένα πράγμα..
Η αιτία του καυγά:
4 ευρώ που «αυτός» έδωσε πουρμπουάρ και «αυτή» διαφώνησε και ας μην υπήρξε τσιγκούνα ποτέ, το αντίθετο, μιας και εκτός των άλλων γεννήθηκε και με τρύπια χέρια..
Ο καυγάς: Κάτι του είπε, κάτι του ξανάπε, κάτι προσπάθησε «αυτός» να πει, κάτι δεν άκουσε «αυτή» και ξαφνικά ενεργοποιήθηκε ο περιβόητος μηχανισμός του όπως έλεγε και η γνωστή γιαγιά «εγώ δεν είμαι αχάριστος παραπονιάρης είμαι» και το παράπονο ξεχείλισε και μαζί του άνοιξαν όλα τα έρμα που εμπόδιζαν τις ανασφάλειες του να πλημμυρίζουν το μυαλό του..
Το αποτέλεσμα: Αποφάσισε να σταματήσει να τρώει. Αυτός που η μόνη φορά που δεν έφαγε ήταν τη πρώτη μέρα μιας εγχείρησης γιατί είχε πάρει νάρκωση. «Αυτή» το αντιμετώπισε σαν αστείο, εγώ φοβήθηκα, γιατί είδα πόσο πληγωμένος έμοιαζε όταν μου ιστορούσε τα του καυγά. Μια μέρα, δυο μέρες, τρεις ημέρες. «Αυτή» με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι δεν τρώει και δε ξέρει τι να κάνει. Ζήτησα να του μιλήσω. «Αυτός» μου είπε ότι έκανε μπάνιο και είναι έτοιμος για το «τέλος». Εγώ τρόμαξα. Έφτιαξα ένα τάπερ με σουτζουκάκια με ρύζι που είχα από το μεσημέρι, δασκάλεψα τη Νάσια και έστειλα τον καλό μου με τα παιδιά να πάνε να τον ταΐσουν. Παραμερίζοντας το πάλαι ποτέ αριστερό παρελθόν μου για καλό και για κακό τηλεφώνησα και στον πνευματικό του. Αφού το καταδιασκεδάσαμε είναι γεγονός και αφού μου είπε ότι έχουν αντέξει μήνες την απεργία πείνας, καταλήξαμε, ότι ο συγκεκριμένος, αυτή την απεργία, την απεργία των συναισθημάτων δεν μπορεί να την αντέξει και συμφώνησε αύριο να περάσει να τον δει.. Εν τω μεταξύ στο σπίτι τους η Νάσια με την Νερίνα τον ταΐσανε τα σουτζουκάκια μου (με μια μικρή δόση υπερβολής στο κύμινο οφείλω να ομολογήσω, τα σουτζουκάκια όχι το τάϊσμα) και «αυτή» να κρύβει την ανακούφισή της κάτω από φράσεις του στυλ, «αφού σας το είπα, τα νεύρα δεν είναι καλά, με έχει πιάσει και αυτός ο φόβος ότι θα πεθάνω», που προσωπικά τα ακούω εδώ και 44 χρόνια, γιατί εκτός των άλλων έχω και διεστραμμένη μνήμη. Ναι «αυτός» είναι ο μπαμπάς μου και «αυτή» είναι η μαμά μου. Και η μόνη ενοχή που επιτρέπω πια στον εαυτό μου να νοιώσει είναι το ότι δεν τους επέτρεψα να μεγαλώσουν..
Υ.Γ. Ελπίζω το επιπλέον κύμινο και σκόρδο να μην του ρημάξουν το ταλαιπωρημένο του στομάχι, αλλά όπως και να το κάνεις «σουτζουκάκι χωρίς κύμινο δεν έχει νοστιμάδα» ακριβώς όπως και η αγάπη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω με τη chrisidor οτι αν βλεπαμε ολοι τα χεροτερα τοτε θα επρεπε να ειχαμε αυτοκτονησει προ πολλου.
Δες τα χειρότερα από την θετική τους πλευρά. Πως θα πρεπε να είναι. Γιατί εσένα να μην σε σέβονται ποιοί είναι αυτοί και τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Δες πόσο σε μεγάλωσε η μητέρα σου. Με αγάπη και στοργή. Αυτή σου αξίζει. Όλα τ'άλλα είναι ιδιοτέλειες.
Μπορώ και εγώ για να ζήσω,να σκοτώσω μερικούς και να μην το μάθει κανένας. Είναι καλό αυτό; Αυτό κάνουν οι άντρες. Γιατί να μην τους κάνω τα ίδια και χειρότερα αφού το αξίζουν; Πάντα υπάρχει λύση, αλλά ανάλογα με τον όγκο του προβλήματος, θέλει τον κατάλληλο χρόνο και τη σοβαρότητα.

Κατερίνα, Σοφία, Νερίνα, Χριστίνα και όποια άλλη ξέχασα! Άδικα προσπαθείτε να πείσετε την Lightpath κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένη: όλοι οι άνδρες είναι ανθρωπόμορφα τέρατα, που μόνος τους σκοπός από την ώρα που γεννιούνται, είναι η ολοκληρωτική, συναισθηματική και όχι μόνο, καταστροφή του γυναικείου πληθυσμού της Γης. Όταν κάποιος νέος σε ηλικία άνθρωπος έχει τέτοιες ιδέες και απόψεις τι να πεις???:blink:

Θα συμφωνήσω με τη Νερίνα ότι θα της έκανε καλό να μιλήσει γι'αυτά που της έχουν συμβεί, αν όχι σε εμάς, -που στο κάτω-κάτω που μας ξέρει και γιάτί να το κάνει?- αλλά σε κάποιο δικό της πρόσωπο, μια φίλη, αν έχει, ή ακόμα καλύτερα σε έναν ειδικό που θα μπορέσει να βγάλει από μέσα της την ρίζα του κακού.:hmm: :/: :(

Για μια ακόμη φορά μετάνιωσα που μπήκα και διάβασα ότι έχουν γραφτεί και μου χάλασε για άλλη μια φορά η διάθεση. Δε μπορούσα να κάνω αλλιώς όμως, μιας και αναφερόταν ονομαστικά σ'εμένα όπως και στη Νερίνα. Καλό θα ήταν να κλείναμε το θέμα κάπου εδώ, γιατί όσο απαντάμε, η Lightpath ανμασάει τα ίδια και τα ίδια και άκρη δεν βγάζουμε. Αν διαβάσετε κάποια από τα πρώτα μηνύματα, είναι τα ίδια ακριβώς με τα τελευταία. Οπότε τι κουράζεστε και απαντάτε ξανά και ξανά σε κάποιον ο οποίος δεν δέχεται συζήτηση, αλλά προσπαθεί απλα να επιβάλει τις απόψεις του? Που ούτε καν απόψεις του δεν είναι, αλλά αποσπάσματα από άρθρα...:down: :down: :down:
Ότι μου έχει συμβεί εμένα έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες που έχουν πληγωθεί. Αυτό τα λέει όλα
(κάθε 18 λεπτά πεθαίνει ΜΙΑ γυναίκα στην Ευρώπη οι γυναίκες παθαίνουν κατάθλιψη και επιπλέον οι γυναίκες είναι γεμάτες ανασφάλεια σήμερα)
Πως εξηγείτε το γεγονός ότι οι άντρες χρησιμοποιούν τις γυναίκες ως σεξ..κά αντικείμενα και άμα δεν τους κάνουν τα χατήρια , τις παρατάνε σύξυλες;
Δηλαδή να το αφήσουμε το πρόβλημα να υπάρχει και να εντείνεται να δω τι θα καταλάβουμε, αυτές είναι οι χειρότερες και το αφήνουν να υπάρχει που δεν το παραδέχονται

Nerina, η ιστορία είναι πολύ όμορφη..και την περιγράφεις πολύ γλαφυρά..Έχεις ταλέντο στη συγγραφή!!! Όσο για το θέμα μας..κουράστηκα..Δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε μια συζήτηση με παράλληλους μονολόγους. Είναι πλέον συζήτηση για τη συζήτηση.

Δες τα χειρότερα από την θετική τους πλευρά. Πως θα πρεπε να είναι. Γιατί εσένα να μην σε σέβονται ποιοί είναι αυτοί και τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Δες πόσο σε μεγάλωσε η μητέρα σου. Με αγάπη και στοργή. Αυτή σου αξίζει. Όλα τ'άλλα είναι ιδιοτέλειες.
Μπορώ και εγώ για να ζήσω,να σκοτώσω μερικούς και να μην το μάθει κανένας. Είναι καλό αυτό; Αυτό κάνουν οι άντρες. Γιατί να μην τους κάνω τα ίδια και χειρότερα αφού το αξίζουν; Πάντα υπάρχει λύση, αλλά ανάλογα με τον όγκο του προβλήματος, θέλει τον κατάλληλο χρόνο και τη σοβαρότητα.
Γιατί έτσι γίνεσαι ίδια με αυτούς και αυτό σου "αφαιρεί" το όποιο τυχόν δίκιο έχεις.(κατα τη δική μου γνώμη). Προσωπικά δεν μπορώ να σε πάρω σοβαρά όταν διαμαρτύρεσαι για τους άντρες και για τον πρώην σου ενώ εσύ του φέρθηκες άσχημα.
Ότι μου έχει συμβεί εμένα έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες που έχουν πληγωθεί. Αυτό τα λέει όλα
Επιπλέον,ζούμε στην ψευτιά
Μέχρι τώρα, δεν έχετε σχολιάσει καθόλου το γεγονός των προτύπων και την ανωμαλία που δημιουργείται. Καλά αντί να μου σχολιάσετε αυτό που είναι και πραγματικά στοιχεία
(κάθε 18 λεπτά πεθαίνει ΜΙΑ γυναίκα στην Ευρώπη οι γυναίκες παθαίνουν κατάθλιψη και επιπλέον οι γυναίκες είναι γεμάτες ανασφάλεια σήμερα) Πως εξηγείτε το γεγονός ότι οι άντρες χρησιμοποιούν τις γυναίκες ως σεξ..κά αντικείμενα και άμα δεν τους κάνουν τα χατήρια , τις παρατάνε σύξυλες;
Και σε πολλούς άντρες που και αυτοί έχουν πληγωθεί/
τι σχέση έχει αυτό?
Το σεξ δεν είναι κάτι κακό. Οι σχέσεις των ανθρώπων βασίζονται και σε αυτό. Κι εγώ αν ήμουν με κάποιο άντρα που δεν με κάλυπτε σε αυτό το επίπεδο (τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο μιας σχέσης λόπου ακόμα οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι χαλαροί) μάλλον θα χωριζα. Φίλους έχω πολλούς. Σεξουαλική σ΄χεση κάνω για έναν παραπάνω λόγο και θέλω να περνάω καλά. Γιατί αυτό σε μια γυναίκα είναι αποδεκτό, ενώ ένας άντρας αν σκέφτεται έτσι είναι μ....?

Ασπασία έχεις δίκιο, αλλά μερικε΄ς φορές δεν γίνεται να μην απαντήσεις.

Νερίνα αυτό το κείμενο το είχα διαβάσει και τότε και είναι από τα πιο συγκινητικά κείμενα που έχω διαβάσει τελευταία...

Γιατί έτσι γίνεσαι ίδια με αυτούς και αυτό σου "αφαιρεί" το όποιο τυχόν δίκιο έχεις.(κατα τη δική μου γνώμη). Προσωπικά δεν μπορώ να σε πάρω σοβαρά όταν διαμαρτύρεσαι για τους άντρες και για τον πρώην σου ενώ εσύ του φέρθηκες άσχημα.

Και σε πολλούς άντρες που και αυτοί έχουν πληγωθεί/
τι σχέση έχει αυτό?
Το σεξ δεν είναι κάτι κακό. Οι σχέσεις των ανθρώπων βασίζονται και σε αυτό. Κι εγώ αν ήμουν με κάποιο άντρα που δεν με κάλυπτε σε αυτό το επίπεδο (τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο μιας σχέσης λόπου ακόμα οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι χαλαροί) μάλλον θα χωριζα. Φίλους έχω πολλούς. Σεξουαλική σ΄χεση κάνω για έναν παραπάνω λόγο και θέλω να περνάω καλά. Γιατί αυτό σε μια γυναίκα είναι αποδεκτό, ενώ ένας άντρας αν σκέφτεται έτσι είναι μ....?

Ασπασία έχεις δίκιο, αλλά μερικε΄ς φορές δεν γίνεται να μην απαντήσεις.

Νερίνα αυτό το κείμενο το είχα διαβάσει και τότε και είναι από τα πιο συγκινητικά κείμενα που έχω διαβάσει τελευταία...
Για να τα λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους. Είπα ότι συμφωνώ με την στάση σας ως θετική γιατί και αυτός είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης.
Σε πληροφορώ επιστημονικά λοιπόν Κατερίνα, για κάτι που είναι προφανές, με μία ρητορική ερώτηση. Γιατί πιστεύεις ότι ο καρκίνος γίνεται ειδικά σε αυτό το σημείο στις γυναίκες; (Που εκφράζει τη γυναικεία φύση ως διαφορά)
Επιπλέον, καλά είναι δυνατό να σκέφτεσαι τους άντρες όταν αυτοί σε χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν εμπειρίες; Γιατί άμα δεν τους κάνεις αυτά που θέλουν σε αφήνουν; Σκέψου το. Δεν υπάρχει συναίσθημα. Μόνο μίσος και κακία. Και όταν λέμε αντικείμενο, εννοούμε πράγμα κατώτερο κι από ζώο, κτλ
Αυτό μας θεωρούν τις γυναίκες. Για να πειστείς, μπες σε μία ανδροπαρέα να δεις τι λένε. Με κρίση όμως. Να καταλάβεις πως μας φέρονται. Διάβασες αυτά που έγραψα εδώ; Το ανέκδοτο με τις γυναίκες. Είναι αστεία αυτά; Και όμως τα εννοούν και με το παραπάνω;)

Εγώ παραιτούμαι. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει.:(

Επιστημονικά λοιπόν,εσύ γιατί νομίζεις ότι ο καρκίνος του τραχήλου αφορά τη συγκεκριμένη περιοχή και τι σχέση έχει αυτό με τη συζήτηση?

Για να τα λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους. Είπα ότι συμφωνώ με την στάση σας ως θετική γιατί και αυτός είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης.
Σε πληροφορώ επιστημονικά λοιπόν Κατερίνα, για κάτι που είναι προφανές, με μία ρητορική ερώτηση. Γιατί πιστεύεις ότι ο καρκίνος γίνεται ειδικά σε αυτό το σημείο στις γυναίκες; (Που εκφράζει τη γυναικεία φύση ως διαφορά)
Επιπλέον, καλά είναι δυνατό να σκέφτεσαι τους άντρες όταν αυτοί σε χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν εμπειρίες; Γιατί άμα δεν τους κάνεις αυτά που θέλουν σε αφήνουν; Σκέψου το. Δεν υπάρχει συναίσθημα. Μόνο μίσος και κακία. Και όταν λέμε αντικείμενο, εννοούμε πράγμα κατώτερο κι από ζώο, κτλ
Αυτό μας θεωρούν τις γυναίκες. Για να πειστείς, μπες σε μία ανδροπαρέα να δεις τι λένε. Με κρίση όμως. Να καταλάβεις πως μας φέρονται. Διάβασες αυτά που έγραψα εδώ; Το ανέκδοτο με τις γυναίκες. Είναι αστεία αυτά; Και όμως τα εννοούν και με το παραπάνω;)
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι κατάλαβα που ακριβώς το πας αλλά αν κατάλαβα σου λέω το εξής: είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ καθε γυναίκας να προστατεύει τον εαυτό της. Αν μια γυναίκα έχει χ ερωτικούς συντρόφους, χωρίς να παίρνει προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να εκθέτει τον εαυτό της στα άπειρα μικρόβια και ιούς που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις, ε συγνώμη αλλά δεν φταίει κανένας άντρας.
πάλι τσουβαλιάζεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΙΔΙΟΙ. Μάλλον πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς που οφείλονται οι λάθος επιλογέες σου και πως μπορείς να μην τις επαναλάβεις.
Σε πληροφορώ ότι έχω περισσότερες αντροπαρέες από γυναικοπαρέες. Και ξέρω τι λένε. Και ξέρω και τι λένε οι γυναικοπαρέες.

Πρόσφατα, επιστήμονες διαπίστωσαν ότι και στα έντομα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας και σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων. Ύστερα από πειράματα λοιπόν σε μύγες, κατάφεραν να μεταλλάξουν έναν ειδικό μυ που έχουν στο σώμα τους τα έντομα αυτά και να δώσουν επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα. Ο νέος μεταλλαγμένος μυς ονομάστηκε
"MHGAMEIS" (από τις ελληνικές λέξεις "μύγα" και "μυς").

Ωραία αυτό thanks, εγώ έχω άδικο και εσείς δίκιο. Επειδή αντιμετωπίζω τα πραγματικά προβλήματα και δεν προσποιούμαι, πρέπει εγώ να πληρώνω τη νύφη. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει λύση γιατί τσάμπα αγωνίζομαι για τις γυναίκες. Αφού κι αυτές ηλίθιες είναι. Θα φέρομαι λοιπόν κι εγώ σαν άντρας, αναίσθητη, εγωιστής και θα εκμεταλλεύομαι τους πάντες και τα πάντα. Ε, αυτό θέλετε; Είναι κοινωνικώς αποδεκτό;
Αφού δεν μπορείς να απαντήσεις άμεσα NERINA, μην μου κάνεις υποδείξεις γιατί έτυχε να ήταν τυχερή η μητέρα σου αν είναι έτσι όπως τα λες. Εγώ πιστεύω ότι πάλι θύμα είναι η μητέρα σου, γιατί ο πατέρας του έζησε τη ζωή του και τώρα ψάχνει ένα συναίσθημα που θυμήθηκε ότι έχει σε αυτήν.
Για να τελειώνουμε, θα παραθέσω και ένα διάλογο που έγινε με αγόρι και είναι και το μόνο που μπορώ και συνεννοούμαι κάπως. Γιατί εσάς δεν σας συμφέρει να δείτε την αλήθεια ή έστω να κάνετε κάτι. Και το λέω με όλη την αγάπη και το σεβασμό αυτό. Εξάλλου και η Michelle το είχε πει, οι περισσότεροι είναι φαλλοκράτες, (γιατί αυτό είναι αποδεκτό απο την κοινωνία μας να ποιό είναι το κλειδί)
αλλά άλλοι το κρύβουν και άλλοι το δείχνουν. Εγώ έτυχα στην περίπτωση.

Συνημμένα

• log1.txt
    log1.txt
    1,7 KB · Εμφανίσεις: 18
Μιας και είμαστε γυναίκες καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας οφείλεται σε συγκεκριμένα στελέχη του ιού HPV(human papiloma virus), ο οποίος ναι μεν μεταδίδεται με την επαφή, αλλά το προφυλακτικό δεν εμποδίζει τη μετάδοση.

??????? τι προκαλείται από τη σύγχυση?

Μιας και είμαστε γυναίκες καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας οφείλεται σε συγκεκριμένα στελέχη του ιού HPV(human papiloma virus), ο οποίος ναι μεν μεταδίδεται με την επαφή, αλλά το προφυλακτικό δεν εμποδίζει τη μετάδοση.
Τι εννοείς? Οτι υπάρχουν ΚΑΙ άλλοι τρόποι μετάδοσης του ναι υπάρχουν. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος ιος σε πολλές γυναίκες απλά αναπτύσεται μονος του, δεν τον κολάνε από κάπου. Αλλά το προφυλακτικό εμποδίζει τη μετάδοση κατά τη σεξουαλική πράξη.

Οκ, εγώ άλλο πίστευα but anyway. Και πάλι είναι το θέμα μας, αφού αυτοί έχουν πάει με 300, τις κολλάνε. Και το θέμα της επιλογής του Δαρβίνου, λέει ότι επιβιώνουν όσοι εναρμονίζονται πιο εύκολα στο περιβάλλον τους. Εναρμονιστείτε λοιπόν κι εσείς σε ένα τέτοιο φαλλοκρατικό περιβάλλον, αφού θα μου πείτε η γυναίκα να πηγαίνει με πολλούς. Εμένα με φοβίζει αυτή πράξη, νιώθω ότι επικαλώ το έργο τους.

Τι εννοείς? Οτι υπάρχουν ΚΑΙ άλλοι τρόποι μετάδοσης του ναι υπάρχουν. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος ιος σε πολλές γυναίκες απλά αναπτύσεται μονος του, δεν τον κολάνε από κάπου. Αλλά το προφυλακτικό εμποδίζει τη μετάδοση κατά τη σεξουαλική πράξη.
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ;;

Κορίτσια ξυπνήστε. Αυτό θέλω να πω.
Θα σας το πω και με άλλα λόγια και μην μου το αμφισβητήσετε κι αυτό!! Οι γυναίκες κουράζονται πιο πολύ με το να δίνουν.
Αυτό κατά τη γνώμη μου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αναιμία (το ξέρω από προσωπική μου άποψη)
Και διαβάστε αυτό. Α, ξέχασα η κα Ασπασία δεν δέχεται αυτά, είναι λάθος
https://www.janssen-cilag.gr/ddisplay.jhtml?itemname=anaemia&s=4

Οκ, εγώ άλλο πίστευα but anyway. Και πάλι είναι το θέμα μας, αφού αυτοί έχουν πάει με 300, τις κολλάνε. Και το θέμα της επιλογής του Δαρβίνου, λέει ότι επιβιώνουν όσοι εναρμονίζονται πιο εύκολα στο περιβάλλον τους. Εναρμονιστείτε λοιπόν κι εσείς σε ένα τέτοιο φαλλοκρατικό περιβάλλον, αφού θα μου πείτε η γυναίκα να πηγαίνει με πολλούς. Εμένα με φοβίζει αυτή πράξη, νιώθω ότι επικαλώ το έργο τους.

ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ;;
Και καλά κάναν και πήγαν και με 300 και με 500. Λογαριασμό θα δωσουνε? Εσυ δινεις λογαριασμό με ποσσους πας? Οχι και καλά κάνεις. Και καλά κάνουν κι αυτοί. Αν εσύ δεν προσέχεις τον εαυτό σου, ας πρόσεχες.
Κοπελίτσα μου, και οι άντρες παθαίνουν καρκίνο του προστάτη, και εγκεφαλικά και καρδιακα και και και .....Είδες που το πάω...?;)

Όχι Κατερίνα μου.Τα συγκεκριμένα στελέχη που είναι ικανά να προκαλέσουν καρκίνο δεν τα έχει καμιά γυναίκα από μόνη της.Μεταδίδονται.Είναι ο ιός των κονδυλωμάτων.Τα στελέχη 6 και 11 σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν.Δεν είναι όμως δεδομένο ότι αν κολλήσει κάποια τον ιό θα εμφανίσει και καρκίνο.Όσο για το προφυλακτικό δεν προστατεύει γιατί μπορεί να μολυνθείς και από επαφή με μέρη του γεννητικού συστήματος που φέρουν τις αλλοιώσεις ,με υγρά που βρίσκονται στην περιοχή κτλ.Αν δεν έχει μολυνθεί κάποιος μέχρι τα 30,οι πιθανότητες να μολυνθεί μετά είναι λίγες.Υπάρχει συγκεκριμένο test για τον ιό.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back