Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη όπως λέτε από τη συζήτηση, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ειρωνεύεστε. Δεν συζητάτε και τελείωσε.
Κάνετε χειρότερα από μένα που μ έχετε κατακρίνει κατά καιρούς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
chouzouris, δεν κατάλαβα εγώ ή η Κατερίνα μ'έθιξε;
Προσπαθήτε να με πολεμήσετε γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη μαζί μου; Επειδή είμαι ηθική;
Thanasis47 δεν είχα δει το σχόλιό σου. Ευχαριστώ;)
Καλή η προσπάθειά σου NERINA,αλλά δεν με επηρεάζουν άτομα σαν και σένα. Προχωράω μπροστά και χαίρομαι. Κοιτάω πίσω και κοιτάω το έργο μου και ότι έχω κάνει και χαμογελάω. Αυτό είναι ένα είδους ψυχισμού που δεν θα μπορέσεις ποτέ να κατακτήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα απο καθε μηνυμα λεω οτι δε θα απαντησω,αλλα εκνευριζομαι τοσο που δεν κρατιεμαι....αυτο ομως ειναι πραγματικα το τελευταιο μου σε αυτο το θεμα,γιατι κουραστηκα πολυ απο τους μονολογους σου.

πρωτον,υποννοεις οτι εμεις δηλαδη ειμαστε ανηθικες σε αντιθεση με εσενα?δευτερον,η Νερινα το μονο που προσπαθησε να κανει ειναι να σε βοηθησει.αλλα μαλλον ουτε αυτο μπορεις να το καταλαβεις.τριτον,θελεις να κανεις συζητηση αλλα εισαι τρομερα απολυτη και με παρωπιδες.εχεις τις αποψεις σου και δεν τις αλλαζεις.τοτε γιατι δεν τις κρατας για τον εαυτο σου?σου φεραμε ολες εδω μεσα απειρα παραδειγματα αντρων και γυναικων που γνωριζουμε και δεν ταιριαζουν στα δικα σου προτυπα,αλλα κι αυτα τα αγνοησες επιδεικτικα.τα δικα σου ειναι πιο σημαντικα.

συνεχισε λοιπον και σου ευχομαι καλη επιτυχια στον αγωνα σου υπερ ολων των γυναικων που εθελοτυφλουν,ενω εσυ εισαι η μονη που κρινει σωστα,ΕΛΕΟΣ πια:down: :down:

μετα απο καθε μηνυμα λεω οτι δε θα απαντησω,αλλα εκνευριζομαι τοσο που δεν κρατιεμαι....αυτο ομως ειναι πραγματικα το τελευταιο μου σε αυτο το θεμα,γιατι κουραστηκα πολυ απο τους μονολογους σου.

πρωτον,υποννοεις οτι εμεις δηλαδη ειμαστε ανηθικες σε αντιθεση με εσενα?δευτερον,η Νερινα το μονο που προσπαθησε να κανει ειναι να σε βοηθησει.αλλα μαλλον ουτε αυτο μπορεις να το καταλαβεις.τριτον,θελεις να κανεις συζητηση αλλα εισαι τρομερα απολυτη και με παρωπιδες.εχεις τις αποψεις σου και δεν τις αλλαζεις.τοτε γιατι δεν τις κρατας για τον εαυτο σου?σου φεραμε ολες εδω μεσα απειρα παραδειγματα αντρων και γυναικων που γνωριζουμε και δεν ταιριαζουν στα δικα σου προτυπα,αλλα κι αυτα τα αγνοησες επιδεικτικα.τα δικα σου ειναι πιο σημαντικα.

συνεχισε λοιπον και σου ευχομαι καλη επιτυχια στον αγωνα σου υπερ ολων των γυναικων που εθελοτυφλουν,ενω εσυ εισαι η μονη που κρινει σωστα,ΕΛΕΟΣ πια:down: :down:

Το θέμα αρχίζει και γίνεται πολύ επικριτικό. Βρείτε τι φταίει. Όχι εγώ πάντως, εφόσον δεν έβλαψα κανέναν επίτηδες. Αφού θέλετε λοιπόν, πάρτε τα σκουπίδια που σας άφησε η κοινωνία. Εγώ θα συνεχίσω να εξελίσσομαι. Δεν θέλω να μένω στα ίδια. Και αφού σας αρέσει τόσο πολύ, δεχτείτε λοιπόν να σας χρησιμοποιούν ως αντικείμενα. Είμαι ενάντια στη φαλλοκρατία.

Γιατί τόσο άσχημο κλίμα; Ας πέσουν λίγο οι τόνοι ... Είμαστε σε ένα site για γατάκια και όμως αν κανείς βρεθεί μπροστά σ'αυτό το θέμα,θα χάσει πάσα ιδέα για τα "ευγενικά αισθήματα των φιλόζωων"..

Γιατί τόσο άσχημο κλίμα; Ας πέσουν λίγο οι τόνοι ... Είμαστε σε ένα site για γατάκια και όμως αν κανείς βρεθεί μπροστά σ'αυτό το θέμα,θα χάσει πάσα ιδέα για τα "ευγενικά αισθήματα των φιλόζωων"..
Αυτό για να κρύψουμε την κακία..

Ποια κακία;;;; Δεν έχω αισθανθεί κακία για πράγματα και ανθρώπους που αληθινά με πλήγωσαν...θα αισθανθώ τώρα; Τελοσπάντων,δεν πειράζει,να είσαι καλά..

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ?:| :/:
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ?:blink:

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ;)

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ? Ε ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ Μ*ΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ στην κοινωνία. Κάνω ΛΑΘΟΣ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
chouzouris, δεν κατάλαβα εγώ ή η Κατερίνα μ'έθιξε;
Προσπαθήτε να με πολεμήσετε γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη μαζί μου; Επειδή είμαι ηθική;
Πες μου που σε έθιξα. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταί μου ποστ σου φέρνω επιχειρήματα στα οποια δεν απαντάς γιατί όπως έγραψες δεν θα καταλάβουμε. Πες μου τη φράση ότι αξίχω όλη τη μ*** του πλανήτη αν τη θεωρείς επιχείρημα.

Από πότε είναι ηθικός ένας άνθρωπος που κατα τις δηλώσεις του φέρεται στο άλλο φύλο (ή θα αρχίσει να φέρεται) με άσχημο τρόπο γιατί κάπου κάποιος κάποτε του φέρθηκε σκάρτα? Αν αυτή είναι η ηθική σου να τη χαίρεσαι, προτιμώ να είμαι "ανήθικη".

lightpath καλη μου προφανως εχεις ζησει πολυ δυσαρεστες εμπειριες και μετα απο αυτες. για σενα ειναι λογικο να σκεφτεσαι και να μιλας ετσι. Το ολο θεμα δεν θα λυθει εδω ουτε θα βρεις την λυση που για σενα αυτη την στιγμη ειναι μονο μια αυτη που εκφραζεις. Μπορεις απλα να βγαλεις το αχτι και τον θυμο σου εδω.
Ομως πισω σου εχεις κατι που προφανως σε ποναει πολυ.Και εδω απλα ξεσπας δεν σε λυτρωνει απο τον πονο. Ταπεινη γνωμη και μπορει να σου ακουγεται στον αερα βρες βοηθεια απο ειδικο οχι για να αλλαξεις γνωμη για τους αντρες αλλα για να λυτρωθεις απο τον πονο .
Οσα κι αν ειπωθηκαν εδω δεν θα σου αλλαξουν γνωμη αλλα ουτε θα σε βοηθησουν να μην πονας ετσι η συζητηση μαλον συνεχιζεται για να ξεσπας . Αν σε βοηθα καντο!
Ομως δωσε βαση στις σελιδες που σου εδωσε η Νερινα και δες τι θα κανεις με σενα. Μην αγαπησεις τους αντρες αλλα προσπαθησε να αγαπησεις τον εαυτο σου και να τον βοηθησεις
Αλλωστε το θεμα εδω φαινεται να εξαντληθηκε ειπωθηκαν ολες οι αποψεις δεν εχει αλλο

Ρε κορίτσια, πείτε μου συγκεκριμένα επιχειρήματα και θα σας απαντήσω. Τι να απαντήσω δηλαδή όταν μου λέτε ότι ένας άνδρας έχει δικαίωμα να κάνει 100 σχέσεις στη ζωή του πχ.
Εγώ σας λέω το εξής:
Γεννήθηκα γυναίκα. Από τότε, όλο βλέπω άντρες να με κοιτούν με ένα βλέμμα περίεργο, ή να μη με αφήνουν να μιλήσω, ή να μου πιβάλλουν την εξουσία έμμεσα. Έχω ακούσει για γυναίκες παντρεμένες που τις απατάει ο σύζυγός τους. Πέρυσι, που είχα χωρίσει, έβγαινα με ένα παιδί και μου έδειχνε ζωντανά παραδείγματα. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Έχω βιώσει την κακοποίηση, καταπίεση, όπως θέλετε πείτε το στο μέγιστο κι απ'τις ίδιες τις γυναίκες. Είναι εποχή που όλοι θέλουν να περνούν καλά για να μην βλέπουν τα προβλήματα, ή για να διασκεδάζουν.
Όσο και να μου λέτε εσείς, αυτά έχουν δει τα μάτια μου από παιδί, αυτά διδάχθηκα και όταν βλέπω την ανισότητα δεν μπορώ παρά να πληγώνομαι εγώ. Πόσες φορές αντιμετώπισα μ..κες, στη σχολή, στο συγγενικό περιβάλλον, στον ίδιο μου τον εαυτό χωρίς να το θέλω, στην Αμερική που άντρες έμπαιναν σε σχολείο και σκότωναν ότι έβρισκαν, στο σχολείο (απ'το δημοτικό κιόλας). Όλα αυτά δεν είναι προσωπικά θέματα, τα έβλεπα επίσης στις φίλες μου. Εκτός από αυτές που ήταν πιο αναίσθητες ή που δεν έδιναν ποτέ σημασία. Ποτέ δεν είδα άντρες στοργικούς και με συναίσθημα, αντίθετα έβλεπα φαλλοκράτες, ή τέτοιους:
Να έχουν ταχτεί ώστε να κάνουν σχέσεις μόνο για την πλάκα και για σωματικές εμπειρίες, χωρίς αυτό να έχει κανένα νόημα, μόνο κακό..
Και επιπλέον, πάντα έλειπε το συναίσθημα. Ποτέ δεν έζησα μία στιγμήπου να είναι μόνο δικιά μου. Δεν τα λέω μόνο εγώ. Υπάρχουν τόσες και τόσες άλλες γυναίκες που ντρέπονται να τα πουν, γιατί είναι έτσι τα στάνταρ της κοινωνίας. Και τώρα που μεγάλωσα, μπορώ να ακουστώ, γιατί σπουδάζω πλέον και έχω κάποιο παραπάνω "κύρος" να με ακούσουν. Ότι κι εγώ και άλλες κοπέλες είμαστε άνθρωποι. Τίποτα άλλο βρε αδερφέ. Γυναίκες που κρύβονται και δε λένε την αλήθεια, άνδρες που συνεχίζουν την παράδοση.. Αλήθεια, μέχρι πότε;
Δεν φοβάμαι να πεθάνω ορισμένες φορές μόνο, φοβάμαι όμως την ταπείνωση και την αδιαφορία. Αυτά είναι τα χειρότερά μου. Όταν ο άντρας δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού, μέσα του κρύβεται μία νοοτροπία ότι η γυναίκα είναι, ήταν και θα είναι κατώτερη. Δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, τους γονείς μας, ας προσπαθήσουμε για την καινούρια γενιά. Ποτέ δεν θέλησα να έχω σχέση με κάποιον από αυτούς που κυκλοφορούν, γιατί δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι. Δύο σχέσεις έκανα για σένα Κατερίνα που ρωτάς, για να λέω ότι έχω σχέση. Δεν είχε κάποια ουσία.
Και δεν είχε για τον εξής απλό λόγο. Γιατί δεν υπάρχει αγάπη.
Πλέον, θα ήθελα να πω εδώ τώρα που έχω στοιχεία, πόσες από σας συμφωνείτε ότι πρέπει να μας χρησιμοποιούν ως "κατακτήσεις" τους για να τους κάνουμε τα "κόλπα" και να πάνε στην επόμενη; Ποιός τους τα μαθε αυτά; Δεν είδα καμμία έως τώρα να το σχολιάσει αυτό(ή και άλλα τέτοια παρόμοια)
Γιατί εγώ ήθελα απλά ένα αγόρι να μοιράσω τη ζωή, να με πληρεί ψυχικά και σωματικά, ώστε να μπορώ να είμαι άνθρωπος και όχι αντικείμενο. Αλλά ζητάω πολλά μάλλον.
Πρέπει σώνει και καλά να συμβιβαστώ με ότι υπάρχει. (Αν δεν πληγώσει εμένα, θα έχει πληγώσει και "ατιμάσει" τόσες κοπέλες πριν από μένα και ούτε καν θα τις θυμάται:( :( )

lightpath καλη μου προφανως εχεις ζησει πολυ δυσαρεστες εμπειριες και μετα απο αυτες. για σενα ειναι λογικο να σκεφτεσαι και να μιλας ετσι. Το ολο θεμα δεν θα λυθει εδω ουτε θα βρεις την λυση που για σενα αυτη την στιγμη ειναι μονο μια αυτη που εκφραζεις. Μπορεις απλα να βγαλεις το αχτι και τον θυμο σου εδω.
Ομως πισω σου εχεις κατι που προφανως σε ποναει πολυ.Και εδω απλα ξεσπας δεν σε λυτρωνει απο τον πονο. Ταπεινη γνωμη και μπορει να σου ακουγεται στον αερα βρες βοηθεια απο ειδικο οχι για να αλλαξεις γνωμη για τους αντρες αλλα για να λυτρωθεις απο τον πονο .
Οσα κι αν ειπωθηκαν εδω δεν θα σου αλλαξουν γνωμη αλλα ουτε θα σε βοηθησουν να μην πονας ετσι η συζητηση μαλον συνεχιζεται για να ξεσπας . Αν σε βοηθα καντο!
Ομως δωσε βαση στις σελιδες που σου εδωσε η Νερινα και δες τι θα κανεις με σενα. Μην αγαπησεις τους αντρες αλλα προσπαθησε να αγαπησεις τον εαυτο σου και να τον βοηθησεις
Αλλωστε το θεμα εδω φαινεται να εξαντληθηκε ειπωθηκαν ολες οι αποψεις δεν εχει αλλο
Όχι οι περισσότερες κοπέλες εδώ δεν σχολίασαν καν για τα πρότυπα της κοινωνίας.
Ναι ρε συ, με πονάει ότι ο πρώην μου με μισεί γιατί δεν του έκανα τα κόλπα ενώ εγώ τον αγάπησα, αλλά με πειράζουν άλλα πιο πολύ. Και επιπλέον δεν είναι προσωπικό το θέμα ότι δεν βρίσκω να αγαπήσω και ότι έχω ανάγκη από συναίσθημα. Ουγκ!
Μα και να γίνω καλά εγώ, που πες ότι γίνομαι, μετά θα ξαναγίνω χάλια αφού υπάρχουν τέτοια πρότυπα!
Κορίτσια, έλεος, δεν με πειράζει για τον εαυτό μου. Μπορώ να τα φέρω βόλτα. Αυτό που με πειράζει είναι ότι θα συνεχίσω να ζω σε αυτήν την κ..κοινωνία που έχει άνισα μέτρα και σταθμά και θα βοηθούσα τον εαυτό μου, αν μπορούσα να κάνω κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους. Η έλλειψη μίας σχέσης είναι άλλο πράγμα και θα κάνει κακό και αυτό σχολιάζω ότι δεν μπορώ να πετύχω!

Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι έχουμε γίνει γραφικοί; Επίσης έχω να καταγγείλω ότι ως γυναίκα έχω περίοδο κάθε μήνα, το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάνω όλες τις μέρες μπάνιο και όταν και αν κάποια μέρα γεννήσω θα πονέσω πάρα πολύ ενώ κάποιος άλλος θα μοιράζει πούρα και πουρμπουάρ στο μαιευτήριο! Ας σοβαρευτούμε λίγο. Επίσης για το πώς σε βλέπουν και πώς σου συμπεριφέρονται οι άλλοι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχεις εσύ καθώς μ@$%κες υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, στο χέρι σου είναι να τους φερθείς ανάλογα.

Eίπα ότι δεν θα ξαναασχοληθώ, αλλά απότι φάινεται είμαι πολύ μαζόχας. Με βγάζεις από τα ρούχα μου, ειλικρινά!

Ρε κορίτσια, πείτε μου συγκεκριμένα επιχειρήματα και θα σας απαντήσω. Τι να απαντήσω δηλαδή όταν μου λέτε ότι ένας άνδρας έχει δικαίωμα να κάνει 100 σχέσεις στη ζωή του πχ.
Θες συγκεκριμένα επιχειρήματα? Διαβάζεις αραγε αυτά που γράφουν οι άλλοι? Θα μας τρελάνεις??? 15 σελίδες επιχειρήματα!!! Και παραδείγματα. Στα οποία η απάντησή σου είναι μονίμως η ίδια. Πάρτα μια από την αρχή όλα πάλι, ξαναδιάβασέ τα και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε.
Έπίσης ποτέ δεν είπα οτι ένας άντρας έχει δικαίωμα να κάνει 100 σχέσεις. (Γιατί ξέρω που το πας πάλι). Είπα και ένας άντρας και μια γυναίκα. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. Μήπως να βάλουμε μετρητή? Ναι όσες σχέσεις θέλει ο καθένας θα κάνει. Μέχρι να βρει αυτό που τον καλύπτει, αυτό που τον ολοκληρώνει.

Γεννήθηκα γυναίκα. Από τότε, όλο βλέπω άντρες να με κοιτούν με ένα βλέμμα περίεργο, ή να μη με αφήνουν να μιλήσω, ή να μου πιβάλλουν την εξουσία έμμεσα. Έχω ακούσει για γυναίκες παντρεμένες που τις απατάει ο σύζυγός τους.
Κι εγώ γυναίκα γεννήθηκα. Αλήθεια! Και ΔΕΝ έζησα αυτά που λες εσύ. Ποτέ κανένας δεν μου απαγόρεψε να μιλήσω κι αν ποτέ κανείς το προσπάθησε αυτό πίστεψέ με μπήκε στη θέση του. Αν ΕΣΥ υπομένεις όλα αυτά sorry, αλλά δικό σου πρόβλημα, βρες ένα τρόπο να τα αντιμετωπίσεις. Δεν ζούμε και 100 χρόνια πριν, που η γιαγιά μου πχ δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Ημαρτον. 2007 έχουμε.
Και που σαι...δεν απατούν μόνο οι παντρεμένοι. Υπάρχουν και παντρεμένες που το κάνουν. Αλλά ως συνήθως θα αγνοήσεις αυτή την πρόταση και δεν θα απαντήσεις.

Ποτέ δεν είδα άντρες στοργικούς και με συναίσθημα, αντίθετα έβλεπα φαλλοκράτες
ΑΝ θες ευχαρίστως να σου γνωρίσω κάποιον. Γνωρίζω αρκετούς. Αλλά - ξέρω ξερω - δεν είναι έτσι είναι γιουβέτσι και αυτό που βλέπω εγώ δεν ισχύει, ισχύει αυτό που ξέρεις εσύ.

Να έχουν ταχτεί ώστε να κάνουν σχέσεις μόνο για την πλάκα και για σωματικές εμπειρίες, χωρίς αυτό να έχει κανένα νόημα, μόνο κακό..
Ούτε για μένα κάτι τέτοιο θα είχε νόημα, όμως προφανώς γιαυτούς έχει. Και από τη στιγμή που το παραδέχονται και το λένε, αν η κοπέλα δίπλα τους ψάχνει κάτι άλλο ε ας το ψάξει αλλού. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να μας δώσει αυτό που θέλουμε. Εμείς πρέπει να ψάξουμε κάποιον που να θέλει να μας δώσει αυτό που θέλουμε να παρουμε.

Δύο σχέσεις έκανα για σένα Κατερίνα που ρωτάς, για να λέω ότι έχω σχέση. Δεν είχε κάποια ουσία.
Και δεν είχε για τον εξής απλό λόγο. Γιατί δεν υπάρχει αγάπη.
Δεν υπήρχε στην δική σου περίπτωση, όχι γενικά. Και θα ξαναπώ για τα άπειρα ζευγάρια που γνωρίζω και αγαπίούνται και περνάνε μια χαρά (κι εσύ θα μου ξαναπείς τα ίδια).

Πλέον, θα ήθελα να πω εδώ τώρα που έχω στοιχεία, πόσες από σας συμφωνείτε ότι πρέπει να μας χρησιμοποιούν ως "κατακτήσεις" τους για να τους κάνουμε τα "κόλπα" και να πάνε στην επόμενη; Ποιός τους τα μαθε αυτά;
Φαντάζομαι ότι καμια μας δεν θα συμφωνήσει. Εσύ τι πιστεύεις? Οτι θα συμφωνούσαμε?

Γιατί εγώ ήθελα απλά ένα αγόρι να μοιράσω τη ζωή, να με πληρεί ψυχικά και σωματικά, ώστε να μπορώ να είμαι άνθρωπος και όχι αντικείμενο. Αλλά ζητάω πολλά μάλλον.
Ψάξε βρες τον λοιπόν, εκει έξω είναι και μάλλον ψάχνει κι αυτός τα ίδια. Αλλά εσύ έχεις κολήσει τόσο πολύ στο ότι όλοι είναι ίδιοι. Αλλά δεν είναι....και χάνεις τα καλύτερα....

(Αν δεν πληγώσει εμένα, θα έχει πληγώσει και "ατιμάσει" τόσες κοπέλες πριν από μένα και ούτε καν θα τις θυμάται:( :( )
Καλά......με αποτελειωσες.........

Δεν απαντάω γιατί δεν σχολίασε κανείς τα κοινωνικά πρότυπα!
Με αυτά, γεννιούνται πολλοί μα..κες!!!:mad: :mad:
Α, ώστε είναι γραφικό το να λείπει το συναίσθημα, ε;

Θες συγκεκριμένα επιχειρήματα? Διαβάζεις αραγε αυτά που γράφουν οι άλλοι? Θα μας τρελάνεις??? 15 σελίδες επιχειρήματα!!!
15 σελίδες είπα? Γράψε λάθος...40!

15 σελίδες είπα? Γράψε λάθος...40!

Ίσα με 44 πες καλύτερα! Και συνεχίζουμε μέχρι να βρεθεί ένας καλός άνθρωπος (Βικτώρια? Αναστασία? Γιώτα? Μισέλ? ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????:blink: ) να κλειδώσει το θέμα να ησυχάσουμε επιτέλους!!!!

Αλήθεια, αυτό το "ατιμάσει" δεν ήταν όλα τα λεφτά??? Χρησιμοποιείται ακόμα σαν όρος?:hmm: :hmm: :hmm:

Εγω να πω τα εξης:
Ειμαι με τον ίδιο άντρα 10 χρόνια, ευτυχισμένη και θεωρώ πως με αγαπά κι ας του στερώ αρκετα. Πριν ειχα σχέσεις και με άτομα που δεν άξιζαν και γερθηκαν απαίσια και με άτομα που άξιζαν που μάλλον πλήγωσα (και δεν ειμαι άντρας!!!)
Η αγάπη φαινεται στο βλέμα, στο χάδι και σε τόσα άλλα πράγματα!!! Δεν θα αμφισβητησω ούτε στιγμή τα συναισθήματα του. Και μπορω να σταθμίσω μετα από τόσο καιρό!!!
Να κάνει δουλειές δεν θέλω. Μου αρέσει ο ρόλος μου ως γυναίκα του σπιτιού κι ας παραμελώ πράγματα κάποιες φορές. Ούτε νιωθω άσχημα που μου αρέσει!!!
Καλή μου, δεν θέλω να σε πείσω, γιατί δικαιούσαι άποψης ακόμη κι αν διαφωνώ...
:) :) :)
Αλλά εγώ γιατί ειμαι ευτυχισμένη και πιστευω πως με αγαπάει; Επεσα θύμα της κοινωνίας, του άντρα μου ή του εαυτού μου; Ή ο αντρας μου ειναι η εξαιρεση;;;;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back