Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
:cry: Ξέρω ποιος το έκανε.
Τι δουλειά έχει κάποιος να έρθει μέσα στο σπίτι μου και να δηλητηριάσει τις γάτες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, στο πατρικό μου σπίτι, για χρόνια τις έβρισκα δηλητηριασμένες χωρίς να μπορώ να "πιάσω" αυτόν που το έκανε...Αυτός απλά 'εριχνε μέσα στον κήπο μάς τροφή με στριχνίνη...
Τώρα αυτός είναι γείτονας??
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Έλεος δηλαδή... Ούτε ζώα μέσα στο σπίτι μας δεν μπορούμε να έχουμε επειδή όλοι οι γείτονες είναι βλαμμένοι

Η μία ήταν έγκυος και αυτό με κάνει να στενοχωριέμε περισσότερο

ruko
Διάσημο μέλος
Εδώ θα βρεις ένα σχετικό άρθρο.
Εφόσον ξέρεις ποιος το έκανε να το κάνεις μήνυση επώνυμα. Αν μάλιστα έβαλε δηλητήριο στην αυλή σου (αυτό κατάλαβα) τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα γι' αυτόν.
Η φιλοζωία των αστυνομικών είναι γνωστή
Ελπίζω να βρεις άκρη, καλή τύχη.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
σε παρομοιο περιστατικο,οταν ειχα βρει γατα δηλητηρισμενη ,αρχιζα να φωναζω 0700 η ωρα το πρωι,και να κλαιω και να τους λεω δολοφονους,βγηκαν εξω και αυτοι και ολοι η γειτονια,εφαγε ξυλο απο αυτον που ειχε την γατα και απο τοτε δεν εχει ξαναβαλει φολα.
δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι πιο αποτελεσματικο...
ruko
Διάσημο μέλος
Επίσης είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που τον είδε επί το έργο. Είχε απειλήσει ποτέ τις γάτες σας ο γείτονας; Αν ναι, προσπάθησε να θυμηθείς αν ήταν κάποιος μπροστά και κάλεσέ τον για μάρτυρα.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τον "έφτιαξα" όμως εγώ με τον τρόπο μου...

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον ξέρω ποιος ήταν .
Θα τον καταγγείλω αφού το σκέφτηκα καλά.
Ξέρετε πως μπορώ να μάθω τι ακριβώς είχε το ψάρι και πέθαναν οι γάτες;Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εχεις αποφασισει να τον κυνηγησεις σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!
Και εμας μας δηλητηριαζαν τα γατια μας παλια και ξερω πως νιωθεις!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να μείνω με τα χέρια <<σταυρωμένα>>. Μάρτυρες θα βρω ..
Τουλάχιστον ξέρω ποιος ήταν .
Θα τον καταγγείλω αφού το σκέφτηκα καλά.Ξέρετε πως μπορώ να μάθω τι ακριβώς είχε το ψάρι και πέθαναν οι γάτες;Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
![]()
Πρέπει να στείλεις δείγμα σε τοξικολογικό εργαστήριο. Ρώτα την αστυνομία για το πλησιέστερο εργαστήριο στην περιοχή σου.
Ακόμα και αν δεν υπάρχουν πια τα δηλητηριασμένα ψάρια, μπορείτε να βρείτε ποιο δηλητήριο χρησιμοποιήθηκε από το στομάχι της γάτας.
Από το άρθρο που προανέφερα:
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Λυπαμαι πολυ για τις γατουλες σου!Αν εχεις αποφασισει να τον κυνηγησεις σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!
Και εμας μας δηλητηριαζαν τα γατια μας παλια και ξερω πως νιωθεις!!
Να σαι καλά

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
προτείνω να πας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλλεις μήνυση (έγκληση).... Έχεις 3 μήνες προθεσμία να το κάνεις, όμως συστήνω να γίνει ΑΜΕΣΑ για να τρέξουν οι διαδικασίες. Στη μήνυση γράψε ότι ασκείς το δικαίωμα σου για παράσταση ως πολιτικώς ενάγων, ζητάς αποζημίωση 10 ευρώ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ να ζητείς το συνολικό ποσό της αποζημίωσης για την ηθική σου βλάβη ενώπιον των πολιτικών Δικαστηρίων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miaou
Νεοφερμένο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω απολυτα αυτοι οι τυποι πρεπει επιτελους να πιαστουν...Λυπαμε πολύ για τα γατάκια σου αλλά θεωρω οτι πρέπει να το κυνηγήσεις ασχέτως αν καταφερεις κάτι ή όχι. Ειναι τουλάχιστον άδικο, αν οχι αρρωστημένο, αυτο που έκανε το εν λόγο άτομο κ πρέπει να τιμωριθει. Υπαρχει άρθρο, που εξηγει βήμα προς βήμα τι πρέπει να γίνει για καταγγελία, στο site. καλή συνέχεια
δεν παει αλλο αυτη η κτασταση ελπιζω μιτσο να καταφερεις κατι
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Chouzouri είχα δεκτεί μία απειλή πριν 10πρπ μέρες.
Ήταν μπροστά η μητέρα μου και ένας φίλος μου...
Οπότε δν νομίζω να πάει χαμένη η προσπαθειά μου.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δώσατε και για την στίριξη
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να τιμωρηθεί ο ένοχος.
Ξέρω ότι δεν θα φέρει πίσω τις γατούλες σου, αλλά είναι τουλάχιστον μια δικαίωση. Και θα τη γλιτώσουν και τόσα άλλα ζώα στο μέλλον.
χριστινα
Διάσημο μέλος

(για να αποδειχτει πως ο θανατος προηλθε απο αυτο)Ισως καποιος αλλος να ξερει καλυτερα. Αυτο το κανει κτηνιατρος....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Τώρα ας κάνει την δουλειά της η αστυνομία. Εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα και πιστεύω πως τα κατάφερα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επειδή ο κύριος έχει και το <<περιβόητο>> φακελάκι στην αστυνομία χθες παραδέχτηκε ότι είναι και ο ένοχος...
Έλα!!!
Έχει και φάκελο? Για ανάλογες περιπτώσεις ή για άσχετο θέμα?
Μακάρι να καταφέρεις κάτι και να τιμωρηθεί!!! 

Όχι ότι θα γυρίσουν τα γατάκια σου πίσω, αλλά τουλάχιστον θα σκεφτεί να το ξανακάνει και θα γλυτώσουν άλλα γατάκια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool