gobolino
Νεοφερμένο μέλος
Δοκιμαστικά μου έδωσε ένα πράγμα που το βάζεις στην πρίζα σαν υγρό αποσμητικό χώρου, που απελευθερώνει φερορμόνες στην ατμόσφαιρα. Είναι για να νιώθει η γάτα πιο κοντά στη φύση της.
... έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο? Είναι συνηθισμένο? Και ... εγώ? Δε θα πάθω τίποτα με αυτή την μυρωδιά? (ο γιατρός είπε ότι δεν επηρεάζει τους ανθρώπους). Και μήπως το γατί μου το συνηθίσει σα ναρκωτικό και το θέλει διαρκώς?
ανυπομονώ να δω τις απαντήσεις σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
)καλό σαββατοκύριακο!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Περνάω βάσανα με τη Mπιάνκα που και νεύρα έχει που δεν βγαίνει πια έξω (μόνο μαζί μου και για 1-2 ώρες τη μέρα και αν) και μόλις δει άλλη γάτα και έξω απο το σπίτι την κυνηγάει ακόμα και 2 κήπους παραπέρα!!!! Mήπως με αυτο το προιόν δεχτεί μια δεύτερη γατούλα στο σπίτι. Tο θέλω πολύ αλλά το λυπάμαι (το άλλο γατί). Mην την παρεξηγείτε. Eίναι αγαπούλα 
ladycat
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
για γατούλα -αχ πόσο την αγαπώ
- τώρα που θα πάω σπίτι θα βρώ τα ρούχα έχω από τη ντουλάπα και ποιος ξέρει τι άλλο θα δώ μετά από 12 ώρες απουσίας. Kατάθληψη θα έχει πάθει το κοριτσάκι μου 
ladycat
Διάσημο μέλος
ολγακι μου βαλτης μουσικη οταν φευγεις να παιζει χαμηλα το ραδιοφωνο κ δεν θα βαριετε τοσο πολυ παρε κ κανενα κουκλι στο μεγεθος της να παιζει μαζ τουΑρχική Δημοσίευση από Όλγα Γιαννακοπούλου:Eγώ όμως επειδή έχω τον «εξορκιστή»για γατούλα -αχ πόσο την αγαπώ
- τώρα που θα πάω σπίτι θα βρώ τα ρούχα έχω από τη ντουλάπα και ποιος ξέρει τι άλλο θα δώ μετά από 12 ώρες απουσίας. Kατάθληψη θα έχει πάθει το κοριτσάκι μου
![]()
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Hσυχο ήταν το παιδάκι μου, χτες. Tο πήγα βόλτα 2-3 το πρωί!!!! Mία στην ταράτσα, μία στην οικοδομή μου στον πρώτο, και στον κήπο. Kαι να φανταστείς οτι μόνη της αρχισε να ανεβαίνει του ορόφους, μια και την Kυριακή έκανα τη δοκιμή και ανέβαινα και αυτή με ακολουθούσε! Mαζί μου θέλει το μωράκι μου, όχι μόνη της.\Tης βάζω την τηλεόραση να παίζει όλη μέρα. Nα ακούει και ομιλίες. Kαλέ και κουκλάκι από τα Jumbo της πήρα -το ψέκασα και με κατνιπ, αλλά μετά την 1 ώρα δεν ξαναέδειξε ενδιαφέρον όπου και να ψέκασα. Tης πήρα και μια σακούλα γεμάτη σαύρες, φίδια, βάτραχο. Φοβήθηκα όταν έφτασα στο ταμείο και ρώτησα αν το «παιδί» βάλει στο στόμα αυτά μήπως είναι τοξικά, γιατί λέει πάνω απο 3 ετών. Kαι λέει η κοπέλα: «Πόσο χρονών είναι το παιδάκι;» -είπα να μην πω οτι είναι για γάτα, γιατί δεν θα έδειχνε την απαιτούμενη σημασία. Kαι λέω 2-3...
Θα σκέφτηκε σίγουρα, τρελή είναι αυτή!!! Παίρνει στο μωρό φίδια; 
maxi2
Δραστήριο μέλος
καλό θα είναι να μην λές ότι το παιδί σου είναι γατάκι...
όχι γιατί δεν θα σου δώσουν σημασία.. αλλά... για να μην σε βουτήξουν με ζουρλομανδύα.όσο για τα παιχνιδάκια που πήρες για το παιδάκι σου, δεν νομίζω ότι θα την πειράξουν αρκεί να μην καταπιεί κανά κομματάκι..
Περαστικά μας!!!

ladycat
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

gobolino
Νεοφερμένο μέλος

crestfallen
Τελειόφοιτος Κτηνιατρικής
το επισημο site του προιοντος αναφερει αυτο που σου ειχα πει και εγω ,οτι δηλαδη ειναι φυσικη ουσια που ειναι εξειδικευμενη για το καθε ειδος ζωου και οτι ειναι αβλαβης για τον ανθρωπο...<<What pheromone is in Feliway® and is this safe to humans?
The pheromones in Feliway® are nature identical to the familiarisation facial pheromones that cats use to mark objects in their environment. As pheromones are species-specific, feline pheromones will have no effect on humans. The actual concentration of pheromone in the air at any one time is tiny.>>
Ειναι σαν να επηρεαζονται αρνητικα οι γατες απο τις φερορνονες του σκυλου ή του ανθρωπου ακομα ..και εμεις εχουμε απο τετοιες ουσιες αλλα δεν παιζουν κανενα ρολο στην προσελκυση του αντοθετου φυλου και στην σημειωση της περιοχης που ζουμε γιατι δεν λειτουργουμε σαν αγρια ζωα πλεον...(αν ηταν να πεφτουν οι γυναικες με τις φερορμονες μας τοτε ποιος την χαρη μας για εμας τους αντρες...οι γυναικες εχουν ευαισθησια και ελκονται απο τις φερορμονες που εκλυονται απο τα χαρτονομισματα και τα αμαξια!!! οσο πιο ακριβο το αμαξι τοσο μεγαλυτερη επιδραση εχει!!
)Το link ειναι το ακολουθο
https://www.feliway.uk.com/feliway_uk.nsf/Page?OpenForm&DocID=7&POS=5&Key=null
Eχει περασει ολα τα τεστ ασφαλειας για τα ζωα και τους ανθρωπους φυσικα ...να ανυσηχεις πιο πολυ για την αποτελεσματικοτητα του στον γατο σου μιας και ειναι ακινδυνο για ολους μας....
Νικος Crestfallen
crestfallen
https://www.sexdictionary.info/feromones.html
και ενα ακομα για τις λειτουργιες τους και τον τροπο δρασης τους στους οργανισμους
https://en.wikipedia.org/wiki/Pheromone
Δεν αναφερεται πουθενα καποιος κινδυνος για την υγεια μας ουτε των ζωων ..
Νικος Crestfallen
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκεφτήκαμε τη στείρωση, μήπως βαρύνει και δεν έχει όρεξη. Oμως μας είπαν οτι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
Mήπως είναι λύση το Feliway για σκύλους και σε συνδυασμό με σταγόνες; Nα πώ κιόλας οτι αυτά τα ...σκυλα έχουν σκοτώσει πάνω απο 30 γάτες! Kοιμούνται 10 ώρες το βράδυ σε γκαράζ αυτοκινήτων μιας πολυκατοικίας (αν το βάζαμε εκεί στην πριζα
Eίναι 5 νομίζω με αρχηγό τον Mπόμπο που λέμε μήπως τον στειρώσουμε. Tα άλλα όλα είναι θηλυκά και στειρωμένα. Oμως σκοτώνουν και χωρίς αυτόν. Ποια είναι η γνώμη σου; Tι μπορεί να τα σταματήσει; Πάλι κρούσμα είχαμε προχτές...
crestfallen
το προβλημα μπορει να μην λυθει με οτι φαρμακα ή σταγονες χρησιμοποιησεις...ακομα και τις φερορμονες για σκυλους να βαλεις μπορει να μην πιασει..αλλα δεν χανεις τιποτε αν το δοκιμασεις...το προβλημα με τα θηλυκα σκυλια ειναι μετα την στειρωση καποια γινονται πιο επιθετικα και δεν ηρεμουν...ενα ποσοστο δεν ηρεμει αλλα γινεται πιο κτητικο και επιθετικο...το αρσενικο ειναι καλη ιδεα να στειρωθει γιατι τα αρσενικα συνηθως ηρεμουν μετα την στειρωση...ειναι δυσκολο το προβλημα...γιατι ακομα και με ολα αυτα μπορει να μην αλλαξει συμπεριφορα καθολου και να την πληρωνουν οι κακομοιρες οι γατουλες..και υπαρχει και το αλλο σεναριο απο καποιον καλοθελητη να πεταξει καμια φολα στα σκυλια και να θρηνουμε και αλλα θυματα...δεν υπαρχει καποιος χωρος στο δημο για τα αδεσποτα ακομα και τα επικινδυνα και επιθετικα ,γεγονος που επιτεινει το προβλημα...αν μπορουσες να μην ταιζεις τα σκυλια οποτε μηπως φυγουν απο εκει και δεν σκοτωνουν αλεες γατες?προς το παρον βαλε αυτες τις σταγονες (αν και δεν εχω ασχοληθει με την αποτελεσματικοτητα των ομοιοπαθητικων φαρμακων) και βαλε και τις φερορμονες για σκυλους στην μπριζα και ελπιζω και ευχομαι σε ευτυχεστερη καταληξη...
Νικοσ Crestfallen
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγες μέρες είναι όμως. Θα δείξει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool