Φεστιβάλ αφρικανικών χωρών

ξαναζεσταινω το θεμα της μελινας, η εκδηλωση θα ειναι μεχρι τις 11 σημερα, και 11 με 8 αυριο κυριακη για οποιον ενδιαφερεται :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα είναι τι ώρα θα πάμε όλοι αν πάμε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μελινα θα ειναι εκει κατα τις 12,30. στις 1 πιστευω ειναι μια χαρα. ρανια, θα πας ? ξερεις αν θα παει κανενας αλλος απο εμας ? :hmm:

Δεν νομίζω ότι το έχουν πάρει χαμπάρι. Εμένα θα με ενδιέφερε μ αρέσουν πολύ οι έθνικ καταστάσεις:)

και εμενα μ'αρεσουν κατι τετοια περιεργα αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω να ερθω τελικα, ειναι και πολυ μακρια μου ρε γμτ :(
θα προσπαθησω παντως

Κι εγώ το ίδιο. Θα δούμε

το ζεσταινω :):)

Πήγατε τελικά; Ρε γμτ ήθελα κι εγώ αλλά το είδα τελευταια στιγμή. Πρέπει να είχε πολύ ενδιαφέρον. (με τοσους αφρικανους....):P

Eγώ παιδιά ενώ είχα ετοιμαστεί να πάω προέκυψε μια φωτογράφιση που έπρεπε να κάνω για την ζωοφιλική εδώ της Καισαριανής για 7 παρατημένα κουτάβια παρακαλώ στην Πανεπιστιμιούπολη. Οπότε έτρεχα με αυτό μέχρι το μεσημέρι. Ευτυχώς το 1 είχε υιοθετηθεί και είδαν στο σκυλοφόρουμ την αγγελία που έβαλα και θα υιοθετηθεί άλλο ένα και έτσι δεν πήγε χαμένη η μέρα. Αλλά ήθελα να δω την εκδήλωση γ...ο:(

Παιδιά, το Φεστιβάλ ήταν καταπληκτικό!! :up: Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο, δε θέλαμε να φύγουμε :D Αγοράσαμε πριπρίκια που κάνουν πολύ θόρυβο (μουσικά όργανα από καρύδα και σπόρους) από το Κονγκό και τη Δομηνικανική Δημοκρατία, ήπιαμε καυτό τσάι απ'το Μαρόκο (και δροσιστήκαμε) φάγαμε τσαπάτι και άγριο ρύζι απ'την Κένυα, πιτάκια με χουρμάδες απ'την Τυνησία, σουβλάκι βοδινό με μπαχαρικά απ'την Τανζανία, τηγανητή μπανάνα, τάρτα με φρούτα του πάθους, ακούσαμε αιγυπτιακούς αμανέδες, είδαμε χορούς απ'τη μαύρη Αφρική και φορεσιές σε όλα τα χρώματα, πιτσιρίκα με κοτσιδάκια, τουρμπάνια... ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, θα σας ανεβάσω φωτογραφίες!!
Μη χάσετε το επόμενο αφρικάνικο Φεστιβάλ, εδώ θα είμαι και θα σας ειδοποιήσω :D

Ακουγεται τελειο,χαιρομαι που περασατε καλα!Θα ηθελα κι εγω να παω,ισως του χρονου.

τελειο μας το περιγραφεις, στο επομενο θα ειμαι σιγουρα :):)

Μια γεύση απ'το φεστιβάλ... άντε και του χρόνου!

Συνημμένα

• DSC_0358.jpg
    DSC_0358.jpg
    160,2 KB · Εμφανίσεις: 11
  • DSC_0368.jpg
    DSC_0368.jpg
    177,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • DSC_0372.JPG
    DSC_0372.JPG
    450,9 KB · Εμφανίσεις: 10
  • DSC_0378.JPG
    DSC_0378.JPG
    446,3 KB · Εμφανίσεις: 8
  • DSC_0397.JPG
    DSC_0397.JPG
    488,7 KB · Εμφανίσεις: 10
Μερικές ακόμα...

Συνημμένα

• DSC_0403.jpg
    DSC_0403.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 11
  • DSC_0422.jpg
    DSC_0422.jpg
    194 KB · Εμφανίσεις: 13
  • DSC_0460.JPG
    DSC_0460.JPG
    444,6 KB · Εμφανίσεις: 10
Όπως βλέπω τις φωτογραφίες σου Μελίνα, βλέπω και την γατούλα σου κάτω και σκέφτομαι, "τώρα το γατί που κολλάει στην έκθεση;:hmm:"
Και δεν είμαι και ξανθιά.:blink:

Όπως βλέπω τις φωτογραφίες σου Μελίνα, βλέπω και την γατούλα σου κάτω και σκέφτομαι, "τώρα το γατί που κολλάει στην έκθεση;:hmm:"
Και δεν είμαι και ξανθιά.:blink:

:lol::lol:
Α ρε Κάτια... είσαι καταπληκτική, δεν πρόλαβα να σου το πω στο τραπέζι, αλλά σε συμπαθησα πάρα πολύ για την ευθύτητά σου...
Ε, ν'ανεβάσω κι εγώ μερικές φωτογραφίες που δεν έχουν μέσα τη γάτα μου :D Αν και, όπως είδατε, δεν παρέλειψα να απαθανατίσω όοοολες τις γάτες του Φεστιβάλ (είχε κι άλλες, αλλά ανέβασα μόνο αυτή τη φωτο). Όσο για το Gandalf, αυτός είναι σταθερή αξία :up:

Πολυ ωραιες φωτο!! Μπραβο Μελινακι! :)
το εγχρωμο αγορακι τι γλυκο....

Τέλειοοοο. Πότε παίζει να είναι το επόμενο?

τελειες φωτο ! :up::up:
τυ χρονου εκει ραντεβου απο τωρα :cool:

Μελίνι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!:up::up::up:
Πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.:D:D:D
Θα ήθελα, να την δοκιμάσω στο μέλλον.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back