ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
01-06-09
13:58
Μελίνι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!
Πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.
Θα ήθελα, να την δοκιμάσω στο μέλλον.![]()
νικη, του χρονου να κατεβεις αθηνα να παμε ολες μαζι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
01-06-09
13:58
Α ρε Κάτια... είσαι καταπληκτική, δεν πρόλαβα να σου το πω στο τραπέζι, αλλά σε συμπαθησα πάρα πολύ για την ευθύτητά σου...
Ε, ν'ανεβάσω κι εγώ μερικές φωτογραφίες που δεν έχουν μέσα τη γάτα μουΑν και, όπως είδατε, δεν παρέλειψα να απαθανατίσω όοοολες τις γάτες του Φεστιβάλ (είχε κι άλλες, αλλά ανέβασα μόνο αυτή τη φωτο). Όσο για το Gandalf, αυτός είναι σταθερή αξία
![]()
Οχι ρε, στην αρχή δεν κατάλαβα, η χαζή, ότι ήταν το δικό σου γατί. Νόμιζα ότι ήταν κάποιο "μοντέλο" της έκθεσης και λέω αν σε θέλει ρε παιδί μου, παντου γάτες βρίσκεις. Μετά θυμήθηκα ότι είναι η υπογραφή σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
01-06-09
14:02
νικη, του χρονου να κατεβεις αθηνα να παμε ολες μαζι![]()
Ναι, Ναι, Ναι

θα με βοηθήσετε να πείσω και την Beebικόμανα, να έρθει μαζί μου!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
01-06-09
14:08
Ναι, Ναι, Ναι
θα με βοηθήσετε να πείσω και την Beebικόμανα, να έρθει μαζί μου!![]()
θα την συρουμε απο τα μαλλια. δημοκρατικες διαδικασιες δηλ

Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
01-06-09
14:17
Το επόμενο φεστιβάλ είναι το Μάιο του 2010... είναι λίγο μακρυά, αλλά θα είναι καλύτερο από το φετείνο
Υπομονή λοιπόν 
Υπομονή λοιπόν 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum