Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την Δευτέρα παρουσιάζομαι στο ΚΕΕΜ Σπάρτης ως Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να μπαίνω καθόλου στο Internet για πολύ καιρό.
Μπορεί να μην ήμουν active poster (όπως λένε και οι Άγγλοι
) αλλά διάβαζα πολύ το Φόρουμ, όταν είχα ώρα 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα γατόνια μου και για την παρέα που μου κρατήσατε!
Σας χαιρετώ,
Νίκος Π.
ΥΓ. Θα μου λείψουν πολύ τα γατόνια μου, ελπίζω οι δικοί μου να αναπληρώσουν το κενό μου και να τα φροντίσουν όσο το δυνατό καλύτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...αιντε...φανταρακι.....καλη θητεια!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Άντε καλός πολίτης, και υπομονή, θα περάσει ο καιρός γρήγορα, έτσι και αλλιώς η Σπάρτη δεν είναι και μακριά....

Μετά που θα σε στείλουν ξέρεις?
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα υπηρετήσω 14 μήνες αν γίνω δεκτός στη σχολή Εφέδρων Αξιωματικών. Αν όχι, τότε θα κάνω 9 μήνες ως απλός φαντάρος (έχει μειωθεί η θητεία από την προηγούμενη σειρά
).Δεν ξερω που θα με στείλουν μετά, το βέβαιο είναι πως αν μπω στην Σχολή Εφέδρων, θα είμαι 4 μήνες στην Σπάρτη! Μετά....λογικά κάπου στα σύνορα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

οταν βγαινεις να μας εμφανιζεσαι κ φιλια στα γατονια σου

bunny
Περιβόητο μέλος
12 χρονών ηταν οταν με βάφτισε
Καλή θητεία

elvenstar
Επιφανές μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εύχομαι να σε δεχτούν στην Σχολή Εφέδρων
και να περάσει όσο το δυνατόν πιό γρηγορα ο καιρός μακριά από τα γατόνια σου.

Πολλά μουσουδοφιλάκια από μένα σ'ολη την γατοπαρέα σου :kiss::kiss::kiss:

και ένα παραπάνω στην αγαπημένη μου Σκουριά!

Θα μου λείψουν οι φωτογραφίες της...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool