Φεύγω φαντάρος και σας χαιρετώ!

Νίκος Π.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Αυτό είναι (προσωρινά) το τελευταίο μου Thread σε αυτό το site.

Την Δευτέρα παρουσιάζομαι στο ΚΕΕΜ Σπάρτης ως Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να μπαίνω καθόλου στο Internet για πολύ καιρό.
Μπορεί να μην ήμουν active poster (όπως λένε και οι Άγγλοι :P) αλλά διάβαζα πολύ το Φόρουμ, όταν είχα ώρα :)

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα γατόνια μου και για την παρέα που μου κρατήσατε!

Σας χαιρετώ,
Νίκος Π.

ΥΓ. Θα μου λείψουν πολύ τα γατόνια μου, ελπίζω οι δικοί μου να αναπληρώσουν το κενό μου και να τα φροντίσουν όσο το δυνατό καλύτερα... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου Νίκο...πόσο θα υπηρετήσεις στο στρατό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σου ευχομαι οτι καλυτερο........να περνας οσο το δυνατον καλυτερα γινεται.....και να μην... .ψαρωσεις!!:lol::lol::lol::P...αιντε...φανταρακι.....καλη θητεια!!!:D:D

Χα-χα, θα είσαι μαζί με τον φίλο μιας φίλης μου!!!:D

Άντε καλός πολίτης, και υπομονή, θα περάσει ο καιρός γρήγορα, έτσι και αλλιώς η Σπάρτη δεν είναι και μακριά....:redface:

Μετά που θα σε στείλουν ξέρεις?

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Θα υπηρετήσω 14 μήνες αν γίνω δεκτός στη σχολή Εφέδρων Αξιωματικών. Αν όχι, τότε θα κάνω 9 μήνες ως απλός φαντάρος (έχει μειωθεί η θητεία από την προηγούμενη σειρά :D).

Δεν ξερω που θα με στείλουν μετά, το βέβαιο είναι πως αν μπω στην Σχολή Εφέδρων, θα είμαι 4 μήνες στην Σπάρτη! Μετά....λογικά κάπου στα σύνορα :P !

Αυτά είναι... τυχερές οι κοπέλες τώρα... εμείς κάναμε υπομονή 2 χρόνια... :P:down:

καλη θητεια κ απο εμενα ολα καλα θα πανε, κοντα εισαι :up::up::up:
οταν βγαινεις να μας εμφανιζεσαι κ φιλια στα γατονια σου:P

A,είναι κι ο νονός μου τώρα στο στρατό:D 12 χρονών ηταν οταν με βάφτισε:)

Καλή θητεία:D

Καλή θητεία κ καλός πολίτης μια κ ο καιρός περνάει γρήγορα ;)

Καλή θητεία και καλός πολίτης σύντομα!!!!:D

Καλή θητεία και καλά να περνάς (όσο μπορείς).:P

Καλή θητεία και από μένα Νίκο.:D
Εύχομαι να σε δεχτούν στην Σχολή Εφέδρων:D και να περάσει όσο το δυνατόν πιό γρηγορα ο καιρός μακριά από τα γατόνια σου.:D:D:D
Πολλά μουσουδοφιλάκια από μένα σ'ολη την γατοπαρέα σου :kiss::kiss::kiss::up:
και ένα παραπάνω στην αγαπημένη μου Σκουριά!;):rolleyes:
Θα μου λείψουν οι φωτογραφίες της...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back