kleopetra
Νεοφερμένο μέλος
Ο kleopetra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
30-03-10
01:04
Γειά σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω που θα μπορούσα να βρω εμβόλια και αντιπαρασιτικά,σε τιμές χονδρικής.
Οι γονείς μου ζουν στην επαρχεία και έχουν 20+ γατούλες.
Οι περισσότερες είναι στειρωμένες και θα ήθελα το Πάσχα που θα πάω,να τους κάνω εμβόλια και αντιπαρασιτικά,αλλά καταλαβαίνετε πως κάτι τέτοιο κοστίζει πολύ.
Είχα ακούσει κάποτε απο φιλόζωο,για μια αποθήκη με κτηνιατρικά,όπου θα μπορούσα να βρω εμβόλια στη μισή τιμή.
Γνωρίζει κανείς κάτι?
Ευχαριστώ!
Περιοχή-Θεσσαλονίκη.
Ήθελα να ρωτήσω που θα μπορούσα να βρω εμβόλια και αντιπαρασιτικά,σε τιμές χονδρικής.
Οι γονείς μου ζουν στην επαρχεία και έχουν 20+ γατούλες.
Οι περισσότερες είναι στειρωμένες και θα ήθελα το Πάσχα που θα πάω,να τους κάνω εμβόλια και αντιπαρασιτικά,αλλά καταλαβαίνετε πως κάτι τέτοιο κοστίζει πολύ.
Είχα ακούσει κάποτε απο φιλόζωο,για μια αποθήκη με κτηνιατρικά,όπου θα μπορούσα να βρω εμβόλια στη μισή τιμή.
Γνωρίζει κανείς κάτι?
Ευχαριστώ!
Περιοχή-Θεσσαλονίκη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
30-03-10
12:29
Τα εμβόλια στοιχίζουν 7ε το ένα. (τα έχουν και φαρμακεία που φέρνουν φάρμακα για ζώα ή και με παραγγελία.)
Πιο φτηνά δεν θα βρείς, έστω και χονδρική. Μόνο Κτηνίατροι τα αγοράζουν πιο φτηνά. Εάν βρείς Κτηνίατρο να σου τα δώσει στην δική του τιμή οκ....
Για αποπαρασιτικά... πάλι εξαρτάται την μάρκα. Υπάρχουν τα οικονομικά και αυτά γνωστών εταιριών.
Καλές τιμές έχει η Κτηνιατρική στην Αθήνα. Για Θεσσαλονικη δεν ξέρω. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Γατοομάδα Θεσσαλονίκης ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω.
(https://www.freewebs.com/thessalonikicatgroup/index.htm)
Για μισή τιμή κλπ.. ΙΣΩΣ να υπάρχει στην περίπτωση που κάποιο είναι ληγμένο.. ή να λήγει. Που όμως δεν ξέρω εαν αξίζει, εφόσον η προστασία θα είναι ένα ερωτηματικό.
Πολύ ωραία η σκέψη που κάνεις, και καλό κουράγιο!!!
Πιο φτηνά δεν θα βρείς, έστω και χονδρική. Μόνο Κτηνίατροι τα αγοράζουν πιο φτηνά. Εάν βρείς Κτηνίατρο να σου τα δώσει στην δική του τιμή οκ....
Για αποπαρασιτικά... πάλι εξαρτάται την μάρκα. Υπάρχουν τα οικονομικά και αυτά γνωστών εταιριών.
Καλές τιμές έχει η Κτηνιατρική στην Αθήνα. Για Θεσσαλονικη δεν ξέρω. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Γατοομάδα Θεσσαλονίκης ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω.

(https://www.freewebs.com/thessalonikicatgroup/index.htm)
Για μισή τιμή κλπ.. ΙΣΩΣ να υπάρχει στην περίπτωση που κάποιο είναι ληγμένο.. ή να λήγει. Που όμως δεν ξέρω εαν αξίζει, εφόσον η προστασία θα είναι ένα ερωτηματικό.

Πολύ ωραία η σκέψη που κάνεις, και καλό κουράγιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
30-03-10
18:37
Κανε μια ερωτηση στην Καραμανιδου. Ειναι Pet shop στην Γιαννιτσων με Αναγενησεωσ γωνια απεναντι απο τον Σ. Σταθμο. Νομιζω οτι οι τιμες ειναι πολυ καλες σε σχεση με ολα τα υπολοιπα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum