Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τα αδέσποτα (και για γάτες και για σκύλους) Γιατί παίρνω μικρές και ακριβές και μου τελειώνουν πολύ γρήγορα και μετά δεν έχω να ταίσω κάποιο αδέσποτο που θα βρω μπροστά μου...
Ξέρετε καμία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
η cat chow ειναι αρκετα φθηνη τη περνεις χημα οποτε μπορεις να παρεις οσοι ποσοτητα εσυ θες.Και γενικοτερα πηγαινε σε ενα pet shop και δες της τροφουλες που εχουν χημα θα βρεις εκει και για γατακια και για σκιλακια.
Ευχαριστω
Δηλαδή η cat chow είναι σε πετ-σοπ.Ε;
Α! Και μια άλλη απορια. Οι χυμα τροφές των πετ-σοπς πώς μεταφέρονται; Δηλαδή που τις βάζεις για να τις πάρεις μαζί σου;

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μα κι εμενα, τι μου ηρθε......
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω το ίδιο έκανα Νιου και την έβαζαν σε τσαντα. Μια φορα πήρα 20κιλο αλλά δεν το ξανακάνω γιατί ψοφησα να τη μεταφερω.....
![]()
![]()
![]()
Μα κι εμενα, τι μου ηρθε......

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγω λεο σε γνωστο μου πετ σοπ και μου κανουν ντελιβερυ τα παντα και δεν ταλαιπωρουμαι, μου φερνουν λοιπον ενα 20 κιλο κι εχω για δυο μηνες κανει μονο 28 ευρω αξιζει ο κοπος!
Οτί αξίζει, αξίζει!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool