Φθηνές ζωοτροφές για αδέσποτα ζωάκια;

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Συγγνώμη παιδιά, αλλά επειδή δεν έχω το χρόνο αλλά ούτε και που ξέρω απ' αυτά, μήπως έχετε καποια πολύύύύύ φθηνή ζωοτροφή και πολύύύύύύ μεγάλη σε μέγεθος να μου προτείνετε; Και που θα τη βρω;:hmm:Για τα αδέσποτα (και για γάτες και για σκύλους) Γιατί παίρνω μικρές και ακριβές και μου τελειώνουν πολύ γρήγορα και μετά δεν έχω να ταίσω κάποιο αδέσποτο που θα βρω μπροστά μου...:/: :( Ξέρετε καμία;:hmm: :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η cat chow ειναι αρκετα φθηνη τη περνεις χημα οποτε μπορεις να παρεις οσοι ποσοτητα εσυ θες.Και γενικοτερα πηγαινε σε ενα pet shop και δες της τροφουλες που εχουν χημα θα βρεις εκει και για γατακια και για σκιλακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η cat chow ειναι αρκετα φθηνη τη περνεις χημα οποτε μπορεις να παρεις οσοι ποσοτητα εσυ θες.Και γενικοτερα πηγαινε σε ενα pet shop και δες της τροφουλες που εχουν χημα θα βρεις εκει και για γατακια και για σκιλακια.

Ευχαριστω:)
Δηλαδή η cat chow είναι σε πετ-σοπ.Ε;:hmm: :redface:
Α! Και μια άλλη απορια. Οι χυμα τροφές των πετ-σοπς πώς μεταφέρονται; Δηλαδή που τις βάζεις για να τις πάρεις μαζί σου;:hmm: :redface:

Σου την βάζουν σε σακουλάκια η σε τσάντα.Τωρα αν εσυ παρεις μεγαλιτερη ποσοτητα απ οτι μπορει να χωρεσει μια τσάντα κατι θα βρουν αυτοι :)

Κι εγω το ίδιο έκανα Νιου και την έβαζαν σε τσαντα. Μια φορα πήρα 20κιλο αλλά δεν το ξανακάνω γιατί ψοφησα να τη μεταφερω.....
:P :D :lol:
Μα κι εμενα, τι μου ηρθε......

Σας ευχαριστώ για την απαντηση:) :P

Κι εγω το ίδιο έκανα Νιου και την έβαζαν σε τσαντα. Μια φορα πήρα 20κιλο αλλά δεν το ξανακάνω γιατί ψοφησα να τη μεταφερω.....
:P :D :lol:
Μα κι εμενα, τι μου ηρθε......

:lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Eγω λεω σε γνωστο μου petshop και μου κανουν delivery τα παντα και δεν ταλαιπωρουμαι, μου φερνουν λοιπον ενα 20 κιλο κι εχω για δυο μηνες κανει μονο 28 ευρω αξιζει ο κοπος!

Eγω λεο σε γνωστο μου πετ σοπ και μου κανουν ντελιβερυ τα παντα και δεν ταλαιπωρουμαι, μου φερνουν λοιπον ενα 20 κιλο κι εχω για δυο μηνες κανει μονο 28 ευρω αξιζει ο κοπος!
:up: :up: :up: Οτί αξίζει, αξίζει!!!:up: ;) :P

φθηνή γατοτροφή σε αρκετά μεγάλη συσκευασία μπορείς επίσης να βρεις και στον βασιλόπουλο, είναι της σειράς 365 νομίζω. την είδα σήμερα, αλλά δεν συγκράτησα τιμή και ποσότητα. αν θες, μπορώ να δω από δευτέρα και να σου πω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back