Φθηνή Royal Canin!!!

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Επιτέλους... χρυσό έχουμε κάνει το κάθε pet-shop που κάθε χρόνο ανεβάζει τις τιμές! Το ξέρατε ότι υπάρχουν συσκευασίες όχι μόνο των 4 kg (που με δυσκολία κατάφερα να βρω στη Θεσσαλονίκη) αλλά επιπλέον των 10 kg καθώς και economy pack 2x10 kg???
Όσον αφορά στις τιμές, οι καλύτερες που βρήκα είναι σε ένα e-shop της Αγγλίας, με ενδεικτική τιμή 44,5 αγγλικές λίρες (δηλαδή 50 ευρώ) τα 10 kg Royal Canin Indoor 27 -την αναφέρω γιατί αυτή αγοράζω- και σε ένα άλλο 83 αγγλικές λίρες (δηλαδή 93,5 ευρώ) το economy pack 2x10 kg!!!
Ενώ αυτή τη στιγμή για το 2κιλο δίνουμε 20+ ευρώ! Μιλάμε για μισή τιμή..
Τα δύο site στα οποία αναφέρομαι είναι αντίστοιχα:

https://www.valupets.com/c/4791/royal-canin-cat-food/royal-canin.html
https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/dry_cat_food/royal_canin

Προσωπικά, δεν έχω παραγγείλει ακόμη, οπότε θα ενημερώσω για να σας πω αν όλα πήγαν καλά (με την παράδοση κλπ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρωτο σαιτ που έβαλες έχει μου φαίνεται παράδοση στην Ελλάδα....ενώ το δεύτερο δυστυχώς όχι. Εγώ δοκιμάζω μια καινούργια σειρά της γερμανικής animonda για γατάκια και είναι λιγο πιο οικονομική και εφάμιλλη της royal canin (13.90 τα 2 κιλα περίπου).....παρόλο αυτα, πολύ καλες οι τιμες των σάιτ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προσέξετε την ημερομηνία λήξης!;)

Μπορεί να μην είναι λιγμένο, αλλά να είναι κοντά στο να λήξει. Δεν υπάρχει βέβαια κίνδυνος σοβαρός αν έχει λήξει ή κοντεύει να λήξει, αλλά κανονικά δεν θα μπορούσαν να την πουλήσουν καθόλου...

εγω εχω αγορασει απο αυτο το καταστημα..https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=5615 το delivery ειναι περιπου 7 ευρω..
στα παραπανω ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα?

Julia, αυτό τη με την ημερομηνία λήξης είναι πολύ σημαντικό και καλά κάνεις και το επισημαίνεις...!! Την είχα πατήσει μια φορά (μπορεί και άλλες και να μην το πρόσεξα) από το Quiko, αγόρασα κανονικά από τα ράφια 2kg συσκευασία και είδα ότι είχε ημερομηνία λήξης ένα χρόνο πριν !!! Και το κακό είναι ότι το πήρα χαμπάρι όταν πετούσα την άδεια σακκούλα :sick::cry:
Evelynkar το site από το οποίο αγοράζεις έχει επίσης δελεαστικές τιμές...σήμερα θα μάθω τι γίνεται με αυτά που βρήκα και θα ενημερώσω σχετικά..

για ενημερωσε μας γιατι μας ενδιαφερει:P

κλασικα εδω μας πιανουν τον κ..... στα παντα.......

σας τον πιανουν δεν λες τιποτα. Εγω την orijen την παιρνω στην μιση τιμη αλλα απο την αλλη ζω στην χωρα οπου παραγεται και τα μεταφορικα, οι φοροι κτλ ειναι λιγοτερα :hmm:
Και εδω παντως την royal canin την εχουν ακριβη, υπερτιμημενη θα λεγα. Γυρω στα 17-19 ευρω την εχουν αν θυμαμαι καλα :hmm:

17-19? Δηλαδή και πάλι πιο φθηνά από Ελλάδα!!
Τελικά μάθαμε να τα στάζουμε αδρά και μάλιστα σε ένα μέρος που δε μας προσφέρει απολύτως τίποτα, ούτε υπηρεσίες, ούτε υποδομές, ούτε ποιότητα ζωής, ούτε τίποτα... (α συγνώμη, ξέχασα τις "καλύτερες" παραλίες του κόσμου και τα clubs) ;)
Sakura-chan σε ποια πόλη μένεις αν επιτρέπεται;; Γιατί το όνειρό μου είναι να μετακομίσω μόνιμα στο Vancouver...

Υ.Γ. Δεν είναι λίγο βλασφημία από το αυτόματο σύστημα του mycat να βγαίνει σαν επιλογή στην "Περιοχή": "Καναδάς (Αμερική)"... θα το δει κανένας γηγενής Καναδέζος θα φρίξει!!! χαχαχα
βλ. Southpark

17-19? Δηλαδή και πάλι πιο φθηνά από Ελλάδα!!
Τελικά μάθαμε να τα στάζουμε αδρά και μάλιστα σε ένα μέρος που δε μας προσφέρει απολύτως τίποτα, ούτε υπηρεσίες, ούτε υποδομές, ούτε ποιότητα ζωής, ούτε τίποτα... (α συγνώμη, ξέχασα τις "καλύτερες" παραλίες του κόσμου και τα clubs) ;)
Sakura-chan σε ποια πόλη μένεις αν επιτρέπεται;; Γιατί το όνειρό μου είναι να μετακομίσω μόνιμα στο Vancouver...

Υ.Γ. Δεν είναι λίγο βλασφημία από το αυτόματο σύστημα του mycat να βγαίνει σαν επιλογή στην "Περιοχή": "Καναδάς (Αμερική)"... θα το δει κανένας γηγενής Καναδέζος θα φρίξει!!! χαχαχα
βλ. Southpark

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η αληθεια ειναι οτι εδω οι τροφες ειναι πολυ φθηνες. Βγαζουν και προσφορες σχεδον καθε μηνα, οποτε αν πετυχεις καμια καλη προσφορα σου βγαινουν ακομα πιο φθηνα. Γενικα οτι εχει σχεση με κατοικιδια ειναι φθηνα και ειναι πολυ ευκολο να συντηρησεις πολλες γατες (τα φιλοζωικα σωματεια ταιζουν τα αδεσποτα hills!). Αυτο που κοστιζει πιο πολυ ειναι η κτηνιατρικη περιθαλψη.

Στο vancouver μενω :P:P:P Ακομα καθεσαι; Ετοιμασε βαλιτσες και ελα! Ειναι πολυ ομορφα! Το μονο που δεν μ' αρεσει εδω ειναι το οτι βρεχει σχετικα συχνα...αλλα με ενα ζευγαρι καλες rain boots, καλο αδιαβροχο μπουφαν και καλη ομπρελα ξεχνας και την βροχουλα :D Αλλωστε αν δεν εβρεχε τοσο πολυ δεν θα ηταν τοσο πρασινο :) Ευτυχως το καλοκαιρι βρεχει πολυ σπανια :lol: Αν τελικα αποφασισεις καποια στιγμη να ερθεις να μεινεις μονιμα, φροντισε να βρεις δουλεια και σπιτι πριν φτασεις εδω, ειδικα αν φερεις μαζι σου την γατουλα σου. Τα νοικια ειναι ακριβα και τα σπιτια που επιτρεπουν κατοικιδια ειναι πολυ λιγα δυστυχως. Στο λεω για να μη μεινεις με την γατα στο χερι και ψαχνεσαι.

εγω εχω αγορασει απο αυτο το καταστημα..https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=5615 το delivery ειναι περιπου 7 ευρω..
στα παραπανω ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα?
Εβελίνα πως αγοράζεις; με κάρτα; με το ταχυδρομείο και αντικαταβολή;Με ενδιαφέρει γιατί οι Outdoor το 10κιλο έχει μόνο 45 λίρες + 7 τα μεταφορικά = 52 ευρώ ενώ εδώ έχει 70 ευρώ...:hmm::hmm::hmm:Η λίρα πως πάει τώρα; 1 προς 1 με το ευρώ;

Εβελίνα πως αγοράζεις; με κάρτα; με το ταχυδρομείο και αντικαταβολή;Με ενδιαφέρει γιατί οι Outdoor το 10κιλο έχει μόνο 45 λίρες + 7 τα μεταφορικά = 52 ευρώ ενώ εδώ έχει 70 ευρώ...:hmm::hmm::hmm:Η λίρα πως πάει τώρα; 1 προς 1 με το ευρώ;
52 λιρες ειναι περιπου 58 ευρω, πληρωνω με καρτα και ερχεται με acs courier στο σπιτι:)

Πραγματικά συμφέρει....πόσο καιρό περίπου κάνει για να έρθει;
Έχει και 10% έκπτωση στα νέα μέλη.....αρκετα καλα μπορώ να πω

Η αποθήκη της Άννας έχεις πάρα πολύ καλές τιμές στα 10 κιλά κ μπορεί να τα στείλει κ σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική κ είναι κ από τα πετ σοπ που όχι μόνο δε πουλάνε ζώα αλλά βοηθάει με όλη της τη ψυχή τα αδέσποτα

Ελενα εχεις παρει απο την Αννα;Ποσο κοστιζουν περιπου τα μεταφορικα;Orijen εχει;

Ελενα εχεις παρει απο την Αννα;Ποσο κοστιζουν περιπου τα μεταφορικα;Orijen εχει;
Ναι εγώ από εκεί ψωνίζω Δωράκι γιατί έχει πάρα πολύ καλές τιμές κ πολύ καλή εξυπηρέτηση τα στέλνει αμέσως. Τα μεταφορικά είναι ελάχιστα γιατί τα στέλνει με μεταφορική κ πάω κ τα παίρνω εγώ μπορεί βέβαια να τα στείλει κ με άλλους τρόπους κουριερ κλπ αλλά δεν συμφέρει οικονομικά. Για Οριτζεν Δωρί δεν ξέρω αν έχει ή αν μπορεί να φέρει να ρωτήσουμε όμως

Μπορεις να τη ρωτησεις αν μιλησετε;Εχουμε παραγγειλει στον κτηνιατρο μας αλλα ακομα δεν την εχουν φερει και εχει περασει ενας μηνας...:(

Ποσο εχει το 10κιλο της royal η Αννα....το ξέρω το μαγαζί και όντως είναι πολύ καλός ανθρωπος

Εχει κανείς το τηλέφωνο της κορίτσια;Ενδιαφέρομαι για την outdoor το 10κιλο.Εδώ κοστίζει 70 ευρώ.:hmm::hmm:

52 λιρες ειναι περιπου 58 ευρω, πληρωνω με καρτα και ερχεται με acs courier στο σπιτι:)
Τώρα με την τιμή που έχει το ευρώ πάτησα στο internet και η αντιστοιχία αγγλικής λίρας με ευρώ είναι 52λίρες=46,30 ευρώ..:up::up::up:Πολύ φθηνά....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back