Φθηνή Royal Canin!!!

απο αυτο που παραγγειλατε εσεις μου αρεσουν περισσοτερο..εχει και προιοντα πολλα για το χαμπστερακι μου που θελω να παραγγειλω κλπ..οποτε περιμενω να μου πειτε αν σας πουν οκ οτι τα φερνουν ελλαδα:D
Εκτός από e-mail θα τους τηλεφωνήσει αύριο μια φίλη μου Αγγλίδα από Αγγλία να ρωτήσει και θα μου πεί λεπτομέρειες..Μπήκα πάντως στο site ξανά έψαξα στο delivery και έλεγε ότι κάνουν και διανομές εκτός Αγγλίας και το κόστος μετεφοράς εξαρτάται από το ποσό και το εμπόρευμα...:hmm::hmm::hmm:Θα δούμε ...το πολύ πολύ αν θέλουν πολλά μεταφορικά θα ακυρώσω την παραγγελία..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elvenstar αν κανω καποια παραγγελεια δεν εχω προβλημα να σου παραγγειλω κι εσενα..:)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!
catit_water_fountain.jpg
ήθελα αυτό αν παραγγείλεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:αυτο το σκεφτηκα και εγω να το επαιρνα..αν κανω παραγγελεια θα χαλασω πανω απο 200 ευρω με τοσα που εχει:lol:

εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τον μικρό ο οποίος κάθε φορά που πίνει νερό γίνεται μούσκεμα μέχρι την κοιλιά κ τρέχω πίσω του συνέχεια με μια πετσέτα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό αυτό για την δική του περίπτωση
8933.jpg

εχει κ ένα μικρότερο λέτε να είναι καλύτερο αυτό;:hmm:

αν ειναι μικροτερο σε υψος ισως ναι για τωρα που ειναι μικρος..αλλα αργοτερα και με το μακρυ τριχωμα νομιζω αυτο θα ειναι καλυτερο..μαλλον εχω την περσικη αγγελακι..ουτε λερωνεται με το νερο με το φαγητο ουτε με τα κακακια ουτε τιποτα..:rolleyes:

AΝΝΑ ,royal canin τελικα? Αποφασησε ο γατοπληθυσμος?:lol:

AΝΝΑ ,royal canin τελικα? Αποφασησε ο γατοπληθυσμος?:lol:
Ο γατοπληθυσμός έχει αποφασίσει...αλλά περιμένω μήπως και μπορέσω να τους φέρω από Αγγλία την organipets που λέγαμε αλλιώς ανακατεμένη όριτζεν με Ρόυαλ αν και με την Όριτζεν η Μπετίνα πάχυνε μισό κιλό...έφτασε τα 5 κιλά ...έχει κάνει μια περιφέρεια...τρούλο...:lol::lol::lol:

σας απαντησαν στο μαιλ?:redface:

σας απαντησαν στο μαιλ?:redface:
Μου είπε η φίλη μου ότι αυτοί στην Σκωτία σήμερα έχουν αργία και δεν σηκώνουν τηλέφωνα (γιορτάζουν διπλά τον νέο χρόνο:lol::lol::lol:)...αύριο λοιπόν θα δούμε ξανά...:hmm::hmm:

:lol::lol::lol:αντε να δουμε λοιπον..:P

:lol::lol::lol:αντε να δουμε λοιπον..:P
Κοίτα τι αστείοι που είναι οι Αγγλοι...πως μου απάντησε η φίλη μου για την αργία τους...:lol::lol::lol:Scotland celebrates New Year in a big way, and if it falls at the week-end they have the Monday off as well. Known here as Bank Holiday Monday.

Δυστυχώς παιδιά μου έστειλαν E-mail και δεν στέλνουν στην Ελλάδα προς το παρον..μου είπαν..έγινε λάθος και θα το διορθώσουν...κανονικά δεν θα έπρεπε να βγαίνει η χώρα μας στις παραγγελίες τους...:(:(:(:(

πφφφ..και χαρηκα..γαμωτο:(

υπαρχει παντα το k9capers.com με delivery 6,50 ευρω για ελλαδα:)

υπαρχει παντα το k9capers.com με delivery 6,50 ευρω για ελλαδα:)
Ναι αλλά δεν έχει αυτή την βρυσούλα και θα ξετρελαινόταν η Μπετίνα μου...:(:(:(που όλο απο την βρύση θέλει να πίνει...Εχει μια αντίστοιχη στην Ελλάδα με 60 ευρώ...:blink::blink::blink:
drinkwell_fountain.jpg

Τουλάχιστον έχουν τις κτηνιατρικές τροφές και φάρμακα χωρίς να χρειάζεται ιατρική συνταγή...:):):)

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Η κοπέλα που είχε πει πιο πάνω ότι παρήγγειλε τροφή κ της την έστειλαν κιόλας δεν ισχύει τελικά;;:hmm:Σ αυτήν πως την έστειλαν;

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Η κοπέλα που είχε πει πιο πάνω ότι παρήγγειλε τροφή κ της την έστειλαν κιόλας δεν ισχύει τελικά;;:hmm:Σ αυτήν πως την έστειλαν;
Δεν μου την έστειλαν..απλώς η παραγγελία μου έγινε μου έστειλαν και απόδειξη (και εγώ νόμιζα ότι θα τα παραλάβω όλο χαρά)αλλά έκαναν λάθος το διόρθωσαν,και μου ακύρωσαν την παραγγελία...:(:(:(

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dion
Εισαι σιγουρη οτι στελνουν Ελλαδα?
Εγω περιπου πριν ενα χρονο που επικοινωνησα μαζι τους μου ειπαν οτι δεν στελνουν!

Μου έστειλαν...ήδη...:):)

Το πρωτο σαιτ που έβαλες έχει μου φαίνεται παράδοση στην Ελλάδα....ενώ το δεύτερο δυστυχώς όχι. Εγώ δοκιμάζω μια καινούργια σειρά της γερμανικής animonda για γατάκια και είναι λιγο πιο οικονομική και εφάμιλλη της royal canin (13.90 τα 2 κιλα περίπου).....παρόλο αυτα, πολύ καλες οι τιμες των σάιτ

κ'ομως ουτε η αλλη ιστοσελιδα στελνει Ελλαδα...... =/
η αγγλια εχει απειρες ιστοσελιδες για φθηνοτερες τροφες και γενικοτερα προιοντα για πουλια και γατια μεχρι και αλογα ενω στην ελλαδα ΟΥΤΕ ενα,και αν υπαρχει εχουν 1-2ευρω διαφορα απ τις τιμες των πετ σοπ ! γελοιο ! αδικο!:down::down::down::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back