Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το παίρνεις μαζί το γατί σταταξίδια;

Καλά, για πολλές μέρες (μήνα και... στο εξοχικό μας π.χ.) παίρναμε κι εμεις, αλλά για εκδρομή δεν ήξερα ότι είναι εύκολο!
Νόμιζα ότι θα είναι παραζαλισμένα και δε θα προλάβουν ν ασυνέλθουν!
Άσε που θα φοβόμουν μη φύγουν και χαθούν...
Όπως τα λες, φαίνονται σούπερ!
Και η λίμνη και τα μέρη εκεί, και το ξενοδοχείο, και η Νιάρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο από Ινδία και ΛΑτινική ΑΜερικη μέχρι δεν ξέρω που. Πάντα το γατουλίνο της μαζί και το καταδιασκεδάζει και ο μικρός από ότι λέει.
Όσο για τη λίμνη Πλαστήρα, ο πατέρας μου γεννήθηκε σε ένα χωριό εκεί κοντά και είχα την τύχη και ως παιδί και αργότερα να περνώ αρκετές εβδομάδες κάθε χρόνου στην περιοχή. Υπέροχη η λίμνη όλο το χρόνο ~ Πολύ καλή επιλογή.
Και μιας και μίλησες για μπατζίνα και πλαστό...μιαμ μιαμ
ώρα να πάω καμία βόλτα από τη γιαγιά μου χαχαχα

vicki v.
Δραστήριο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Αμ! δεν θα πάω Λέρο.... να σας λέω για πελάγη..... για ακρογιαλιές.... για αγνάντεμα στα χειμωνιάτικα τοπία.....
Αχ!!!!!!!!!!

maxi2
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool