Φθινοπωρινές διακοπές

Αθανασία

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
....................................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρεπει να ειναι ωραια εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω ακούσει για το ξενοδοχείο Ναϊάδες ότι είναι καταπληκτικός, όμως δεν ξέρω αν δέχεται ζώα!

Το ταξιδιάρικο γατί!!!

Το παίρνεις μαζί το γατί σταταξίδια; :blink:
Καλά, για πολλές μέρες (μήνα και... στο εξοχικό μας π.χ.) παίρναμε κι εμεις, αλλά για εκδρομή δεν ήξερα ότι είναι εύκολο!
Νόμιζα ότι θα είναι παραζαλισμένα και δε θα προλάβουν ν ασυνέλθουν!
Άσε που θα φοβόμουν μη φύγουν και χαθούν...

Όπως τα λες, φαίνονται σούπερ! :up: Και η λίμνη και τα μέρη εκεί, και το ξενοδοχείο, και η Νιάρα.

Μπράβο σας Αθανασία που δεν την αφήνετε πίσω κι εφόσον το δέχεται και της αρέσει πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση. Όταν σχεδίαζα τη μετακόμιση με τη Σβούρα στην άλλη άκρη του κόσμου, γνώρισα μία κυρία -η οποία έχει και σχετικό σάιτ- που δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το γατούλη της.
Έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο από Ινδία και ΛΑτινική ΑΜερικη μέχρι δεν ξέρω που. Πάντα το γατουλίνο της μαζί και το καταδιασκεδάζει και ο μικρός από ότι λέει.

Όσο για τη λίμνη Πλαστήρα, ο πατέρας μου γεννήθηκε σε ένα χωριό εκεί κοντά και είχα την τύχη και ως παιδί και αργότερα να περνώ αρκετές εβδομάδες κάθε χρόνου στην περιοχή. Υπέροχη η λίμνη όλο το χρόνο ~ Πολύ καλή επιλογή.
Και μιας και μίλησες για μπατζίνα και πλαστό...μιαμ μιαμ
ώρα να πάω καμία βόλτα από τη γιαγιά μου χαχαχα
:D

Στο Ανθοχώρι/Φλορέσι είναι κοντά στο χωριό Κερασιά (αν περάσατε από εκει). Ναι δυστυχώς είμαι ακόμη στην Ελλάδα αλλά το παλεύω. Λίγο νηστίσιμο πλαστό γιαμ γιαμ καλά που έχω και τον μπαμπά να κάνει απίστευτη απομίμηση από αυτό της γιαγιάς, το κάνει και νηστίσιμο για μένα! χεχε:D

Δεν ντρέπεστε λέω εγώ.... να μας μιλάτε για Φθινοπωρινές διακοπές;;;;; (σνίφ! σνίφ!) :( :( :(

Αμ! δεν θα πάω Λέρο.... να σας λέω για πελάγη..... για ακρογιαλιές.... για αγνάντεμα στα χειμωνιάτικα τοπία.....

Αχ!!!!!!!!!!:( :( :(

δεν μας βλέπω για ταξίδι... 'Αλλωστε κάθε μέρα για μας είναι σαν μέλι...:inlove: :whistle: :inlove: :whistle:

εχω παει μονοημερη στη λιμνη και ειναι φανταστικα!ο φιλος μου που την εχει δει και χειμωνα παγωμενη μου εχει πει οτι ειναι φοβερη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back