Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
14-10-07
23:13
Συμφωνώ κι εγω
Και νομίζω οτι δεν υπάρχει πιο ομορφο πραγμα απο μια φθινοπωρινή μερα με ηλιάκο.
Και νομίζω οτι δεν υπάρχει πιο ομορφο πραγμα απο μια φθινοπωρινή μερα με ηλιάκο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα.
15-10-07
00:15
Κι εγώ πιστεύω ότι κάθε εποχή έχει την γοητεία της....Εποχές όμως όπως ήτανε πριν 10-15 χρόνια
Καλύτερα να μην τα σκέφτομαι γιατί λύση στο πρόβλημα δεν βρίσκω και μετά με πιάνει κατάθλιψη, οργή...:cry:
Όλγα συμφωνώ, ο ιδανικότερος καιρός είναι μία δροσερή μέρα με ηλιοφάνεια π.χ αλκιονήδες
Καλύτερα να μην τα σκέφτομαι γιατί λύση στο πρόβλημα δεν βρίσκω και μετά με πιάνει κατάθλιψη, οργή...:cry:Όλγα συμφωνώ, ο ιδανικότερος καιρός είναι μία δροσερή μέρα με ηλιοφάνεια π.χ αλκιονήδες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool