Φιλοζωικά αυτοκόλλητα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Εκτυπωστε , κολλήστε και μεταδώστε το μύνημα...
Eτοιμαζεται και μια δραση με μεγαλα αυτοκόλλητα στους καδους για τα νεογεννητα σε συνεργασία μe δημους σε αθηνακαι θεσσαλονικη απο τη Γατοομαδα και το psychanimal σε συνεργασια με αλλους οργανισμους, θα σας πω οταν ειναι

Cathappiness.png
We_are_not_disposable.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• We_are_not_disposable.jpg
    We_are_not_disposable.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 91
Τι ωραία ιδέα!Αν φτιαξω κι εγω κανενα να σας το στειλω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραια προσπαθεια.Μπραβο:)
Αυτο το αυτοκολητο με τα γατακια και σκυλακια για τους καδους
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ χαριτωμενο,περιεκτικο και με χιουμορ:)
Δεν μεγαλωνει περισσοτερο?

Τέλεια πρωτοβουλία. Θα μπορούσε βέβαια το Οι γάτες φέρνουν ευτυχία το οποίο δεν πτοεί μερικούς να αντικατασταθεί με φράση του τύπου. " Αγαπώ την ζωή όπως κι εσύ" ή "Δως μου την ευκαιρία να ζήσω"

Γατομαθηματικά

cat_math.jpg

Κι αλλο ενα.. τα μετφερετε σε word αρχειο, τα αναπαραγετε πολλα σε μια σελιδα και τα εκτυπωνετε σε χαρτι για αυτοκόλλητα και μετα κολλατε οπου νομίζετε

Iloveyou.png

Ουρανια δικο σου

chancetolive.png

αυτο το προτελευταιο μου σπαραξε την ψυχη!!!
γουσταρω πολυ το ιδεωνι...
μεγαλο μπραβο σε οσους τα φιλοτεχνησαν
υποσχομαι να γεμισω τους καδους με αυτοκολλητα ...
θα δω πολλους παππουδες να στραβωνουν χοχοχοχοχο:up::up::up:

Τέλεια Yasmin. Μπράβο σας και ξανά μπράβο σας. Θα βρω αυτοκόλλητο χαρτί και θα αναλάβω δράση εδώ.

Κι ενα για περιοχες με πολλες γατες

antifolasteirosi.png

Ε .... ευχαριστουμε για τα μπραβο μονο που ειμαστε μια στα καλιτεχνικα.. κι οπως βλεπετε μολις τα εβγαλα απο τον... φουρνο...:P;)

Μουκελις αν φτιαξεις θα χαρω να χρησιμοποιηθει και το δικο σου βαλε το εδω

Αν σας ερθουν κι αλλες ιδεες πειτε μου να σας τα φτιάξω

Και κατι ακόμη ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΜΗ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ετοιμαζουμε επισημη δραση με αυτοκολλητα αδιαβροχα που θα ειναι απο τον ιδιο τον Δήμο , μην τα γεμισετε με αυτοκόλλητα και χασει το νόημα του ( επειδη ηρθε η ιδέα στην Havana ισως ερθει και σε αλλους αλλα μη το κανετε )

Φοβερή ιδέα Γιασμιν!
Ομως η δράση με τους δήμους που λες θα αφορά και στον δήμο αθηναίων;; η μονο πάνω στο Βορα;;

Μπορουμε οπως κι αν εχει να κολησουμε σε άλλα σημεια...
Καλη φάση, θα αρχισουμε να κολάμε και αυτοκόλητα τώρα... Στυλ "Λευτερια στον αγωνιστή ταδε!" :lol:

Γιασμιν θα τυπώσεις κάπου μαζικά με χαμηλο κοστος; Μπορείς να μου στείλεις ταχυδρομικά αν ειναι και τα έξοδα στα βάζω σε έναν λογαριασμο

Πολύ καλή ιδέα...ΜΠΡΑΒΟ....θα κολλήσω και εγω στη περιοχή μου...μπας και ξυπνήσουν...:up:

Μπράβο βρε παιδιά αν το κάνουμε όλα τα μέλοι, τότε σχεδόν όλες οι περιοχές θα έχουν αυτοκολλητάκια...:)

Αυτη τη στιγμή εχω επικοινωνησει με ΠΟΦΥΖΩ, GAUF και NIne Lives να γίνει μια κοινή δραση και στους δημους αθηνας, απο δω τα κανόνισα ηδη, συνανταμε αρχες ιουλη τους δημαρχους και θα προτεινουμε να τα εκτυπωσει αδιαβροχα η νομαρχιακη αυτοδοιήκηση οπως στο ρεθυμνο.

Αν θελεις μπορεις να επικοινωνήσεις καθως και οσοι βοηθατε το κεντρο γατας εκει η τον αιλουρο με την Carol Mc Beth στην Gawf ή με την Ευγενία NIne Lives και να τις βοηθησετε να προσσεγγίσουν τους εκει δημαρχους...

Αν κολλησει το θεμα στα οικονομικα θα πρεπει να βρουμε τροπο να τα κανουμε μονοι μας αν και ειναι καλυτερο νατα πληρωσουν γιατι ειναι δικο τους καθηκον τα αδεσποτα. Αν ομως δεν το σχεδιο εναι καλο και δεν πρεπει να κολλησει στα οικονομικά.

Φοβερή ιδέα Γιασμιν!
Ομως η δράση με τους δήμους που λες θα αφορά και στον δήμο αθηναίων;; η μονο πάνω στο Βορα;;

Μπορουμε οπως κι αν εχει να κολησουμε σε άλλα σημεια...
Καλη φάση, θα αρχισουμε να κολάμε και αυτοκόλητα τώρα... Στυλ "Λευτερια στον αγωνιστή ταδε!" :lol:

Γιασμιν θα τυπώσεις κάπου μαζικά με χαμηλο κοστος; Μπορείς να μου στείλεις ταχυδρομικά αν ειναι και τα έξοδα στα βάζω σε έναν λογαριασμο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back